“Trainen is getraind worden.”

De een traint de ander

Ik geloof daar echt in. Op twee manieren.
Aan de ene kant denk dat zolang je trainingen geeft, coacht of hoe je het ook wilt noemen, het super belangrijk is, daarin zelf ook getraind te worden. In je eentje kun je veel, maar samen kun je nog meer geloof ik. Door je te omringen met mensen die hetzelfde denken en waar je iets van kunt leren, mensen die je kunt nastreven, hou je jezelf scherp. Ik in ieder geval mezelf. Dus dat is iets waarvoor ik bewust kies.
Eigenlijk iedere keer als het één afrond, kijk ik meteen even bij wie ik daarna weer wil zijn. Wie mij op dat moment weer verder kan helpen.

Tuurlijk.. Ik kan ook best veel zelf, maar ik geloof dat je samen verder komt.
Hoe doe jij dat, eigenlijk?

De ander traint de een

Aan de andere kant betekent een training geven voor mij ook getraind worden, omdat ik dan zelf ook weer herinnerd word aan alle tips die ik anderen geef en inzichten die bij hen ontstaan. En ik dan ook weer geconfronteerd word met de struggles waar ik zelf ook soms nog tegenaan loop.
Tuurlijk.. de training is voor de klant. Voor die andere leukerd die de training volgt. Maar ik heb er zelf ook iedere keer weer heel veel aan.
Sowieso de groei en ontwikkeling zien bij mensen, vind ik helemaal vet!
De manier waarop zo’n training best gespannen begint, vol verwachting, maar geen idee wat te verwachten. Zin in verandering, maar tegelijkertijd de spanning daarvan!
De kwetsbaarheid die ik te zien krijg. Hoe die andere leukerd zich in zo’n korte tijd durft bloot te geven, eerlijk durft te zijn naar mij én zichzelf.

En de één is de ander niet. Iedere training heeft zo’n beetje hetzelfde doel: Ontdekken wat je nodig hebt om te weten wat je wilt en dit te gaan doen. Maar iedere training is anders. Sommigen verschillen een beetje, anderen zijn compleet anders. Dat maakt het voor mij ook zo tof. En dus leerzaam. Dus een training op zich.

Iedere keer weer, voor ons samen. En ik geloof ook echt oprecht dat er heel veel kracht zit in zoiets samen doen, de herkenning en oprechte interesse in elkaar, geeft zoveel mooie momenten en kansen tot verbinding.
En ik weet.., dat klinkt misschien vaag, kansen tot verbinding.
Maar ik geloof dat precies dat, verbinding, de wereld een beetje mooier kan maken.

Verbinding

Verbinding dus. Dat is ook wat ik zou leuk vind aan wat ik nu doe. Dat ik mensen met elkaar kan verbinden, maar ook de verbinding met hen zelf versterken. En die van én met mijzelf. Twee vliegen in één klap dus. Hoe chill is dat. Ik denk dat dat altijd goed is. Meer verbindingen leggen en bestaande verbindingen versterken. Net zoals vroeger, letterlijk de verbinding tussen mensen werd gelegd in een telefooncentrale.
Zo is iedere training anders, maar toch hetzelfde en lijkt ‘verkeerd verbonden’ misschien niet eens te bestaan 😉 En maken we met zijn alle de wereld steeds een beetje mooier.

Vraag meteen een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij meer het gevoel wilt van écht Leven! en ook wat meer wilt ‘spelen’ met wat het Leven je brengt!
Heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-). 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in