Ik ga jou vertellen dat het Anders kan

Niet dat jij dat zelf niet weet. Want heus, dat weet jij ook, dat snap ik. 😉

Ik nam zojuist allerlei stories op op Instagram en deelde daarin dat ik jou graag wil coachen in het Levensliefhebberstraject waarin we 4 maanden 1-op-1 aan de slag gaan samen.
Want dat is gaaf! 😀 Terwijl ik het nu typ krijg ik een grote grijns op mijn gezicht, want ik heb werkelijkwaar het leukste werk dat er is, vind ik. Dus weet: mijn deur staat wagenwijd voor je open.

Ten minste… Als jij Lef hebt, LevensLEF. Want Levensliefhebben is niet alleen high on life zijn, niet alleen leuk en gemakkelijk. Levensliefhebben is óók de diepte in durven duiken. Angsten erkennen, herkennen en de ruimte geven en zo weer dichterbij de Levensliefhebber komen die jij bent.

En daarna zou ik eigenlijk een goede sales pitch met je hebben moeten delen. Want dat is zoals het ‘hoort’. Jou vertellen waar je last van hebt, dat dat echt anders moet, omdat je anders heel wat mist, en dan precies vertellen wat het jou oplevert als je met mij in zee gaat.


Komt ‘ie, mijn confession:
Lang dacht ik dat ik een slechte ondernemer was.. Want zo’n goede sales pitch, dat kan ik niet.

Nu weet ik: dat maakt mij geen slechte ondernemer, maar een eerlijke coach.

Ik weet namelijk niet precies wat het jou oplevert als wij samen aan de slag gaan. Ik kan je niet beloven dat je zoveel dagen in de week je goed zult voelen, dat je nooit meer vast zult lopen op oude verhalen, beperkende overtuigingen of geen traumareacties meer zult ervaren.
Want één ding weet ik zeker: voor iedereen is het resultaat anders. Afhankelijk van ‘hoe je in stapt’ in zo’n traject, van je voorgeschiedenis, van je bereidwilligheid om, en je mogelijkheden (draagkracht), je open te stellen voor oude pijn in dit moment, afhankelijk van de thema’s die wel en niet aan bod komen…
Ik stem me namelijk helemaal af op jou, waardoor ieder traject, en zelfs iedere sessie, er anders uit komt te zien. Geen mens is hetzelfde namelijk.

Wat ik je laat zien is dat het anders kan. Dat je andere mogelijkheden hebt dan je tot nu toe zag. Dat je andere woorden kunt gebruiken dan je tot nu toe deed. Dat je andere ervaringen kunt opdoen dan wat je tot nu toe ervaarde. Dat je anders naar jezelf en jouw gezin (van herkomst) kunt kijken. Dat er ruimte is voor andere overtuigingen. Bevorderende overtuigingen, die jou dienen.
Dat je nog meer jezelf kunt zijn. Los van verwachtingen, hoe het hoort en wie je tot dan toe dacht te zijn.

Hoe dat er precies uit ziet… dat weet ik niet. Dat het anders kan, dat weet ik wel.
Dat jij het anders wilt.. dat geloof ik ook.. Meer de Levensliefhebber in jezelf naar boven halen, met meer vreugde en liefde naar jezelf en jouw Leven kijken, meer verbinding met jeZelf en jouw intuïtie.. Mijn deur staat wagenwijd voor jou open.
Om in volledige intuïtieve afstemming op jou, al mijn kennis en ervaring met jou te delen, je liefdevol te confronteren met wat niet meer werkt, te spiegelen waar je op vastloopt en je een veilige bedding te bieden om te gaan voelen dat het anders kan.

En precies na die stories, kreeg ik het nummer Amsterdam van Flemming in mijn hoofd met de zin: “Ik ga jou vertellen dat het anders kan…” en toen dacht ik.. tjah.. dat is iig wat ik doe als wij samen aan de slag gaan. Jou helpen ruimte te scheppen, op bewus en onbewust niveau, om te zien wat- en dát het anders kan. Hoe dat er precies uitziet voor jou, dat weet ik niet. 
In volledige intuïtieve afstemming op jou, zal ik liefdevol en eerlijk, spiegelen en confronteren, woorden geven aan wat jou belemmert en laten ervaren dat het anders kan… 🙂 

Als dit je raakt, nieuwsgierig maakt en je meer wilt weten. Mail me even terug, stuur me een whatsappje of een prive berichtje op Instagram. Dan kletsen we samen over de inhoud en mogelijkheden en voelen we samen of er inderdaad een klik is en dit het juiste is voor jou nu.

It’s up to you. Je bent welkom en ik kijk er naar uit samen te gaan ervaren hoe het anders kan. Want dat weet jij, dat weet ik heus 😉

Liefs, Lanne

Leef, Levensliefhebber, Leef!

Vind jij dit soort dingen ook interessant en wil je meer Leven vanuit Liefde, én heb jij LevensLEF, of wil je eens met me sparren? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Thanks voor dit fijne gesprek! Je weet precies de vinger op de zere plek te leggen, op een heel fijne manier! Dit gesprek heeft me nu zoveel inzichten gegeven dat ik hier écht mee verder kan, bedankt! 

Leukerd die liever anoniem blijft

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

7 + 4 =

Rouw en een punt zetten

Twee intentie kaartjes naast me. M’n tweede koffie al op. Een glas water en op mijn rug de zon. Zo zit ik er op dit moment bij. In mijn praktijk met mijn laptop voor me. Ik zucht even diep. Mijn lichaam voelt nog beurs van de massage van gisteravond. Spanning voelde...

De echte reden om te delen wat ik deelde

Nou.. Ik deelde dus laatst de reden van mijn paniekaanvallen, die ik in december 2022 ervaarde. Dat voelde spannend. Allerlei overtuigingen en patronen staken de kop op met betrekking tot afgewezen worden, raar gevonden worden, niet begrepen worden, veroordeeld...

De reden van mijn paniekaanvallen

Ik had een plan. En toen stelde ik uit. Ik at nog een cracker. Ik gooide mijn online winkelmand vol met 19 stuks en kocht uiteindelijk niks. Ik verdwaalde op insta en ververste mijn mailbrowser 30x in 10 minuten zonder een nieuwe email te ontvangen…. Vanochtend onder...

How to handle doemscenario’s

Doemscenario’s.Ze zijn mij niet vreemd.Ooit botste ik tegen een andere auto aan, in een langzaam rijdende file. De persoon uit de andere auto reageerde nergens op en reed gewoon verder.Ondanks dat, schoot ik volledig in de paniek en doemscenario’s als (en beloof me,...