Lanne

 

Lanne van Delft

Levensliefhebber, trainer/coach, ervaringsdeskundige en schrijver

Met mijn haar in de wind, gezicht in de zon, lekkere verse thee of een heerlijke latte met lieve vrienden en familie om me heen.

Daar word ik blij van! En wat mij betreft is dat waar (het) Leven! om draait. Dat je er blij van wordt!

Na een lange periode van ziek zijn en herstellen veranderde in korte tijd opeens ons hele Leven! 
Beiden een vaste baan, een huis gekocht en met eigenlijk alles wat we ons bedenken konden binnen handbereik, besloten mijn Allerliefste lief en ik te verhuizen naar Stockholm voor zijn werk.

Jup, zíjn werk. Nope, geen opoffering. Yes, wel een kans!

Dit was namelijk het zetje dat ik nodig had om nu écht te gaan doen wat ik eigenlijk stiekem al lang wilde. ‘Iets anders‘.
Ik wist alleen niet wat. Een wereldreis, een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik werkte, een ander bedrijf en dezelfde functie, of iets totaal anders…, maar wat dan?! Ik had geen idee!

Vanuit mijn blog, die ik al startte voordat we verhuisden, ontstond mijn passie anderen te inspireren te doen wat hen echt blij maakt. Door mijn gedachten met jou te delen en jou aan het denken te zetten. En liever nog, jou tot actie aanzetten!

Want van uitstellen is nog nooit iemand gelukkig geworden! Het gevoel dat dingen altijd nóg beter moeten, wachten op het juiste moment en niet kunnen kiezen, past niet meer bij mijn Leven! Bij Mijn Nieuwe Vandaag!

Want het is nooit te laat om te ontdekken wat écht bij je past! Daar neem ik jou graag in mee, Jouw Nieuwe Vandaag!

Lanne is een fijn mens om mee te kletsen. Ze geeft je vertrouwen in jezelf en af en toe even een rem en handvaten. Dat heeft iedereen wel eens nodig.. Lanne is betrouwbaar, echt en super inspirerend. Haar positieve energie komt dwars door je beeldscherm heen!!

Lees HIER meer ervaringen.

Nicole

Dank je wel voor je inspiratie Lanne! Je bent echt een voorbeeld voor mij als ondernemer! Heerlijk oprecht, authentiek en vol ontwikkelingen! Ik volg je graag via Instagram!

Lees HIER meer ervaringen.

Marcella

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig?

Spreekt het je allemaal wel aan en herken je het een en ander van jezelf? Ben je nieuwsgierig naar of we een klik hebben en of ik wat voor je kan betekenen? Mail me dan gewoon even, dan bellen of Skypen we deze week nog om te kijken of ik wat voor je kan doen!

Ik neem je mee jouw Nieuwe Vandaag te creëren!

Gratis eBook: "Dromend doen wat je blij maakt"

Ga voor de eerste stap, ontdek wat jou blij maakt door te dromen! In dit boek vertel ik je hoe ik het dromen verleerde, maar weer oppakte en belangrijker: Je leest hoe jij dit meteen kunt gaan doen!
Vul je mailadres in en ontvang het eBook nu gratis!

Het is gelukt. Check je inbox!