Lanne van Delft

Levensliefhebber, Coach, Reiki healer

Een hand op mijn hart en een hand op mijn onderbuik. Als je een dag met me mee kon kijken zou dat zijn wat je me regelmatig ziet doen. Zo geef ik mezelf Reiki. In m’n bh een aantal intuïtief gekozen edelstenen en altijd een kaartendeck binnen handbereik. 

Had je me dit een paar jaar geleden verteld, had ik je hard uitgelachen. Maar mijn pad naar coach in Levensliefhebben, Reiki, edelstenen en kaartleggingen ontvouwde zich vanzelf toen ik een paar jaar geleden helemaal opnieuw begon. 

Na bijna 1,5 jaar ziek zijn zegde ik mijn vaste baan op en verhuisde met mijn vriend naar Stockholm voor zijn werk. Daar is mijn (online) coachingsbedrijf ontstaan. Terug in Nederland kwamen daar 4 opleidingen tot Reiki Master bij en deed ik heel veel kennis op over intuïtief Leven, energetisch werk en werken met edelstenen en orakel-/tarotkaarten.

Door mijn ervaring als coach, kennis van Reiki/ energiewerk én mijn intuïtieve gave doorgrond ik jouw vraag supersnel. Ik voel/hoor waarop jij (al lange tijd) vastloopt, welke (energetische) blokkades jou tegenhouden en help je deze te helen middels coaching en Reiki Healings. Dit is mijn unieke manier om meer Levensliefhebbers op de wereld te zetten. 

Ik help jou weer in contact te komen met de Levensliefhebber in jezelf, jouw intuïtie en help je helen wat jou niet meer dient, zodat we samen zowel op persoonlijk als spiritueel vlak verder groeien. 

Bekijk hier welke vorm van coaching en/of Reiki healing jij wilt ontvangen en plan meteen wat in!

Tot snel! Liefs, Lanne

Lanne

Edelstenen, zelfvertrouwen, reiki, zelfliefde
 

Lanne is een fijn mens om mee te kletsen. Ze geeft je vertrouwen in jezelf en af en toe even een rem en handvaten. Dat heeft iedereen wel eens nodig.. Lanne is betrouwbaar, echt en super inspirerend. Haar positieve energie komt dwars door je beeldscherm heen!!

Lees HIER meer ervaringen.

Nicole

Dank je wel voor je inspiratie Lanne! Je bent echt een voorbeeld voor mij als ondernemer! Heerlijk oprecht, authentiek en vol ontwikkelingen! Ik volg je graag via Instagram!

Lees HIER meer ervaringen.

Marcella

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig?

Spreekt het je allemaal wel aan en herken je het een en ander van jezelf? Ben je nieuwsgierig naar of we een klik hebben en of ik wat voor je kan betekenen? Mail me dan gewoon even, dan bellen of Skypen we deze week nog om te kijken of ik wat voor je kan doen!
Ik neem je mee jouw Nieuwe Vandaag te creëren!