Zij gingen jou al voor en creërden hun Nieuwe Vandaag!

“Ik kan weer wat liever voor mezelf zijn”

Door de training YNT in 1 dag durf ik mijn dromen waar te maken. Voordat ik met Lanne aan de slag ging bestond mijn leven uit chaos. Ik had weinig focus en het lukte niet om mijn taken af te maken. Ik droomde al jaren van een eigen bedrijf, maar dit schoof ik uit angst om te falen voor me uit.

Voorheen verbloemde ik mijn angsten met het excuus dat ik nergens tijd voor had. Ik leefde in chaos en miste het overzicht. Zodra ik me opgaf voor de training voelde ik een rust over me heen komen; ik ging nu echt aan de slag met de problemen waar ik al veel te lang tegenaan liep.

“Ik durf weer tijd te verliezen”

Lanne legde direct de vinger op de zere plek. Ze had snel door waar het probleem zat en ze hield me een spiegel voor. Ze bood me handvatten om liever voor mezelf te worden en leerde me dat het ok is om af en toe tijd te verliezen.

We hadden een fijne klik en ik heb grote bewondering voor haar positieve instelling. Ze heeft zelf ook in een soortgelijke situatie gezeten en ze kan daarom putten uit haar eigen ervaringen. Dankzij de training bij Lanne heb ik belangrijke stappen durven nemen en ben ik mijn dromen gaan waarmaken.

Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf in combinatie met een nieuwe baan. Ik voel me niet langer gevangen in mijn eigen huis waarvan ik de voordeur niet kan vinden. Ik voel me bevrijd.

 

Tamara – Ondernemer en Webcare specialist

Vraag meteen een gratis gesprek aan!

“Ik heb geleerd om te focussen op wat ik wél wil”

In mijn zoektocht naar talent, focus, balans en passie ging ik aan de slag met Lanne. Door onze gesprekken ontdekte ik dat zo druk was met van alles en nog wat, dat ik niet meer wist of ik dingen deed omdat ik dat zelf wilde of omdat het van me verwacht werd.

Het resultaat hiervan was onrust; ik ging maar door met werken, in de hoop dat ik hierdoor mijn passie snel zou vinden. Door deze onrust had ik de neiging om dingen maar half te doen en me nergens echt honderd procent voor in te zetten. Bovendien kon ik niet genieten van de dingen die ik deed.

Door de gesprekken met Lanne werd ik me van deze valkuilen bewust. Zij bood me praktische handvatten om dit patroon te doorbreken: niet meer alles willen doen, maar alleen aan de slag met de dingen die ik echt wilde. De verschillende oefeningen die Lanne me aanreikte zorgden voor nieuwe inzichten en verheldering.

“Zet je eigen wensen centraal”

De tips die ik tijdens de training Creëer Jouw Nieuwe Vandaag heb gekregen zijn direct toepasbaar. Ik ben aan de slag gegaan met het creëren van meer balans en focus. De belangrijkste les voor mij was dat als ik focus op wat ik écht wil, dit direct aanzet tot actie. Door je eigen wensen centraal te zetten, neemt de angst voor wat anderen van je denken af.

Deze training heeft me ontzettend veel rust en positieve focus gegeven. Het komt nog weleens voor dat ik me onrustig voel worden en dreig te vervallen in mijn oude patronen. Op die momenten pak ik mijn aantekeningen erbij om mezelf te herinneren aan wat ik kan doen.

Charlotte – Travel Consultant

“Dat gevoel van vertrouwen in de toekomst is heel lekker!”

Ik zat muurvast; ik was ongelukkig in mijn werk, maar ik durfde de vastigheid niet lost te laten. Uit angst om stappen te zetten, bleef ik zitten op een plek die me ongelukkig maakte. Met Lanne ging ik op zoek naar manieren om deze angst te doorbreken zodat ik weer vooruit durfde.

Het was bijzonder verfrissend om met Lanne te praten. Zij is het type coach die gewoon zegt: “Ja, het is inderdaad best wel kut nu.” Maar als dat eenmaal is geadresseerd kunnen we aan de slag. Je bent echt niet alleen aan het praten; ze geeft je uitdagende opdrachten met verhelderende uitkomsten. Lanne houdt je een spiegel voor en helpt je ontdekken waarin je jezelf kunt veranderen om te komen waar je wilt zijn.

“Leuk spannend vs. eng spannend”

Lanne heeft me geleerd om te kiezen voor de dingen waar mijn hart ligt. In mijn geval kies ik nu voor de leuke opdracht, in plaats van voor wat het me financieel oplevert. Als je kiest met je hart, dan komt het vanzelf goed. Ik ben me bewust van mijn oude patronen waarin ik voornamelijk handelde vanuit de angst om mijn stabiliteit te verliezen.

Mijn angst voor de toekomst in omgeslagen in vertrouwen. Ik heb zin om mee te maken wat het leven voor mij in petto heeft. Dit gevoel van vertrouwen is heel lekker. Ik vind nieuwe dingen niet meer ‘eng spannend’ maar juist ‘leuk spannend’!

Jennifer – Eigenaar dansschool

Wil jij hier ook mee aan de slag?

Herken jij je in wat je leest en wil jij ook die focus, rust én ontdekken wat je nou eigenlijk wilt?
Dan weet ik zeker dat de online training ‘Doen wat je blij maakt’ supergoed bij jou past!

In 9 weken écht stappen zetten en Jouw Nieuwe Vandaag creëren!!

“Jouw Nieuwe Vandaag in één dag was een cadeau aan mezelf!”

Ik voelde dat ik op een kruispunt stond in mijn leven, maar ik had geen idee welke kant ik op wilde. Ik was onzeker en bang om de verkeerde keuzes te maken. Daarom hield ik mezelf tegen en creëerde obstakels in mijn hoofd.

Op precies het goede moment leerde ik Lanne kennen. Zij heeft me geholpen mijn weg te hervinden. Ik durf weer knopen door te hakken en ik voel me zelfverzekerder. Your Brand New Today  voelde als een cadeau aan mezelf.

Tijdens de training Creeër Jouw Nieuwe Vandaag heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd. Dit maakte me direct een stuk relaxter en positiever. Ik voelde me vrolijk en inmiddels barst weer van de energie om dingen te proberen en ondernemen.

“Gewoon proberen, je ziet wel waar het eindigt”

Lanne leerde me dat ik mezelf moest voornemen dingen gewoon te proberen, en vanzelf te zien waar het eindigt. Dit voorkomt uitstelgedrag en helpt je  om vooruit te komen. Want stil blijven staan op dat kruispunt, daar is niemand mee geholpen.

Ik heb Lanne leren kennen als een begripvolle, open, respectvolle coach met een superfijne spirit. We hadden een klik en ik kon al mijn zorgen bij haar kwijt, zonder dat ze daar een oordeel over velde. Ze biedt adequate hulp door middel van nuttige pointers en handvatten om mijn eigen richting te bepalen.

Ik vond het heel spannend om de stap te zetten om de hulp van Lanne in te schakelen. Maar ik zou mezelf tekort hebben gedaan als ik het niet gedaan had. Ik voelde dat er meer in zat, en het kwam er niet uit in mijn leven en in mijn werk. Met Lanne’s hulp durf ik weer het maximale uit mezelf te halen door te doen waar ik blij van word. En dat is het mooiste cadeau dat er is!

Christianne – Social Media Professional

“Lanne leerde me rust nemen en positief naar mezelf kijken”

Toen de dokter mij vertelde dat ik rust moest nemen, schoot ik volledig in de stress. Ik wist niet meer hoe dat moest. Lanne heeft me handvatten gegeven om weer tot rust te komen. Dit waren totaal geen standaard tips, maar op maat gemaakte adviezen die echt in mijn leven passen en daarom ook haalbaar zijn.

Voordat ik met Lanne aan de slag ging kende ik het fenomeen ‘rustig aan doen’ niet. Ik werkte keihard om resultaten te halen. Ik ging maar door, totdat mijn lichaam letterlijk niet meer kon; sporten lukte niet meer, ik kon niet meer goed nadenken en mijn fysieke weerstand liet het afweten.

Toen de dokter mij op het hart drukte dat het zo echt niet verder kon, zocht ik hulp. Lanne heeft een tijdje terug een verhaal geschreven over het runnen van een eigen bedrijf op mijn blog Allysia.nl. Destijds vond ik haar verhaal al bijzonder inspirerend. Daarom was het bericht naar Lanne toen ik hulp nodig had, snel verstuurd.

“Lanne gaf me persoonlijke tips en adviezen

die daadwerkelijk haalbaar zijn” 

Ik schreef me in voor de training YNT in één dag. Deze training oversteeg al mijn verwachtingen. Met Lanne ging ik op zoek naar manieren waarop ik meer rust kan nemen. Lanne begrijpt dat tot rust komen niet voor iedereen hetzelfde werkt en geen kwestie is van op de bank gaan zitten. Zij gaf mij handvatten om deze verandering stapje voor stapje in te bouwen in mijn dagelijks leven.

Daarnaast gaf ze me meer inzicht in hoe mijn gedachten mijn zelfbeeld negatief kunnen beïnvloeden. Doordat Lanne mij deze spiegel heeft voorgehouden, heb ik geleerd om deze negatieve gedachten voor te zijn. Ik kijk weer positief naar mezelf en daar ben ik stiekem supertrots op!

Lanne is oprecht, eerlijk en barst van de compassie. Zij helpt je de confrontatie met jezelf aan te gaan en begeleidt je stap voor stap door dit proces.

Allysia – IT consultant

Eigenlijk weet ik dat ik dit gewoon moet doen!

Allemaal herkenbaar. Ergens weet ik dat ik dit goed kan gebruiken. Ik ben nieuwsgierig, maar vind het ook best spannend..!
Lees ik je gedachten?! Begin dan gewoon met een gratis en vrijblijvend gesprek!
Help ik je meteen op weg en kijken we of dit wat voor je is!

“Ik kreeg een nieuwe, frisse kijk op het leven!”

Na een serie fysieke tegenslagen koos ik voor het ondernemerschap waarbij ik niet afhankelijk hoefde te zijn van een baas. Ik had onwijs veel ideeën, maar ik kreeg het niet voor elkaar om deze in de praktijk te brengen. Ik wist niet meer hoe ik mezelf moest motiveren om de draad op te pakken en te gaan doen wat mij blij maakt. Op dat moment stuurde ik Lanne een berichtje via Instagram.

Niet lang na mijn bericht startte ik met de training Jouw Nieuwe Vandaag. De trainingen via Skype met Lanne waren heel gezellig en volledig gericht op mijn persoonlijke doelen. Dit was soms confronterend, maar vooral heel leerzaam. De 5 uur durende training vloog voorbij!

“Focus op datgene dat jou blij maakt”

Deze training heeft me laten zien dat ik trots mag zijn op wat ik al bereikt heb en dat ik me meer moet gaan focussen op datgene wat mij blij maakt. Lanne gaf me handvatten om de draad weer op te pakken en juist datgene te doen wat mij gelukkig maakt.

Niet veel later heb ik de workshop Doen & Gaan  gevolgd: een inspirerende avond met vier medecursisten waarbij we samen hebben gelachen, gehuild en, vooral, geleerd. Tijdens deze workshop heb ik geleerd hoe ik mezelf kan motiveren om mijn ideeën daadwerkelijk uit te voeren.

Lanne is open, eerlijk, lief en gezellig. Ze speelt in op wat jij nodig hebt en geeft je handvatten om jouw doelen te bereiken. In mijn geval betekent dat een nieuwe, frisse kijk op het leven. En dat is de investering zeker waard!

Nathalie – Eigenaar fibromyalgieblog.nl 

Ik wil hier ook mee aan de slag!

www.doenwatjeblijmaakt.nl

Wie wil dat nou niet? Bekijk meteen wat deze online training inhoudt en meld je meteen aan voor de ronde die in mei start. Nu kan het nog!

Gratis eBook: "Dromend doen wat je blij maakt"

Ga voor de eerste stap, ontdek wat jou blij maakt door te dromen! In dit boek vertel ik je hoe ik het dromen verleerde, maar weer oppakte en belangrijker: Je leest hoe jij dit meteen kunt gaan doen!
Vul je mailadres in en ontvang het eBook nu gratis!

Het is gelukt. Check je inbox!