Deze Levensliefhebbers gingen jou voor!

Voordat ik bij Lanne begon had ik altijd het gevoel dat ik ergens door werd geremd. Maar waardoor? Geen idee. Ik voelde aan alles dat er meer in mij zat dan dat eruit kwam en dat was heel frustrerend. Dankzij Lanne heb ik kennis geleerd over familiesystemen, keuzes voor mezelf maken en meer vertrouwen op mijn intuïtie. Ik heb geleerd dat ik verantwoordelijk ben voor alleen mijn leven en mijn geluk, niet voor dat van een ander. Hierdoor wordt het makkelijker om mijn eigen keuzes te maken en daar echt achter te staan. Alleen dit inzicht heeft me al zoveel rust gegeven. De healings met Lanne zijn mega bijzonder, verhelderend en helend en de meditatiekluis is echt een life saver;)

Paulien – Tweelingcoach

“Van ‘zoals het hoort’ naar ‘kiezen voor mezelf’.”

 Ik probeerde altijd heel erg te leven ‘zoals het hoort’. Toch had ik weinig energie, voelde ik me niet gelukkig en zat ik enorm in de ‘vecht-stand’. Ik wilde zo graag weer positief, met enthousiasme en levensenergie in het leven staan! De keuze om mee te doen aan deze training was de eerste in lange tijd waarbij ik écht voor mezelf koos. Dat voelde meteen als een grote eerste stap in de goede richting.

“Ik durf nu weer mezelf te zijn.”

Tijdens de trainingen heb ik gelachen, gehuild en vooral héél veel los kunnen laten. Lanne weet als geen ander tot de kern te komen en pikte mijn belemmerende gedachtes er zo uit. Hierdoor leerde ik dat de manier waarop je in het leven staat, bepalend is voor hoe je het leven ervaart. Voorheen wilde ik alles zo graag perfect doen en durfde ik mezelf niet helemaal te zijn. In de training leerde ik dat ik juist met kleine stapjes en het ‘genieten van de weg ernaartoe’ een veel leuker leven heb! Tijdens het traject ben ik er steeds meer achter gekomen wat ik nou eigenlijk leuk vind en ben ik die dingen meer gaan doen. Ook ben ik gestopt met vechten. Dit alles heeft me zoveel energie opgeleverd!

“Een training voor het leven!”

Deze training heeft me als het ware een toolbox gegeven die ik de rest van mijn leven kan blijven gebruiken. Ik kan veel sneller weer in een positieve flow komen, durf meer mezelf te zijn en voor mezelf te kiezen. Lanne’s stralende enthousiasme, betrokkenheid en openheid hebben me enorm geholpen. Ik ben zo blij dat ik het ‘all in’ traject heb gedaan, omdat ik het meest heb gehad aan de intensives in combinatie met de lessen, de Facebook-groep en de Q&A’s met Lanne.

Ruby – Onderzoeker

Plan meteen je eerste gratis sessie in!

“Doordat ik de lat steeds nét even te hoog legde voor mezelf, zorgde ik er zelf voor dat ik er nooit bij kon komen.”

Voordat ik de training van Lanne volgde liep ik vast in mijn herstel na een bore-out. Ik wilde zo graag weer meedoen in de maatschappij, maar kon niet zien in welke vorm, laat staan hoe ik in actie kon komen. Ik was hierdoor gefrustreerd en teleurgesteld in mezelf en krampachtig bezig met zo goed mogelijk willen zijn in herstellen. Ik wilde alles uit dat herstelproces halen! Ook probeerde ik aan ieders verwachtingen te voldoen en mezelf tegelijk te vertellen dat het mijn eigen verwachtingen waren. Dit voelde onhaalbaar; mijn eisen aan mezelf waren zo hoog dat ze niet meer realistisch waren. Ik legde steeds de lat zo hoog voor mezelf, waardoor ik er nooit bij kon komen.

“Door dingen los te laten heb ik het gevoel dat ik meer controle heb.”

In de 1-op-1 coachingssessies met Lanne vielen de kwartjes. Ik werd me ervan bewust dat ik zelf de controle heb over hoe ik me voel of in hoeverre ik mijn gevoel laat beïnvloeden door prikkels van buitenaf. Door bewuste keuzes te maken geef ik mezelf meer ruimte en ben ik liever voor mezelf. Door dingen los te laten heb ik het gevoel meer controle te hebben. Ik kan elk moment kiezen om een andere weg in te slaan, zonder dat aan iemand te hoeven verklaren – behalve aan mezelf. Hierdoor ervaar ik een zekere vorm van vrijheid en zelfredzaamheid. Daarnaast voel ik me door de training rustiger en meer geaard. Ik draai niet meer keihard om de wereld heen, maar de wereld draait in een rustige baan om mij heen.

“Lanne heeft een verfrissende manier van eerlijk zijn: ze is direct, maar met veel respect.”

Lanne herkende feilloos mijn blinde vlekken en kon hier op een zeer prettige manier op ingaan. Ze is positief kritisch en direct, maar met heel veel respect. Een enorm verfrissende, liefdevolle manier van eerlijk zijn! Lanne maakte me ervan bewust dat ik goed ben zoals ik ben – en dat ik zelf de enige persoon die dat echt moet vinden.

Evelien – Fotograaf

“Ik was moedeloos, uitgeput en verslagen door mijn eigen perfectionisme.”

Door wat problemen met geld, studiestress en een vervelende relatie voelde ik mezelf steeds negatiever worden. Ik kwam meer in mijn hoofd te zitten, werd overmatig perfectionistisch en had een drang om mezelf te bewijzen. Hierdoor werd ik onzeker en ging ik dingen doen omdat het “moest” of “hoorde”. Het putte me uit, ik voelde me er moedeloos en zelfs een beetje verslagen door. Ik wilde weten hoe ik uit die eindeloos lijkende vicieuze cirkel van negativiteit en onzekerheid kon komen.

“Door oefeningen en acties van Lanne is veel van de negatieve lading in mijn doen en laten verdwenen.”

 In de training kreeg ik tips, oefeningen en hand-outs waarmee ik in mijn dagelijks leven aan de slag kan om mij meer te richten op wat mij blij maakt en positiever in het leven te staan. Zo vraag ik mezelf vaker af: doet dit er echt toe? Draagt dit overdenken bij aan iets groters? Als het antwoord nee is, kan ik mezelf stoppen. Hierdoor is veel van de negatieve lading in mijn doen en laten verdwenen. Ik kan het steeds makkelijker loslaten als iets nog niet “perfect” is, want ik heb ingezien dat perfect niet bestaat.

“Lanne is niet zomaar een coach, maar ook iemand waar ik tegenop kijk.”

 Ik herkende in Lanne een stukje van mezelf van een aantal jaar geleden. Een vlotte, vrolijke en enthousiaste meid met een babbel, die volop in het leven staat en er serieus van geniet. Ze was als het ware een weerspiegeling van iets wat ik zelf ben verloren. En wat is beter dan iets dat verloren is weer terug te vinden, met de hulp van iemand waar je echt achter staat? Lanne is de perfecte coach voor jou als je actief aan de slag wilt met jezelf, met hoe je in het leven staat, als je je denk- en leefpatroon wil aanpassen en nieuwe mogelijkheden wil zien.

Elsemieke – Trainee Heijmans

Plan meteen je eerste gratis sessie in!

“Ik kan weer wat liever voor mezelf zijn”

Door de training YNT in 1 dag durf ik mijn dromen waar te maken. Voordat ik met Lanne aan de slag ging bestond mijn leven uit chaos. Ik had weinig focus en het lukte niet om mijn taken af te maken. Ik droomde al jaren van een eigen bedrijf, maar dit schoof ik uit angst om te falen voor me uit.

Voorheen verbloemde ik mijn angsten met het excuus dat ik nergens tijd voor had. Ik leefde in chaos en miste het overzicht. Zodra ik me opgaf voor de training voelde ik een rust over me heen komen; ik ging nu echt aan de slag met de problemen waar ik al veel te lang tegenaan liep.

“Ik durf weer tijd te verliezen”

Lanne legde direct de vinger op de zere plek. Ze had snel door waar het probleem zat en ze hield me een spiegel voor. Ze bood me handvatten om liever voor mezelf te worden en leerde me dat het ok is om af en toe tijd te verliezen.

We hadden een fijne klik en ik heb grote bewondering voor haar positieve instelling. Ze heeft zelf ook in een soortgelijke situatie gezeten en ze kan daarom putten uit haar eigen ervaringen. Dankzij de training bij Lanne heb ik belangrijke stappen durven nemen en ben ik mijn dromen gaan waarmaken.

Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf in combinatie met een nieuwe baan. Ik voel me niet langer gevangen in mijn eigen huis waarvan ik de voordeur niet kan vinden. Ik voel me bevrijd.

 

Tamara – Ondernemer en Webcare specialist

Eigenlijk weet ik dat ik dit gewoon moet doen!

Allemaal herkenbaar. Ergens weet ik dat ik dit goed kan gebruiken. Ik ben nieuwsgierig, maar vind het ook best spannend..!
Lees ik je gedachten?! Begin dan gewoon met een gratis en vrijblijvend gesprek!
Help ik je meteen op weg en kijken we of dit wat voor je is!

“Lanne gaf me handvatten om weer mijn mooiste leven te gaan leven.”

 Mijn situatie was in korte tijd enorm veranderd – mijn relatie was stukgelopen en ik twijfelde over mijn werk en bedrijf. Ik was enorm onrustig in mijn hoofd en wilde zo graag weer positief in het leven staan, maar dat lukte me even niet. Ik kwam bij Lanne omdat ik het gevoel had dat ze mij begreep en me echt handvatten kon geven om weer een mooi leven te leven.

“Ik voel me nu heel sterk en heb een fijne rust in mijn hoofd.”

 De inzichten die ik kreeg tijdens de training van Lanne zorgden voor direct resultaat. Ik ontdekte bijvoorbeeld dat ik mezelf soms echt goed in de weg kan zitten en dat ik de enige ben die mij stress geeft. Nu maak ik meer keuzes waar ik blij van word. Ik denk meer aan mezelf in plaats van de hele tijd aan anderen te denken. Hierdoor voel ik me sterk en heb ik een fijne rust in mijn hoofd. Elke dag een intentie opschrijven helpt me om geconcentreerd te blijven op wat echt belangrijk is.

“Begrepen worden door iemand die geen oordeel heeft en oprecht wil helpen is zo fijn!”

Lanne is een heel fijn persoon. Ze begrijpt mij, oordeelt niet en wil oprecht helpen. Ik ben zo blij dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven, omdat ik me snel weer als mezelf ging voelen en positief in het leven kon gaan staan. De oefeningen en tips van Lanne hebben me geholpen om de rust in mijn hoofd terug te krijgen en om helpen me nog elke dag om een mooi leven te leven.

 

 

Miranda – Eigenaar Media Bear

“Ik was op zoek naar wat mij blij maakte. Nu geniet ik meer van alle mooie momenten op een dag!”

Voordat ik met Lanne aan de slag ging, leefde ik vooral uit angst. Hierdoor liep ik vast, voelde ik me rot. De angst hield me klein. Door de training van Lanne leerde ik me meer focussen op de dingen die er wel zijn. Ik ging meer genieten van al het moois om me heen! Het voelt enorm goed om daarnaar te blijven kijken – hoewel ik het nog steeds wel eens vergeet. Steeds weer die dankbaarheid oppakken is super waardevol.

“Het was heel gaaf om te ontdekken wat er gebeurt als ik leef vanuit Liefde.”

Naast dat ik ontdekte dat ik meer mocht genieten van de dingen die er al zijn, werd ik me bewust van het verhaal wat ik mezelf vertelde. Ik bleef namelijk uitvluchten zoeken om mijn angst maar niet te confronteren. Ik vertelde mezelf steeds dat het ergens anders door kwam – gebeurtenissen uit het verleden, omstandigheden… Tijdens de training ontdekte ik wat er gebeurt als ik leef vanuit Liefde in plaats van angst. Dat is echt gaaf! En het heeft nogal wat in gang gezet.

“Lanne is helemaal zichzelf. Dat is enorm inspirerend!”

 Ik vond het fijn om met Lanne te werken, omdat zij niet bang is om zichzelf te laten zien. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en las haar blogs. Ik was onder de indruk van hoe kwetsbaar ze zich durft op te stellen en zoveel van zichzelf durft te delen. Wat een integer, open, mooi mens! De training is intens en heel leerzaam. Elke keer dook ik enorm de diepte in, maar wel op een manier waar ik me fijn bij voelde. Ik ben onwijs blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan.

Mijn tip: Focus op wat er WEL is. Dan is het leven zoveel mooier!

Lydia – Activiteiten begeleidster

Plan meteen je eerste gratis sessie in!

“Ik was mezelf helemaal verloren… Door deze training te doen ben ik weer geworden wie ik wil zijn:
positief, enthousiast en veelzijdig!”

Voordat ik aan de training van Lanne begon zat ik behoorlijk in de put. Mijn altijd positieve, behulpzame en enthousiaste zelf was verstrikt geraakt in een wirwar van emoties. Ik schoot in een slachtofferrol, wat helemaal niks voor mij is. Mijn omgeving raadde me daarom aan om eens met een psycholoog te gaan praten: ze herkenden me niet meer. Ik zag zelf ook wel in dat het zo niet verder kon, maar het zou 6 tot 8 maanden duren voor ik bij een psycholoog aan de beurt was. Daarnaast heb ik in het verleden niet altijd even positieve ervaringen gehad met psychologie, dus ik wilde eigenlijk iets anders. Ik was op zoek naar iemand die me eens goed wakker wilde schudden en me zonder genade wilde confronteren met ‘mezelf’.

“Het leven is een feestje, maar je moet het jezelf wel gunnen.”

De inzichten – over mezelf, met name – die ik uit deze training heb gehaald doen me nog steeds versteld staan. Zo kwam ik erachter dat ik bijvoorbeeld heel positief in het leven wilde staan, maar daar niet altijd naar handelde. Ik was eigenlijk gewoon een doemdenker! Dat was wel even schrikken… De training heeft mij de tools gegeven om stil te staan bij het positieve in mij en me ervan overtuigd dat alles mogelijk is. Ik ben weer op mijn gevoel gaan vertrouwen! Het allerbelangrijkste is dat Lanne mij weer heeft laten inzien dat het leven zo mooi is en dat je er elke dag een feestje van kunt maken. Zolang je het jezelf maar gunt – en ernaar handelt.

“Lanne’s positiviteit is besmettelijk!”

Dankzij Lanne groeit mijn filter: ik hecht minder waarde aan de meningen en adviezen van anderen en durf nu veel meer mijn eigen keuzes te maken en een mening te hebben. Ik leer elke dag een beetje meer van mezelf te houden. Dat was ik al die jaren gewoon vergeten! Elke dag accepteer ik mezelf een beetje meer. Lanne was als een engeltje dat precies op het juiste moment op mijn pad kwam. Ik ben enorm dankbaar voor haar openheid, kwetsbaarheid en besmettelijke positiviteit, omdat hiermee echt een nieuwe wereld voor mij open is gegaan.

Suzanne – Begeleider complexe zorg

 

“Ik heb geleerd om te focussen op wat ik wél wil”

In mijn zoektocht naar talent, focus, balans en passie ging ik aan de slag met Lanne. Door onze gesprekken ontdekte ik dat zo druk was met van alles en nog wat, dat ik niet meer wist of ik dingen deed omdat ik dat zelf wilde of omdat het van me verwacht werd.

Het resultaat hiervan was onrust; ik ging maar door met werken, in de hoop dat ik hierdoor mijn passie snel zou vinden. Door deze onrust had ik de neiging om dingen maar half te doen en me nergens echt honderd procent voor in te zetten. Bovendien kon ik niet genieten van de dingen die ik deed.

Door de gesprekken met Lanne werd ik me van deze valkuilen bewust. Zij bood me praktische handvatten om dit patroon te doorbreken: niet meer alles willen doen, maar alleen aan de slag met de dingen die ik echt wilde. De verschillende oefeningen die Lanne me aanreikte zorgden voor nieuwe inzichten en verheldering.

“Zet je eigen wensen centraal”

De tips die ik tijdens de training Creëer Jouw Nieuwe Vandaag heb gekregen zijn direct toepasbaar. Ik ben aan de slag gegaan met het creëren van meer balans en focus. De belangrijkste les voor mij was dat als ik focus op wat ik écht wil, dit direct aanzet tot actie. Door je eigen wensen centraal te zetten, neemt de angst voor wat anderen van je denken af.

Deze training heeft me ontzettend veel rust en positieve focus gegeven. Het komt nog weleens voor dat ik me onrustig voel worden en dreig te vervallen in mijn oude patronen. Op die momenten pak ik mijn aantekeningen erbij om mezelf te herinneren aan wat ik kan doen.

Charlotte – Travel Consultant

Plan meteen je eerste gratis sessie in!

“Dat gevoel van vertrouwen in de toekomst is heel lekker!”

Ik zat muurvast; ik was ongelukkig in mijn werk, maar ik durfde de vastigheid niet lost te laten. Uit angst om stappen te zetten, bleef ik zitten op een plek die me ongelukkig maakte. Met Lanne ging ik op zoek naar manieren om deze angst te doorbreken zodat ik weer vooruit durfde.

Het was bijzonder verfrissend om met Lanne te praten. Zij is het type coach die gewoon zegt: “Ja, het is inderdaad best wel kut nu.” Maar als dat eenmaal is geadresseerd kunnen we aan de slag. Je bent echt niet alleen aan het praten; ze geeft je uitdagende opdrachten met verhelderende uitkomsten. Lanne houdt je een spiegel voor en helpt je ontdekken waarin je jezelf kunt veranderen om te komen waar je wilt zijn.

“Leuk spannend vs. eng spannend”

Lanne heeft me geleerd om te kiezen voor de dingen waar mijn hart ligt. In mijn geval kies ik nu voor de leuke opdracht, in plaats van voor wat het me financieel oplevert. Als je kiest met je hart, dan komt het vanzelf goed. Ik ben me bewust van mijn oude patronen waarin ik voornamelijk handelde vanuit de angst om mijn stabiliteit te verliezen.

Mijn angst voor de toekomst in omgeslagen in vertrouwen. Ik heb zin om mee te maken wat het leven voor mij in petto heeft. Dit gevoel van vertrouwen is heel lekker. Ik vind nieuwe dingen niet meer ‘eng spannend’ maar juist ‘leuk spannend’!

Jennifer – Eigenaar dansschool

Eigenlijk weet ik dat ik dit gewoon moet doen!

Allemaal herkenbaar. Ergens weet ik dat ik dit goed kan gebruiken. Ik ben nieuwsgierig, maar vind het ook best spannend..!
Lees ik je gedachten?! Begin dan gewoon met een gratis en vrijblijvend gesprek!
Help ik je meteen op weg en kijken we of dit wat voor je is!

“Jouw Nieuwe Vandaag in één dag was een cadeau aan mezelf!”

Ik voelde dat ik op een kruispunt stond in mijn leven, maar ik had geen idee welke kant ik op wilde. Ik was onzeker en bang om de verkeerde keuzes te maken. Daarom hield ik mezelf tegen en creëerde obstakels in mijn hoofd.

Op precies het goede moment leerde ik Lanne kennen. Zij heeft me geholpen mijn weg te hervinden. Ik durf weer knopen door te hakken en ik voel me zelfverzekerder. Your Brand New Today  voelde als een cadeau aan mezelf.

Tijdens de training Creeër Jouw Nieuwe Vandaag heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd. Dit maakte me direct een stuk relaxter en positiever. Ik voelde me vrolijk en inmiddels barst weer van de energie om dingen te proberen en ondernemen.

“Gewoon proberen, je ziet wel waar het eindigt”

Lanne leerde me dat ik mezelf moest voornemen dingen gewoon te proberen, en vanzelf te zien waar het eindigt. Dit voorkomt uitstelgedrag en helpt je  om vooruit te komen. Want stil blijven staan op dat kruispunt, daar is niemand mee geholpen.

Ik heb Lanne leren kennen als een begripvolle, open, respectvolle coach met een superfijne spirit. We hadden een klik en ik kon al mijn zorgen bij haar kwijt, zonder dat ze daar een oordeel over velde. Ze biedt adequate hulp door middel van nuttige pointers en handvatten om mijn eigen richting te bepalen.

Ik vond het heel spannend om de stap te zetten om de hulp van Lanne in te schakelen. Maar ik zou mezelf tekort hebben gedaan als ik het niet gedaan had. Ik voelde dat er meer in zat, en het kwam er niet uit in mijn leven en in mijn werk. Met Lanne’s hulp durf ik weer het maximale uit mezelf te halen door te doen waar ik blij van word. En dat is het mooiste cadeau dat er is!

Christianne – Social Media Professional

“Lanne leerde me rust nemen en positief naar mezelf kijken”

Toen de dokter mij vertelde dat ik rust moest nemen, schoot ik volledig in de stress. Ik wist niet meer hoe dat moest. Lanne heeft me handvatten gegeven om weer tot rust te komen. Dit waren totaal geen standaard tips, maar op maat gemaakte adviezen die echt in mijn leven passen en daarom ook haalbaar zijn.

Voordat ik met Lanne aan de slag ging kende ik het fenomeen ‘rustig aan doen’ niet. Ik werkte keihard om resultaten te halen. Ik ging maar door, totdat mijn lichaam letterlijk niet meer kon; sporten lukte niet meer, ik kon niet meer goed nadenken en mijn fysieke weerstand liet het afweten.

Toen de dokter mij op het hart drukte dat het zo echt niet verder kon, zocht ik hulp. Lanne heeft een tijdje terug een verhaal geschreven over het runnen van een eigen bedrijf op mijn blog Allysia.nl. Destijds vond ik haar verhaal al bijzonder inspirerend. Daarom was het bericht naar Lanne toen ik hulp nodig had, snel verstuurd.

“Lanne gaf me persoonlijke tips en adviezen

die daadwerkelijk haalbaar zijn” 

Ik schreef me in voor de training YNT in één dag. Deze training oversteeg al mijn verwachtingen. Met Lanne ging ik op zoek naar manieren waarop ik meer rust kan nemen. Lanne begrijpt dat tot rust komen niet voor iedereen hetzelfde werkt en geen kwestie is van op de bank gaan zitten. Zij gaf mij handvatten om deze verandering stapje voor stapje in te bouwen in mijn dagelijks leven.

Daarnaast gaf ze me meer inzicht in hoe mijn gedachten mijn zelfbeeld negatief kunnen beïnvloeden. Doordat Lanne mij deze spiegel heeft voorgehouden, heb ik geleerd om deze negatieve gedachten voor te zijn. Ik kijk weer positief naar mezelf en daar ben ik stiekem supertrots op!

Lanne is oprecht, eerlijk en barst van de compassie. Zij helpt je de confrontatie met jezelf aan te gaan en begeleidt je stap voor stap door dit proces.

Allysia – IT consultant

Eigenlijk weet ik dat ik dit gewoon moet doen!

Allemaal herkenbaar. Ergens weet ik dat ik dit goed kan gebruiken. Ik ben nieuwsgierig, maar vind het ook best spannend..!
Lees ik je gedachten?! Begin dan gewoon met een gratis en vrijblijvend gesprek!
Help ik je meteen op weg en kijken we of dit wat voor je is!

“Ik kreeg een nieuwe, frisse kijk op het leven!”

Na een serie fysieke tegenslagen koos ik voor het ondernemerschap waarbij ik niet afhankelijk hoefde te zijn van een baas. Ik had onwijs veel ideeën, maar ik kreeg het niet voor elkaar om deze in de praktijk te brengen. Ik wist niet meer hoe ik mezelf moest motiveren om de draad op te pakken en te gaan doen wat mij blij maakt. Op dat moment stuurde ik Lanne een berichtje via Instagram.

Niet lang na mijn bericht startte ik met de training Jouw Nieuwe Vandaag. De trainingen via Skype met Lanne waren heel gezellig en volledig gericht op mijn persoonlijke doelen. Dit was soms confronterend, maar vooral heel leerzaam. De 5 uur durende training vloog voorbij!

“Focus op datgene dat jou blij maakt”

Deze training heeft me laten zien dat ik trots mag zijn op wat ik al bereikt heb en dat ik me meer moet gaan focussen op datgene wat mij blij maakt. Lanne gaf me handvatten om de draad weer op te pakken en juist datgene te doen wat mij gelukkig maakt.

Niet veel later heb ik de workshop Doen & Gaan  gevolgd: een inspirerende avond met vier medecursisten waarbij we samen hebben gelachen, gehuild en, vooral, geleerd. Tijdens deze workshop heb ik geleerd hoe ik mezelf kan motiveren om mijn ideeën daadwerkelijk uit te voeren.

Lanne is open, eerlijk, lief en gezellig. Ze speelt in op wat jij nodig hebt en geeft je handvatten om jouw doelen te bereiken. In mijn geval betekent dat een nieuwe, frisse kijk op het leven. En dat is de investering zeker waard!

Nathalie – Eigenaar fibromyalgieblog.nl