Train je mindset en focus voor een (nóg) leuker Leven!

 

Word de Levensliefhebber die jij bent!

Iedere dag is een kans om de Levensliefhebber in jezelf naar boven te halen, zo groei jij als persoon, vergroot jij je zelfliefde en versterk je je intuïtie. Het zetten van een intentie kan je hierbij helpen. Daarom ontwikkelde ik deze Levensliefhebbers intentiekaarten. 

Kies iedere ochtend ‘blind’ een kaart van de stapel en laat de intentie op de kaart leidend zijn voor jouw dag. Met deze 55 kaartjes met supermooie intenties help jij jezelf te groeien als Levensliefhebber. Want wat is er leuker dan op een fijne en geïnspireerde manier jouw dag te beginnen!? Voor €24 (incl. verzendkosten) liggen ze zo snel mogelijk bij jou in de brievenbus! Bestel ze nu meteen door HIER te klikken.

“Deze kaartenset is een mooie aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling en hoe ik in het leven sta/ wil staan!”

Wendy

“Toeval bestaat echt niet, daar ben ik na een paar dagen kaarten trekken wel achter!”

Anouk

Waarom deze intentiekaartjes?

Een intentiezetten aan het begin van de dag en/ of voordat je aan een bepaalde taak begint helpt je dit op een fijne en vriendelijke manier (naar jezelf en anderen) te doen. Door een bewuste intentie te kiezen vergroot je je bewustzijn en je zult merken dat je je hierdoor sterker voelt. Toeval lijkt niet te bestaan als je op je intuïtie vertrouwt en ‘blind’ een kaartje uit de stapel trekt. Je zult zien dat je altijd precies het kaartje trekt dat je nodig hebt. Ervaar het zelf!

Bestel de kaartjes hier meteen

Vragen?

Heb je een vraag, wil je wat van me weten? Stuur me gewoon een mailtje via het formulier hieronder of stuur me een PB via Instagram @LanneLeeft (werkt heel goed en ik reageer heel snel daar! ;-)) Lijkt me leuk meer over je te weten te komen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Stuur me een bericht en Leef!

Liefs!