Train je mindset en focus voor een (nóg) leuker Leven!

 

Leef! Jouw Nieuwe Vandaag!

Iedere dag is een kans om Jouw Nieuwe Vandaag te creëren en bewust te kiezen voor wat jou blij maakt! Voel dat je Leeft en vertrouw op je intuïtie.

Kies iedere ochtend ‘blind’ een kaart van de stapel en laat de intentie op de kaart leidend zijn voor jouw dag. Deze kaarten zullen jou helpen je focus en mindset te trainen zodat jij jouw ideale leven kunt Leven!. Met deze 55 kaartjes met supermooie intenties maak jij jezelf iedere dag weer blij. Want wat is er leuker dan op een vrolijke en geïnspireerde manier jouw dag te beginnen!? Voor €22,50 (incl. verzendkosten) liggen ze zo snel mogelijk bij jou in de brievenbus! Bestel ze nu meteen door HIER te klikken.

“Deze kaartenset is een mooie aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling en hoe ik in het leven sta/ wil staan!”

Wendy

“Toeval bestaat echt niet, daar ben ik na een paar dagen kaarten trekken wel achter!”

Anouk

Waarom deze intentiekaartjes?

Een intentiezetten aan het begin van de dag en/ of voordat je aan een bepaalde taak begint helpt je dit op een fijne en vriendelijke manier (naar jezelf en anderen) te doen. Door een bewuste intentie te kiezen vergroot je je bewustzijn en je zult merken dat je je hierdoor sterker voelt. Toeval lijkt niet te bestaan als je op je intuïtie vertrouwt en ‘blind’ een kaartje uit de stapel trekt. Je zult zien dat je altijd precies het kaartje trekt dat je nodig hebt. Ervaar het zelf!

Bestel de kaartjes hier meteen

Vragen?

Heb je een vraag, wil je wat van me weten? Stuur me gewoon een mailtje via het formulier hieronder of stuur me een PB via Instagram @LanneLeeft (werkt heel goed en ik reageer heel snel daar! ;-)) Lijkt me leuk meer over je te weten te komen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Stuur me een bericht en Leef!

Liefs!

Stuur Lanne een bericht

1 + 3 =

Volg YNT op Instagram

Geen afbeeldingen gevonden!
Probeer een andere hashtag of gebruikersnaam

Gratis eBook: "Dromend doen wat je blij maakt"

Ga voor de eerste stap, ontdek wat jou blij maakt door te dromen! In dit boek vertel ik je hoe ik het dromen verleerde, maar weer oppakte en belangrijker: Je leest hoe jij dit meteen kunt gaan doen!
Vul je mailadres in en ontvang het eBook nu gratis!

Het is gelukt. Check je inbox!