Lieve jij,

Je wil wel, maar je springt niet. Er is niets of niemand die je tegenhoudt. Alleen jijzelf. Want eigenlijk heb je alles. Je hebt alles in je. Je kunt doen wat je wilt. Je kunt de keuzes maken die jou verder helpen. Die jou het Leven geven waar jij blij van wordt. Keuzes maken die jou de Levensliefhebber maken die jij bent.

Waarom spring je niet? Waar neem je die stap niet? Waar om zet je die voet niet over de drempel?


Omdat je bang bent. Omdat je vindt dat je het alleen moet doen. Omdat je je schaamt. Omdat je het eng vindt wat er dan komt. Omdat je geen zin hebt om diep te graven, want je wilt gewoon vooruit. Omdat je niet weet wat je wilt. Omdat keuzes maken je nu niet zo goed lukt. Omdat je bang bent voor wat anderen er van vinden. Omdat je niet weet of dit is wat je nodig hebt. Omdat je twijfelt. Aan jezelf. Aan je keuzes. Aan de resultaten. Omdat je bang bent de controle te verliezen. Omdat je niet weet wat je krijgt.

 

Blijf je hier of ga je verder? Vooruit. Echt verder. Blijf je hangen in het bekende of durf je los te gaan. Los te breken van wat je niet verder helpt. Los te komen van wat je nu tegenhoudt.

En nee…, je hoeft niet bang te zijn. Het is spannend. Het is leukspannend. En soms ff ronduit kut. Maar je hoeft niet je hele leven om te gooien. Je hoeft niet opeens alles anders te doen. Je hoeft geen spijt te hebben van keuzes die je eerder maakte. Je hoeft alleen maar te starten met een andere keuze maken dan je voorheen deed.

That’s all it takes. Iedere dag een nieuwe stap zetten. Een tijdje dezelfde nieuwe stap. Je eigen maken. Van weten naar Leven. Want je bent niet gek. Je bent niet dom. Maar een spiegel. Iemand die je op weg helpt. Iemand die je meeneemt met humor en eerlijkheid. Iemand die je laat zien hoe het anders kan. Zodat jij kunt checken wat voor jou werkt. Dat is wat jij wilt. Dat is waarnaar jij op zoek bent.

Geen grootse lifechangeing dingen. Dat is niet wat je nu perse nodig hebt. Wel de juiste focus. De juiste mindset. Andere keuzes dan je tot nu toe maakte.

Levensliefhebber… jij bent dat. Jij hebt dat in je. Wij allemaal. Ben jij klaar om daar meer van te voelen? Meer te ervaren, meer te Leven zoals jij dat voor je ziet als Levensliefhebber? Als dat is wat je wilt. Go for it.

Jij kunt dit. Dat weet je zelf. Spring. Zet die stap. Ga die drempel over. Maak die keuze.

Leef je Leven en heb je Leven Lief.

Herken je jezelf hier in? Raakt het je? Is er iets waar je een keer met me over wilt sparren? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

“Lanne heeft een verfrissende manier van eerlijk zijn: ze is direct, maar met veel respect.”

Evelien

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

9 + 10 =

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trust your intuition

Ik dacht net tijdens het voeden van ons meisje aan mijn kraamtijd terug. De eerste paar dagen verbleven we in het ziekenhuis na de spoedkeizersnede. Een heel verwarrende en dubbele tijd was dat. Enerzijds omdat ik de bevalling totaaaaal anders had gehoopt, anderzijds...

Ben jij een Levens-Lef-hebber?

Voor Leven is Lef nodig. Om voluit te Leven, moet je durven. Durven los te laten. Verwachtingen, hoe het hoort, patronen, oordelen (van jezelf en anderen). Durven kiezen. Kiezen voor jezelf, voor wat jij nodig hebt, voor wat jou blij maakt. Durven voelen. Voelen wat...

Onze kinderen: They teach us how to Live

Zoveel ruimte als ik Fenne geef, zo streng ben ik voor mezelf. Waar ik steeds meer ontdek dat ik Fenne nóg meer ruimte mag geven, hou ik mezelf, ondanks alle stappen die ik al zette en alle healings die ik al deed, nog steeds aan ‘regels’. Over hoe het moet, hoe het...

Ik vond mezelf STOM

“Jij lijkt altijd zo zen!” Dat stuurde iemand me laatst via Instagram in een persoonlijk bericht (PB). Fijn dat hoe ik me vaak voel, ook zo overkomt. Want ja, ik bén vaak zen. Vaak. Niet altijd. Van de week bijvoorbeeld, toen niet alles liep zoals ik wilde. Of...