Een tijd geleden ging ik voor het eerst écht bewust om een teken vragen. Ik had een podcast geluisterd over dit onderwerp en werd nieuwsgierig.

Altijd al, sinds ik jonger was vielen dubbele cijfers me vaak al op en die zag ik vaak al als teken. Niet dat ik altijd precies wist waarvoor, maar het voelde goed om bijvoorbeeld een paar dagen achter elkaar 11:11 te zien op de klok.

Maar na het luisteren van de podcast dacht ik:

“Oké, dat ga ik proberen!”

We waren in Kopenhagen, een weekendje weg. Terwijl ik me opmaakte keek ik in de spiegel naar mezelf. Haalde een paar keer goed adem en gooide met een gevoel van nieuwsgierigheid en enthousiasme in gedachten de vraag: “Oké, als ik een teken kan krijgen, wat is dan mijn teken?” ‘de lucht in’.


 Het voelde een beetje als:
“Niet geschoten is altijd mis, en let’s see what you got!”

 

Ik liet het verder voor wat het was en we gingen op pad. In het begin deed ik m’n best om vlinders, vogels en veren te zien. Dat was namelijk een voorbeeld van een teken in de podcast. Tuurlijk zag ik een vogel hier en daar, maar als teken voelde het niet.

 

We slenterde wat door de stad op zoek naar leuke koffietentjes, taart en ander lekker eten. Like real tourists do.

 

Ik maakte foto’s. Veel foto’s. Van deuren. Streetart. En van hartjes. Heel veel hartjes. Blaadjes in de vorm van hartjes. Hartjes op muren. Hartjes op tegels. Hartjes op billboards. Hartjes op auto’s.

 

Beetje sceptisch, maar ook nog steeds nieuwsgierig en enthousiast vroeg ik me af of dit dan écht mijn teken was. Ik dacht:

“Ik vraag het nog een keer, klopt het dat een hartje mijn teken is? Kan ‘ie in het groot dan ofzo?!”.

 

Nog meer hartjes, maar ik twijfelde wel een beetje. “Zie je niet altijd veel hartjes? Ziet niet iedereen dat gewoon?”. Tot we een supergroot hart tegenkwamen als kunstwerk. Écht groot!

 

Dat was het moment waarop ik het enthousiast aan m’n Allerliefste lief vertelde.

“Weet je.. ik heb iets geks geprobeerd….”

 

’s Avonds zochten we een hidden cocktail bar. We waren in de goede straat, maar zagen de bar nog niet. M’n Allerliefste lief liep aan de ene kant van de straat en ik aan de andere. Zoeken. Tot ik heel sterk het gevoel kreeg naar links te moeten kijken. Naar de kerk waar ik voor stond. Er hing een bordje.

Hjerte Kirke.

Mijn hart begon sneller te kloppen. Wéér een hartje! Sacres Heart of Jesus Church.

 

En noem het toeval of niet. Terwijl ik dit naar m’n Allerliefste lief schreeuw, zie ik aan de overkant van de straat opeens de cocktailbar….

 

Verklaar mij maar voor gek, maar ik weet dat hier meer speelt dan alleen toeval en I love it!

Je kunt er dus gewoon om vragen! Zorg dat je in een relaxte omgeving bent en richt je even een paar keer op je adem. Sluit je ogen en leg je hand op je onderbuik. Voel hoe je buik lichtjes naar voren komt bij iedere inademing en terug gaat bij iedere uitademing. Als je voelt dat je er klaar voor bent, vraag je in gedachten of hardop (wat goed voelt voor jou) om jouw teken. Je hoeft je vraag niet aan een bepaald persoon of ‘iets’ te richten, maar mag wel. Kies je eigen bewoording om je vraag te stellen, gewoon op jouw manier.

En dan… Is het vol vertrouwen om je heen kijken. Zonder een bepaald teken te verwachten. Be open minded en alert. Jouw teken kan voorbij komen als iets op tv, een vorm of symbool dat je opeens vaak ziet, een dier, op posters, in een boek.. Anywhere.

Zoek niet, maar vind. 😉

 

Kijk om je heen en Leef!

Vind jij dit soort dingen ook interessant, Leven vanuit Liefde, vertrouwen op je gevoel, of heb je andere soortgelijke interesses waar je een keer met me over wilt sparren? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Let's get together!

Dit is zo vet. Hiermee aan de slag gaan. Ontdekken waar je heen wilt. Moed tonen en keuzes maken die je wél verder helpen. Of het nou gaat om meer jezelf zijn, meer zelfvertrouwen, weten wat je wilt, je eigen weg kiezen of eindelijk af van die eeuwige twijfels.. I’m your girl ;-).
I feel you, namelijk.. Ik was daar ook. Niet al te lang geleden. Maar man.., wat heb ik veel geleerd en ontdekt! En dat wil ik delen. Met jou! Want dat is gaaf! Doen wat je blij maakt, maakt jou een leuker mens namelijk. En wie wil dat nou niet?!
Binnenkort starten we weer met een toffe groep jonge vrouwen. Ben jij er bij?!

Tamara

“Ik kan weer wat liever zijn voor mezelf”

Lees hier Tamara’s hele ervaring

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

8 + 5 =

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

How to handle doemscenario’s

Doemscenario’s.Ze zijn mij niet vreemd.Ooit botste ik tegen een andere auto aan, in een langzaam rijdende file. De persoon uit de andere auto reageerde nergens op en reed gewoon verder.Ondanks dat, schoot ik volledig in de paniek en doemscenario’s als (en beloof me,...

Ik ga je vertellen dat het Anders kan

Ik ga jou vertellen dat het Anders kan Niet dat jij dat zelf niet weet. Want heus, dat weet jij ook, dat snap ik. 😉 Ik nam zojuist allerlei stories op op Instagram en deelde daarin dat ik jou graag wil coachen in het Levensliefhebberstraject waarin we 4 maanden 1-op-1...

Oude pijn helen

Oude pijn doorbreken. Deze woorden kregen voor mij weer even een extra dimensie. Oude pijn. Vaak denk ik dan aan kindpijn. Trauma’s, miscommunicaties, niet gezien of gehoord voelen, ouders die niet (emotioneel) beschikbaar zijn.. Dat soort dingen. Dat er bij mij pijn...

Wat als dit alles is?

Wat als dit alles is? Wat dan? Wat voel je dan? Wat denk je dan? Welke gedachten komen in je op?    Wat als dit alles is? Poeh, dat is nog al wat. Loop je dan dingen mis? Gemiste kansen? Loop je dan achter de feiten aan? Had je dan dingen anders willen doen? Wil je...