2017, Here we go!
Helemaal opgemaakt en met een mooi jurkje aan – terwijl ik een half uur daarvoor nog klaagde soms echt een hekel te hebben aan het feit dat ik een meisje ben, vanwege de make-up en die jurkjes -, mijn allerliefste lief in een tof jasje, mooi overhemd én strik. Zo! klaar voor Oud & Nieuw!
Zonder oliebollen. Want toen we een filmpje bekeken waarin we werden gewaarschuwd voor de lucht in je haar, je kleren en eigenlijk je hele huis, haakten wij af. Er zit geen deur in onze keuken en de afzuigkap is niet briljant. En aangezien hier geen oliebollenkraam bestaat, is kopen sowieso geen optie!
Appelflappen it is! Zo gebeurd en bij onze Zweedse vrienden wisten we daar sowieso mee te scoren, want zij zijn dol op kaneel. Zelfs het woord ‘appelflappen’ was een hit. 

Dus. Met een fles champagne de straat op, op een heuvel uitkijkend over Stockholm en het vuurwerk sloten mijn allerliefste lief en ik een supervet jaar af en proostten we op een nog vetter jaar! Op naar een vol jaar Stockholm. Gek en tof tegelijk! Gek om op 1 januari niet met een kater langs familie te hoeven gaan. Maar tof dat er een heel nieuw jaar voor ons ligt, waarin het voor mij voelt of alles mogelijk is. Een heel jaar om te doen wat ik het liefst doe en daar anderen mee te inspireren. Een heel jaar de tijd om de boeken te lezen die ik wil en daaruit te leren waar ik op dat moment naar op zoek ben. Een heel jaar sporten zoveel als ik wil. Te schrijven wanneer ik wil. Reizen, familie en vrienden bezoeken, nieuwe dingen bedenken, doen, maar vooral nog meer Leven!

Echt ‘goede voornemens’ heb ik niet. Wel dingen die ik wil bereiken, doen en ervaren.
En daar heb ik zin in! Dat voelt tof en gun ik iedereen!

Geen oliebollen. Geen straten vol buren die elkaar gelukkig nieuwjaar wensen. Geen oude vrienden om nieuwjaar mee in te luiden. Geen gelukkig nieuwjaar wensen met drie kussen op 1 januari. Maar wel een heerlijk etentje met lieve nieuwe vrienden. Leuke gesprekken, de beste dansmoves en heel veel enthousiasme om van 2017 een supervet jaar te maken!
Maar hé…, Plan to be suprised.. Want plannen komen maar nauwelijks uit, dus ik ga gewoon doen wat goed voelt en zie uiteindelijk wel hoe dingen lopen. Want een heel jaar vooruit plannen is onmogelijk! Eens kijken wat dit jaar ons gaat brengen! Want vorig jaar rond deze tijd had ik nooit gedacht te gaan verhuizen naar Stockholm, dat ik met (het woord) ‘appelflappen’ mensen zo blij kon maken of dat ik mijn baan op zou zeggen…. Alles kan. Alles is mogelijk. Ik word daar blij van!
Dusss… Maak plannen, stel doelen – al heb ik een hekel aan dat woord -, en GA! Maar durf ook los te laten en vertrouw op een mooi jaar, vol mooie momenten, ontmoetingen, herinneringen en Leven! Gelukkig 2017!

Leef! Met heel je hart en maak ervan wat jij wilt!

Vraag nu een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij wel toe bent aan een andere kijk op jouw situatie, maar je het idee hebt vast te zitten! Of heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-).

img_6470-collage