“You got to let Love rule”

Opeens kwam dit zinnetje uit een liedje van Lenny Kravitz in me op. Soms heb ik dat en meestal is dat ‘niet voor niets’. 

“We got to let Love rule! Leeeeet Loooove Ruuuuule” 

Hoor ik het achtergrondkoor in mijn hoofd zingen. Ik ben helemaal geen Lenny Kravtitz fan, maar ik heb uiteraard de tekst er even bij gepakt en het nummer geluisterd. 
Liefde kan alles aan is eigenlijk wat ‘ie zingt. Liefde verandert alles. Liefde maakt alles goed. 

Angst en Liefde

Tjah. Angst en Liefde. Precies als ik een leuk bericht krijg komt dit zinnetje in me op. Voelt voor mij als een bevestiging. Omdat wanneer ik iets doe vanuit Liefde, vanuit mijn hart, de leukste dingen gebeuren. Terwijl ik net daarvoor even twijfel voelde. Best veel eerlijk gezegd. Onzeker. Deed ik dat eigenlijk wel goed? Was het überhaupt een goed idee?
Angst. Tegenovergestelde van Liefde!

Af en toe maak ik mezelf compleet gek

Ja. Op dat soort momenten kan ik mezelf bijna een gesticht in praten (mind my language, ik wil er niet de spot meedrijven, maar wel mijn punt maken).
Soms denk ik echt even:

“Hoe heb ik dit allemaal bedacht?”

Maar gelukkig is dan vaak al snel iets, waardoor ik weer weet waarom ik ‘t allemaal bedenk zoals het is. Waarom ik doe wat ik doe, waarom ik weet dat dit goed is!
Dat is namelijk omdat ik weet dat ik niet de enige ben die dit soms heeft. Ondanks dat lang niet iedereen het altijd laat weten. Want de laatste keer dat ‘Het niet weten’ hip was, heb ik geloof ik gemist.

Meer van hetzelfde

En jaa.. Aangezien ik heilig geloof in de gedachte dat je altijd meer krijgt van hetzelfde (of soortgelijk), doet mij weer beseffen dat ik die angsten niet moet laten overheersen. Die mogen er zijn, prima. Is zo. Maar daarna weer door naar iets leukers. Want daarvan wil ik méér! Liefde dus!

Iedere avond voor ik ga slapen zeg ik zoiets ook in mijn hoofd:

“Ik heb rust in mijn hoofd en volg mijn hart, Ik kijk vanuit Liefde naar mezelf en de wereld om mij heen, Ik handel vanuit compassie.”

Sluit hier maar weer mooi bij aan. 🙂 Want stiekem is Liefde alles wat we nodig hebben toch?! Daar is dan weer een ander nummer over geschreven 😉

Let Love Rule en Leef!

Vraag nu een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij ook meer vanuit je hart wilt Leven!.
Heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-). 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in