Inspireren en geïnspireerd worden

Gewoon, omdat we het wiel niet altijd zelf uit hoeven vinden, gewoon omdat het belangrijk is regelmatig stil te staan bij wat jij écht wilt, wat jou écht blij maakt. Niet op de automatische piloot, maar écht bewust kiezen voor jezelf en wat écht bij jou past!

Niet altijd vanzelfsprekend, maar met dit lijstje laat Tarinda, van Digitaledromers.nl jou weten wat zij écht belangrijk vindt en wat zij over zichzelf weet en zet ze meteen jou weer aan het denken over de keuzes die jij maakt!

 

Het ‘écht-lijstje’ van Tarinda

Tarinda heb ik online leren kennen van haar site Digitaledromers.nl. Daar deelt zij tips met betrekking tot digitaal ondernemen. Daarnaast woont Tarinda net als wij in het buitenland, dat schept toch een beetje een band, die gezamenlijke deler. Nou woont Tarinda compleet in een andere wereld, namelijk in India. Een bewuste stap die zij samen met haar man maakte en die haar veel gebracht heeft! Daar deelt ze heel mooie foto’s van op instagram by the way! Ze deelt hier haar 10 échte weetjes met ons!

 

#1 Welke wijze les deel jij écht graag met zoveel mogelijk anderen?

Je kunt beter beginnen en fouten maken dan nooit beginnen. Een tijdje geleden kwam ik qua carrière niet echt verder en ineens zag ik in waardoor het kwam: ik was gewoon bang om de volgende stap te zetten. Ik ben gaan uitzoeken waar dat gevoel vandaan kwam en toen ik dat wist, besloot ik dat het onzin was, dat ik het zou loslaten en dat ik gewoon ga knallen. Mijn dromen zijn het waard om waargemaakt te worden – ook als anderen niet in me geloven of als het uiteindelijk niet wordt wat ik ervan verwacht had.

“It’s better to do it 50% than to dream about 100%!”

 

#2 Waar ben jij écht heel dankbaar voor?

Voor mijn relatie. Heel zoetsappig, maar mijn man heeft me echt een ander – en vooral veel beter – persoon gemaakt en hij stimuleert me om mijn dromen na te jagen en om het beste uit mezelf te halen. Daarnaast zijn we gewoon onwijs gelukkig en hebben we echt een heel mooi leven samen, waar ik welke dag intens dankbaar voor ben.

 

#3 Hoeveel tijd besteed jij écht aan Social Media?

Eigenlijk wel echt heel veel. Ik denk zeker wel 3 tot 4 uur per dag. Ik moet daarbij wel zeggen dat ik twee online bedrijven heb en dat social media daar een groot onderdeel van is. Maar stiekem vind ik het ook gewoon heel erg leuk.

 

#4 Welke reis zou jij écht willen maken?

Ik wil eigenlijk gewoon de hele wereld zien, maar momenteel staat Namibië heel hoog op mijn lijstje!

 

#5 In welke stad zou jij écht willen wonen?

Ook hier heb ik een hele lijst van, haha. Maar vooral Kaapstad lijkt me onwijs gaaf. Ik ben er nog nooit geweest, maar voor me gevoel is het zó een toffe en levendige stad.

 

#6 Wat vind jij écht lekker?

Broccoli uit de oven! Ik klink echt als een #fitgirl nu, maar ik vind dat zó lekker! Het liefst eet ik dat elke dag, de hele dag door. Maar ik ben ook gek op pure chocola en appeltaart!

 

#7 Wat geeft jou écht het gevoel dat je leeft?

Reizen! Zodra ik door nieuwe steden dwaal of me kan vergapen aan de mooiste uitzichten, ben ik zó gelukkig. En de bestemming maakt me niet eens zoveel uit; wanneer ik nieuwe dingen zie of nieuwe avonturen beleef, krijg ik gewoon een glimlach op m’n gezicht die er niet meer vanaf gaat.

 

#8 In welke situaties sta jij stil bij wat jij zelf écht wilt?

Tegenwoordig altijd. Ik heb veel te lang keuzes gemaakt op basis van wat ik als kind heb meegekregen of waarvan ik dacht dat het zo ‘hoorde’. Sinds een paar jaar zie ik in dat dat plaatje helemaal niet overeenkomt met mijn eigen dromen en verlangens en daarom vraag ik me tegenwoordig bij elke beslissing af of dit iets is wat ík wil of dat ik het doe omdat het van me verwacht word.

 

#9 Waar kan ik jou ‘s nachts voor wakker maken?

Een vliegticket, haha. Ik ben een slechte slaper terwijl ik wel veel slaap nodig heb, dus als ik dan eenmaal slaap, is er vrijwel niks waar je me voor mag wakker maken. Het enige waar ik met liefde voor uit bed stap, is als we op reis gaan.

 

#10 Welk geluid brengt jou tot rust?

De zee. Ik ben opgegroeid aan de kust en heb echt miljoenen strandwandelingen gemaakt. Ik vind het heerlijk om uit te waaien, terwijl ik met mijn voeten door het zand woel en de zee op de achtergrond klinkt.

 

Ontdek wat écht bij jou past en Leef!

Zetten bepaalde dingen die Tarinda beschrijft jou aan het denken? Herken jij jezelf in sommige antwoorden, maar ben jij daar écht nog je weg in aan het zoeken? Heel eerlijk.. Kun je daar misschien wel wat hulp bij gebruiken?!
Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan 
(t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips!
 Ik weet namelijk binnen 45 minuten de vinger op de zere plek te leggen, tips te geven én jou écht op weg te helpen. Lijkt me leuk dat te doen! Vul dit formulier in, dan maak jij kans op zo’n gratis Nieuwe kijk-sessie!

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

0 reacties