Weet je dat je in het NU vaak reageert vanuit TOEN?

Dat betekent dat je vandaag op iets reageert met een reactie uit/ gebaseerd op het verleden.  

“Oke.. Misschien reageerde ik wel een beetje overdreven ja..

“Zo ben ik nou eenmaal opgevoed.”

Of loop jij al tijden steeds tegen hetzelfde probleem/ dezelfde frustratie aan? En lijk je dat patroon maar niet te kunnen doorbreken?

Grote kans dat jij in die situaties reageert vanuit ‘iets ouds’. Iets dat je meemaakte. Lang-lang geleden of pas.


 

oude patronen, reiki, healing, blokkades doorbreken, levensliefhebbers. lanneleeft, coaching, burnout

Het maakt je antwoord op de huidige situatie minder puur. Minder echt vanuit de ervaring die je NU opdoet. Minder echt vanuit de persoon die jij NU echt bent.

Want jij bént niet jouw verhaal. Je bént niet de ervaringen die je opdeed. Tuurlijk, ze maakten je. Je Leefde ze. Fijn en minder fijn. Niets hoeft ontkent te worden. Maar het is aan jou om te kiezen vanuit ‘waar’ jij NU Leeft.

Jij kunt bewust kiezen dit anders te doen. Je kiest dan om niet langer te reageren ‘zoals je altijd doet’, maar stil te staan bij wat je nu ervaart, wie je nu bent en vanuit hier de situatie te beantwoorden.

Da’s best lastig soms. Want oude gewoonten/ patronen sluipen er gemakkelijk in en vaak maar moeilijk uit. Dat is een weg die gaat met vallen en opstaan.

Sta jezelf toe te ontdekken wat jouw ‘oude’ reactie is. Sluit die eigenlijk nog aan bij wie je nu bent? Je bent nu volwassen. Niet meer een klein meisje of die puber. Jij bent zelfs niet meer diegene die vorige week misschien niet serieus genomen werd door collega’s waardoor je je rot voelde.

Wat geweest is, is geweest. Nu is nu. Cliché, maar waar.

Blijf niet re-ageren (jouw handelen herhalen), maar creëer. Creatie – Reactie. Zelfde letters. In deze context tegenpolen. Toeval?

It’s up to you!

Wacht, voor ik stop met typen.. Weet je dat jouw brein GEEN verschil maakt tussen Toen en Nu?

Dat maakt het dus extra lastig om zo’n patroon te doorbreken. Want jouw brein ‘herkent’ een bepaalde situatie uit het verleden, waardoor jouw reactie bijna als vanzelf gelijk is aan die in het verleden.

Juist door dergelijke patronen vanuit je Onderbewuste aan te pakken, wordt ’t gemakkelijker. En dus leuker. Want we willen er wel van af, maar niet te moeilijk 😉 I feel you!

Daar help ik je graag bij! Want middels een reiki-healing komen we gemakkelijk bij jouw onderbewuste en doorbreken we dergelijke patronen zonder er hard voor te hoeven werken. Efficiënter en vooral leuker!

Tijdens de online Masterclass Levensliefhebbers besteden we hier uitgebreid aandacht aan.

We kijken naar waar je nu staat, waar je heen wilt, wat je nu tegenhoudt, helen dat en we bekijken welke stap jij nu hebt te zetten om vooruit te komen.

Bij zijn? Check this out ⇓

Let's get together!

8 juni is de eerste bijeenkomst. In 4 online avonden in juni (8, 15, 22 en 29 juni) van 20:00 tot 21:30 neem ik je stap voor stap mee in ontdekken waarvan jij aan gaathelen we (oude) patronen/ blokkades die jou tot nu toe tegenhouden écht te doen wat jij wilt en laat ik je ervaren welke Levensliefhebber Life Hacks je daarbij helpen.

Je hoeft niets te vertellen in een groep, luistert, kijkt en neemt deel vanuit een voor jou fijne plek via (beeld)bellen en komt iedere week weer een stap verder in Levensliefhebben.

 

Vind jij dit soort dingen ook interessant, Leven vanuit Liefde, onvoorwaardelijke Liefde, of heb je andere soortgelijke interesses waar je een keer met me over wilt sparren? Vraag dan een gratis Inspiratiesessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Claudia

“Lieve Lanne, bedankt voor al je steun en kennis! Op deze manier heb ik al grote stappen gemaakt die ik anders misschien was blijven uitstellen!”

Lees hier Claudia‘s hele ervaring

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

11 + 8 =

0 reacties

Rouw en een punt zetten

Twee intentie kaartjes naast me. M’n tweede koffie al op. Een glas water en op mijn rug de zon. Zo zit ik er op dit moment bij. In mijn praktijk met mijn laptop voor me. Ik zucht even diep. Mijn lichaam voelt nog beurs van de massage van gisteravond. Spanning voelde...

De echte reden om te delen wat ik deelde

Nou.. Ik deelde dus laatst de reden van mijn paniekaanvallen, die ik in december 2022 ervaarde. Dat voelde spannend. Allerlei overtuigingen en patronen staken de kop op met betrekking tot afgewezen worden, raar gevonden worden, niet begrepen worden, veroordeeld...

De reden van mijn paniekaanvallen

Ik had een plan. En toen stelde ik uit. Ik at nog een cracker. Ik gooide mijn online winkelmand vol met 19 stuks en kocht uiteindelijk niks. Ik verdwaalde op insta en ververste mijn mailbrowser 30x in 10 minuten zonder een nieuwe email te ontvangen…. Vanochtend onder...

How to handle doemscenario’s

Doemscenario’s.Ze zijn mij niet vreemd.Ooit botste ik tegen een andere auto aan, in een langzaam rijdende file. De persoon uit de andere auto reageerde nergens op en reed gewoon verder.Ondanks dat, schoot ik volledig in de paniek en doemscenario’s als (en beloof me,...