Ja..! Ik heb nagedacht. Altijd als ik de vraag “Wat ben je aan het doen?” al starend in de ruimte beantwoord met: “Ik ben aan het nadenken.” lacht mijn Allerliefste lief. Ja.. ik denk graag na. En laat ik daar nu eens flink de tijd voor hebben 😉

Wat doe ik? Waarom doe ik dat? En waarom doe ik dat niet? Waar ben ik goed in? Wat kan ik (nog?) niet zo goed? Wat wil ik leren? Wat wil ik nou eigenlijk écht doen?
Ik woon in Stockholm, heb alle vrijheid en alles ligt open. Alle ruimte om deze vragen écht te beantwoorden.
Ik word blij van schrijven over mezelf. Klinkt wat narcistisch, maar het doel is, naar mijn idee, alles behalve egocentrisch. Ik hoop taboes te doorbreken met behulp van mijn eerlijkheid, ik stuur positiviteit en liefde de wereld in vanuit mijn openheid en ik probeer anderen te inspireren vanuit mijn kijk op het leven.
Het medium dat ik nu gebruik is mijn blog, mijn website. Een logische stap is om mijn blog groter en bekender te maken, bijvoorbeeld via Instagram, Snapchat, Facebook.
Eigenlijk druist dat tegen al mijn principes in.
Ik ben er namelijk voor, meer in het nu te leven en daar hoort wat mij betreft ook bij meer in de ‘echte’ wereld leven in plaats van in de digitale wereld vol foto’s, quotes en filmpjes.
Nou, je kunt je voorstellen, dat is even een dingetje.
Want natuurlijk wil ik dat zoveel mogelijk mensen mijn blogs lezen. Ik hoop daarmee zoveel mogelijk mensen te inspireren na te denken over hun eigen leven. Wat is dan de weg daarnaar toe die het best bij mij past?
Even zoeken dus. Maar ik heb vertrouwen en ik heb nog meer ideeën. Dus ik weet zeker dat er een mooie, passende uitkomst gaat komen. Vroeg of laat.., want geduld is belangrijk, alles op zijn tijd.
Gisteren trok ik een kaartje met quote uit een dikke stapel “vandaag-kaartjes”, gekregen van een heel fijne collega, waarop stond:

“Vandaag zie ik dat ik niets mis kan lopen: het gebeurt allemaal precies daar, waar ik aanwezig ben.”

🙂 Daar word ik blij van, ik doe het ervoor! Stop ik weer even met nadenken nu.

Leef!

Vraag nu een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij ook meer vanuit je hart wilt Leven!.
Heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-). 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in