Verandering komt niet als je het anders wilt. Verandering komt als je bewust kiest het anders te DOEN!

Ben jij een echte Levensliefhebber?

Vind jij het fijn om ‘gewoon’ af en toe even te kunnen kletsen over hoe jij in het Leven staat, over hoe je met bepaalde situaties omgaat en hoe jij dit misschien kunt veranderen of nóg fijner kunt maken voor jezelf?

Samen kom je altijd verder. Door samen te kijken naar hoe jij in het Leven staat wordt het gemakkelijker echt in te zien hoe jij over jeZelf, jouw Leven en jouw keuzes denkt. Wat dit jou brengt en of dit je juist wél of níet helpt de Levensliefhebber in jezelf naar boven te halen.

Doordat ik goed naar je luister, snel aanvoel waar jij op vastloopt of waar jij nóg meer kunt groeien, help ik jou supersnel naar nieuwe inzichten, concrete stappen en meer vertrouwen in je eigen keuzes!

Soms is een groot coachingstraject niet wat jij nodig hebt, maar vind je het wel fijn een paar keer te contacten (in reallife én telefonisch) om net ff wat meer inzicht in jezelf te krijgen.
Gewoon laagdrempelig, samen een goeie koffie drinken (of thee natuurlijk) en zo gecoacht worden in het Levensliefhebben.

Dat is wat Koffie & Coaching is!

Heb jouw Leven lief!

Cliché, maar waar: “Jij bent de belangrijkste persoon in Jouw Leven!”.

Soms voel je dat even wat minder en wordt je overspoeld door alles wat ‘moet’ en de dagelijkse dingen.
Daardoor loop je kansen mis en doe je veel minder dingen die je eigenlijk wél zou willen doen.

Gewoon, omdat je even niet weet waar te beginnen, het je niet lukt het anders te doen of je steeds tegen hetzelfde aanloopt.

Dan is het superfijn even anders naar jeZelf en Jouw Leven te kijken en laat ik jou daar nou supergoed bij kunnen helpen!

Ik weet als geen ander hoe spannend het kan zijn (weer) eens anders naar je Zelf en je Leven te kijken. Ik weet hoe dat je wereld soms op z’n kop kan zetten. Maar ik weet ook hoe megabelangrijk dit is voor jouw groei, hoe noodzakelijk dat is om Levensliefhebber te zijn (en blijven)!

Want zonder coaching had ik niet gestaan waar ik nu sta.

Zonder die keuze was ik niet de Levensliefhebber die ik nu ben!

Mijn missie is om die Levensliefhebber in jou naar boven te halen!

Ik neem je met mijn volle enthousiasme, eerlijkheid en (intuïtieve) kennis mee in nieuwe inzichten, concrete stappen naar een Leven waarin jij voelt dat jouw Leven van jou is, weet welke stap jouw volgende is en handvatten hebt om dit vast te houden en zo verder te groeien.

Door samen op een leuke, ontspannen plek met een lekkere kop koffie of thee te kletsen over waar jij nu staat, ontdekken we ik korte tijd wat jij nodig hebt om de Levensliefhebber in jezelf naar boven te halen.

De juiste vragen, luisteren (ook tussen de regels door) en op een leuke manier uitgedaagd worden meer uit jeZelf te halen, dat is wat we doen en wat jou verder helpt!

Vraag meteen een call aan!

Zin om elkaar te ontmoeten en samen stappen te zetten op een losse en enthousiaste manier? Omdat je weet dat je meer uit jezelf kunt halen en je het fijn vindt zo nu en dan samen te kijken naar wat er anders kan en je het idee hebt dat ik jou daarbij kan helpen!

Laten we snel bellen/Skypen om te checken of dit inderdaad wat voor jou is!

Karin

“Lanne is energiek, luistert echt en vraagt respectvol en duidelijk door als ze meer wil weten. Wil je aan de slag met jezelf? Dan is Lanne je vrouw!”

Lees hier Karin’s hele ervaring

Claudia

“Lieve Lanne, bedankt voor al je steun en kennis! Op deze manier heb ik al grote stappen gemaakt die ik anders misschien was blijven uitstellen!”

Lees hier Claudia‘s hele ervaring

What to expect!?

Het doel van deze coaching is jou helpen met het maken van andere keuzes, zodat de Levensliefhebber in jou naar boven komt. Ik geloof oprecht dat het voor iedereen mogelijk het mooiste uit zichZelf te halen. Door vanuit positiviteit naar jezelf te kijken en meer keuzes te leren maken vanuit vertrouwen en knopen door te hakken. 

Ik speel in op waar jij tegenaan loopt, coach jou vanuit mijn intuïtie, zodat jij ook ontdekt wat voor mooist er in jou schuil gaat en hoe gemakkelijk je daar eigenlijk meer van kunt laten zien en Zijn. 

Is dit wat bij jou past? Yeah tof! Plan HIER meteen ons eerste kennismakingsgesprek in  zodat we binnenkort kunnen starten!

Je wordt (weer) die Levensliefhebber die je écht bent!

 

Wat houdt YNT in 1 dag in?

 • Van 9:15 tot 14:15 uur 1-op-1 coaching;
  • Waar sta jij nu?
  • Waar wil je heen?
  • Wat heb je nodig om daar te komen?
 • tips en stappen om jouw focus en mindset te trainen (#mindsetiskey);
 • creatieve manieren om te ontdekken wat jou blij maakt;
 • je voelt de positieve energie, inspiratie en het Leven! door je lichaam stromen;
 • mogelijkheid om de training te volgen vanuit een voor jou comfortabele plek thuis;
 • 30 minuten startgesprek via Skype;
 • 30 minuten follow-up na twee weken;
 • volledige e-mail support tot aan de follow-up voor al je vragen;
 • support en extra tips op de lange termijn;
 • toegang tot besloten Facebookgroep voor nóg meer inspiratie;
 • korting op eventuele volgende trainingen.

Jouw investering in jezelf voor deze supervette dag: €557.

Vraag meteen een call aan!

Durf jij het aan? Een hele dag één op één met mij aan de slag, zodat jij nu (eindelijk) echt aan de bak gaat met al je plannen. Zodat twijfel je niet langer leidt en zodat je weer verder kunt. Vanuit vertrouwen, plezier en rust (zonder dat het saai wordt.., wat dat past niet bij jou ;-))!

Laten we snel even bellen/Skypen om te checken of dit inderdaad wat voor jou is!

Vragen?

Heb je een vraag, wil je wat van me weten? Stuur me gewoon een mailtje via het formulier hieronder of stuur me een PB via Instagram @LanneLeeft (werkt heel goed en ik reageer heel snel daar! ;-)) Lijkt me leuk meer over je te weten te komen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Stuur me een bericht en Leef!

Liefs!

Stuur Lanne een bericht

6 + 10 =

Gratis eBook: "Dromend doen wat je blij maakt"

Ga voor de eerste stap, ontdek wat jou blij maakt door te dromen! In dit boek vertel ik je hoe ik het dromen verleerde, maar weer oppakte en belangrijker: Je leest hoe jij dit meteen kunt gaan doen!
Vul je mailadres in en ontvang het eBook nu gratis!

Het is gelukt. Check je inbox!