Durven doen

 

Vorig jaar schreef ik mijn eerste blog, dacht ik voor het eerst na over de lay-out van mijn site en omschreef ik mezelf voor het eerst in 5 zinnen. Dat was DOEN, bij DURVEN bleef ik hangen.
Teveel obstakels, teveel nieuw. Ik durfde het niet online te zetten. Bang voor reacties, of juist geen. Bang dat het niet zou lukken , om welke reden dan ook. Nu lees ik mijn eerste blog terug, bekijk de lay-out en en lees mijn beschrijving in 5 zinnen. Ik vind het leuk! Is dat niet waar het mee zou moeten beginnen. De rest volgt vanzelf of niet.., maar dan volgt er toch wel weer wat anders. 
Nu ga ik DOEN en DURVEN.
Leef!

Gratis eBook: "Dromend doen wat je blij maakt"

Ga voor de eerste stap, ontdek wat jou blij maakt door te dromen! In dit boek vertel ik je hoe ik het dromen verleerde, maar weer oppakte en belangrijker: Je leest hoe jij dit meteen kunt gaan doen!
Vul je mailadres in en ontvang het eBook nu gratis!

Het is gelukt. Check je inbox!