De één vindt het gaaf, maar vooral niet voor zichzelf, de ander zou wel mee willen, weer een ander is verbaasd en bang en de volgende vindt het vooral helemaal niets.
Gelukkig maakt het ons weinig uit wat anderen vinden, en hebben wij er superveel zin in! We gaan een paar jaar in Stockholm wonen!!!

Geef je hier echt alles op? Heb jij daar zin in? Doe je dit voor je lol? Wat ga je daar doen? Spreek je de taal wel? Wat doe je met je huis hier? Kun je daar wel werken? Vind je het niet doodeng?

Dit is een kleine greep uit de vragen die mij de laatste weken gesteld zijn. Natuurlijk zijn dit ook vragen die ik mezelf heb gesteld. Maar pas nadat ik “Ja” zei tegen dit avontuur, pas nadat ik me realiseerde dat ik bij het horen van de mogelijkheid om via het werk van mijn allerliefste lief drie jaar in Stockholm te gaan wonen, ik meteen al wilde gaan.
Noem me naïef, maar dan ben ik het niet perse met je eens.
Ik heb zin om dit avontuur aan te gaan, een nieuwe stap in ons leven, een nieuwe ervaring, nieuwe kanten van mijzelf ontdekken.
Natuurlijk hebben wij voordat we officieel “Ja” zeiden heel goed nagedacht, allerlei overwegingen gemaakt en er veel over gepraat, maar eigenlijk wisten we het al lang; We gaan!

Mijn allerliefste lief gaat daar werken, zijn dagen zijn gevuld. Ik ga met hem mee, zeg mijn baan op, een stap die ik zonder dit avontuur nu niet had gezet, omdat ik het er ontzettend naar mijn zin heb, ik weet nog niet waarmee mijn dagen gevuld gaan worden, ik weet nog niet wat mijn thuis gaat zijn, ik weet nog niet wie mijn vrienden daar gaan worden en ik weet nog niet bij welke supermarkt ik boodschappen ga doen.
De antwoorden op al deze vragen heb ik niet nodig, ik denk dat plannen maken niet altijd helpend is. Met onze positieve en enthousiaste instelling durf ik al deze onzekerheden aan te gaan, omdat het goed voelt. We gaan eens zien wat Stockholm ons gaat brengen, ik heb er zin in!

Leef!

Vraag nu een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij ook minder bezig wilt zijn met wat er van je verwacht wordt en je eigen keuzes wilt maken! Of heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-).

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in