Doe binnenkort mee aan de 5-daagse challenge!

 

Laat perfectie los en ontdek wat jij zelf écht wilt!

Meld je hier alvast aan en voor de 5-daagse Challenge ‘Meer Jezelf!’. Ik zal je op de hoogte brengen van de startdatum.

Is perfectionisme soms een te groot onderdeel van jouw Leven op dit moment? Houdt het jou soms tegen om te ontdekken en doen wat je eigenlijk wilt?

Of merk je dat je heel veel van jezelf moet en word je gek van die onrust in je hoofd en het gevoel altijd zoveel te ‘moeten’?!

Samen met honderden anderen heb ik al verschillende edities van deze challenge gedaan. 5 dagen lang ontvang jij een mail met steeds een nieuwe uitdaging en een enthousiaste korte uitleg die jou helpt meer zicht te krijgen op wat jij nu eigenlijk wilt, perfectionisme los te laten en stopt met uitstellen.

De resultaten en inzichten zijn supergaaf! Je kunt je ervaring delen in de besloten Facebookgroep en maakt kans op een gratis persoonlijke coachingssessie (t.w.v. €197,-).

Meld je alvast aan, dan hoor je zo snel mogelijk wanneer we starten!

“Elke dag een mailtje met een uitdaging voor de dag. Dat zette me aan het denken en maakte me meer bewust van de manier waarop ik bezig ben. Dit heeft me echt geholpen veel meer stil te staan bij waar ik enthousiast van word. Bedankt!”

Lees HIER meer ervaringen.

Lydia

“Bedankt voor de fijne challenge! Heb er heel fijne inzichten aan overgehouden. Ik merk dat ik het mezelf soms moeilijker maak dan nodig! Blij dat ik nu manieren heb dat anders te doen. Dankjewel voor de inzichten! Mooi mens ben je!

Lees HIER meer ervaringen.

Milou

Meld je aan voor de 5-daagse Challenge

* indicates required

Door op Subscribe te drukken geef ik akkoord op het verwerken van mijn gegevens zoals beschreven in de privacy verklaring.

Bekijk alle gratis tools

Ik neem je mee jouw Nieuwe Vandaag te creëren!