"Ik combineer Reiki, coaching en mijn intuïtieve gave om op unieke wijze jouw blokkades te helen en de Levensliefhebber in jou naar boven te halen."

"Ik wil verandering in mijn leven, maar weet niet waar te beginnen."

"Ik merk dat ik mezelf steeds weer voorbij loop, daar ben ik klaar mee."

"Ik loop vast op het verwerken en loslaten van bepaalde dingen, dat wil ik veranderen!"

"Ik combineer Reiki, coaching en mijn intuïtieve gave om op unieke wijze jouw blokkades te helen en de Levensliefhebber in jou naar boven te halen."

"Ik wil verandering in mijn leven, maar weet niet waar te beginnen."

"Ik merk dat ik mezelf steeds weer voorbij loop, daar ben ik klaar mee."

"Ik loop vast op het verwerken en loslaten van bepaalde dingen, dat wil ik veranderen!"

Over jou

Jij weet al lang dat er meer is dan alleen wat wij zien. Je gelooft net als ik niet in toeval. Maar hoe het dan wel zit..?! 

Je voelt je aangetrokken dat de spirituele kant in jezelf, al vind je het vaag en schaam je je er misschien zelfs een beetje voor. 

Je bent al even bezig met persoonlijke groei en wilt meer. Dichterbij jezelf komen, meer Leven vanuit vertrouwen en achter je laten wat jou niet meer dient.  

Want je legt de lat altijd superhoog voor jezelf, je voelt dat je enthousiasme en energie terugloopt als je zo door gaat. In plaats van presteren en ‘het goed doen’ is vertrouwen op je intuïtie, jouw persoonlijke groei en je eigen pad vinden steeds belangrijker voor je geworden.

Als je daar meer van wilt en daarin wilt groeien, ben ik je vrouw! Want dat is wat Levensliefhebben is voor mij. Jouw Leven, jouw geluk, jouw groei!

Ik heb geen wondermiddel voor je, maar ik deel graag met je hoe jij jouw Leven weer zo kunt inrichten, dat jij er blij van wordt! Het is tijd om te gaan ontdekken en doen wat jóu blij maakt! Jouw Leven als Levensliefhebber gaan creëren!

Daar neem ik je graag in mee! Klik HIER om je gratis telefonische inspiratiesessie in te plannen ter kennismaking!

Word de Levensliefhebber die je bent!

 

Jij als Levensliefhebber!

Een Levensliefhebber, dat is iemand die zichzelf én haar Leven liefheeft.
Hoe ziet jouw Leven als Levensliefhebber er uit?

– Je staat vol enthousiasme in het Leven en straalt dit uit;
– je vertrouwt op je intuïtie en maakt je eigen keuzes;
– je voelt je vrij om te zijn wie jij bent en te doen wat jou voldoening geeft;
– je focus ligt op groei, ontwikkeling en jezelf verbinden met de leukste mensen om je heen;
– je voelt de kracht om moeilijke dingen aan te gaan en te helen;
– je voelt je trots op wie je bent en wat je doet!

Yes! Dat is hoe jij je kunt voelen als we samen aan de slag gaan! Middels Reiki healings en/ of persoonlijke coachingsessies halen wij samen die Levensliefhebbers vibes in jou naar boven. Persoonlijke groei gaat voor mij hand in hand met spirituele ontwikkeling. Niets geks of zweverigs aan voor mij, al kan ik het ook niet allemaal verklaren. Ik Voel dat het werkt. En ik Zie dat het werkt, in mijn eigen Leven en in het Leven van de klanten met wie ik werk. De resultaten zijn supervet!

Als dit is waar jij ook heen wilt, let’s meet! Laten we bellen!

Word de Levensliefhebber die je bent!

 

Over mij

Een echte Levensliefhebber, dat ben ik zeker. Ik hou van mezelf en het Leven. Een leuk Leven. Fijn. Liefdevol. Spiritueel en vol groei. Niet dat altijd alles over rozen gaat. Als Levensliefhebber ga ik ook de moeilijke kanten van het Leven aan. Want mijn Leven is van Mij. Mijn verantwoordelijkheid om gelukkig te zijn en de keuzes te maken die mij blij maken. De vrouw, moeder, vriendin, dochter en coach/ healer te zijn die ik wil. 

“Als Levensliefhebber weet ik dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geluk!

In 2015 ben ik lange tijd ziek geweest. Chronisch vermoeidheidssyndroom werd gediagnostiseerd. Daar ben ik het nooit mee eens geweest. Ik wist (intuitief) dat dit anders kon. Ik ontdekte weer waar ik écht van ‘AAN’ ging. Praten en schrijven over het Leven, anderen helpen, zelf persoonlijke en spirituele ontwikkeling doormaken en anderen hierin meenemen. Jou dus!

Heel veel leerzame boeken, cursussen, coachingsessies en ervaring verder deel ik nu al mijn kennis en ervaring met anderen om zo meer Levensliefhebbers op de wereld te zetten.

Coaching, Reiki en Readings zijn hiervoor mijn belangrijkste tools. Liefst onder het genot van een goede cappuccino met havermelk, omringd door edelstenen, maar ook luchtigheid en humor.

Noem mij gerust ‘Zweefteef met twee voeten op de grond’.

 

Allysia

“Ik leerde rust te nemen en positief naar mezelf te kijken!”

Lees hier Allysia’s hele ervaring

Nathalie

“Ik kreeg een nieuwe, frisse kijk op het Leven!”

Lees hier Nathalie’s hele ervaring

Download gratis jouw reminder

Je telefoon en laptop gebruik je dagelijks. Gebruik dit als reminder voor een positieve mindset!

Download HIER gratis jouw achtergrondjes voor je telefoon en/of desktop.

Samen aan de slag!

Lanne als jouw coach in Levensliefhebben

Als je zoekende bent is het fijn even met iemand mee te lopen die jou begrijpt. Als je op zoek bent naar iemand die eerlijk, oprecht en met humor met jou aan de slag gaat en je zin hebt om samen je intuïtie te gaan versterken ben ik je vrouw 😉 Diegene ben ik graag voor jou als jij jezelf (deels) herkent in wat ik hierboven beschrijf.

Ik hou van verbinding en ontdek graag tijdens een (bel)afspraak of er een match is en op welke manier ik jou het best kan helpen. Plan je afspraak meteen in!

Ik werk vanuit mijn intuïtie met jou en pas dus mijn aanpak tijdens individuele coachingssessies op jou aan. Ik voel snel aan waar jij op vastloopt en help je ontdekken wat je nodig hebt om hierin andere keuzes te gaan maken. Anderen hierin verder helpen is waar ik het voor doe! Dat is wat mij blij maakt en wat voor mij Levensliefhebben is!

Gratis kennismaking

Niet wachten, maar doen! Plan hier meteen zelf je inspiratiesessie in!

Dankzij jou voel ik weer meer die dankbaarheid voor wat er allemaal is en kan ik vanuit daar verder groeien! Nogmaals:

Bedankt Lanne!

Lees HIER meer ervaringen.

Claudia

Gratis sessie

Zin om kennis te maken met mijn enthousiaste manier van werken, zodat jij tips en inzichten krijgt waarmee jij meteen aan de slag kunt?!

Plan hier je eerste inspiratiesessie in dan!

Enorm bedankt voor je tijd, energie, hulp en enthousiasme Lanne! Erg fijn, het heeft me nieuwe inzichten gegeven en helpt me stappen te zetten waardoor ik écht verder kom!

Lees HIER meer ervaringen.

Simone

Rouw en een punt zetten

Twee intentie kaartjes naast me. M’n tweede koffie al op. Een glas water en op mijn rug de zon. Zo zit ik er op dit moment bij. In mijn praktijk met mijn laptop voor me. Ik zucht even diep. Mijn lichaam voelt nog beurs van de massage van gisteravond. Spanning voelde...

Lees meer

De echte reden om te delen wat ik deelde

Nou.. Ik deelde dus laatst de reden van mijn paniekaanvallen, die ik in december 2022 ervaarde. Dat voelde spannend. Allerlei overtuigingen en patronen staken de kop op met betrekking tot afgewezen worden, raar gevonden worden, niet begrepen worden, veroordeeld...

Lees meer