“Look for the bare necesisties, the simple bare necessities.
Forget about you worries and your strife.”

…..

“The bare necessities of life will come to you,
They’ll come to you”

Ik had laatst dit liedje opeens in mijn hoofd. De Nederlandse versie dan eigenlijk. Die luisterde ik even, maar vond ik weinig inspirerend. Ik dacht: Hoe zou dat in het Engels eigenlijk zijn? Nou zo dus.. Zoals hierboven.

Dat vond ik dus wel een heel leuke tekst. Sluit heel erg aan bij mijn kijk op het Leven!
Maak je vooral niet te druk, kijk naar wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn en de rest volgt vanzelf wel.

 As simple as that..

Het komt wel naar je toe.

Hij (je weet wel, die grote grijze beer uit Jungle Book, daar heb ik het over) zingt ook over fouten maken. Merk je dat iets niet werkt? Oke, good to know, dan weet je voor een volgende keer dat je dat niet nog eens hoeft te proberen.

Hij zing over vergelijken, niet teveel naar anderen kijken, je niet laten afleiden door wat anderen doen of hebben, kijk naar wat je hebt en ben daar dankbaar voor. The rest will come to you. Doe je best, maar niet te hard. Heb het leuk en relax.

Niet letterlijk, maar dit is in ieder geval wat ik er uit haal.

Kortom, voor mij een reminder om weer goed te kijken naar wat mij echt blij maakt, daar voor te gaan, zonder mezelf voorbij te lopen, zonder teveel bezig te zijn met hoe het hoort. En vooral.. vertrouwen te hebben in dat wat je wenst ‘vanzelf’ naar me toekomt. Zeker als ik blijf handelen naar wat mij blij maakt, naar wat past bij mijn missie en ik dus anderen kan inspireren en in beweging kan brengen.

Ik voeg het liedje meteen toe aan mijn favoriete speellijst, komt ie vanzelf een keertje voorbij.., ‘toevallig’ als ik het nodig heb 😉

Richt je op wat jou blij maakt en Leef!

Denk jij: Ja lekker makkelijk, maar hoe weet ik dan wat me blij maakt? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Want ik heb daar gelukkig heel veel manieren voor die ik graag met je deel 🙂

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Life is what happens to you…