“Vandaag die ik wat mijn hart mij ingeeft”.
Dat is het ‘vandaag-kaartje’ dat ik vanochtend uit de dikke stapel trok.
Mooi voornemen! Wat zeg ik, voornemen?! Mooi om vandaag te Doen, bedoel ik natuurlijk.

Maar wat geeft mijn hart me eigenlijk in? Dat is nog best lastig, moet ik zeggen. Mijn hoofd heeft geen versterker nodig om me te vertellen wat ik allemaal kan doen vandaag, die laat zich wel horen, hoor! Stofzuigen, Zweeds leren, opruimen, Facetime-en, whatsapp-en, op Facebook kijken, oh nee, yoga, mediteren, wandelen, vrienden maken, boodschappen doen, bloggen, lezen en nog veel meer hoor..!
Maar mijn hart, ik weet niet, maar die lijkt niet zo te schreeuwen, fluisteren misschien, of het denkt gewoon in zichzelf, of het is stil. Of.. misschien schreeuwt het juist, maar draag ik oordoppen  met de verkeerde filter. Hoor ik daardoor gemakkelijker mijn hoofd en wordt mijn hart ‘weggefilterd’.

Grappig dat ik vervolgens zonder er echt over na te denken een chill muziekje op zet, ontspannen naar de tekst luister en even later mijn laptop pak en begin te typen. Er verschijnt een lach op mijn gezicht – trek in gedachten mijn oordoppen uit, of verwissel ik juist de filters? –  en ik bedenk me dat dit misschien gewoon één van de dingen is die mijn hart me ingeeft. Het hoeft niets groots of ingewikkelds te zijn, gewoon doen wat me voldoening brengt op dit moment.
En oke.., ik weet vandaag zeker, waar ik gisteren nog over twijfelde. Ik ga iets doen wat ik nog niet eerder gedaan heb, ik ga iets doen wat ik nog niet eerder tegen iemand gezegd heb te willen doen, ik ga iets doen wat mijn hart me ingeeft!

Doe wat je hart je ingeeft en Leef!

Vraag nu een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij ook meer wilt doen wat je hart ingeeft, maar je nog niet zo goed weet wat dat eigenlijk voor jou inhoudt. Heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-). 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in