Wat als dit alles is? Wat dan? Wat voel je dan? Wat denk je dan? Welke gedachten komen in je op? 

 

Wat als dit alles is? Poeh, dat is nog al wat. Loop je dan dingen mis? Gemiste kansen? Loop je dan achter de feiten aan? Had je dan dingen anders willen doen? Wil je dan nu nog meer? Nog anders?  

Wat wil je dan? 


 

Als dit alles is. Als het Leven zo zou zijn als het nu is. Voor mij. Voor ons als gezin. Voor mij als ondernemer. Als dochter. Als moeder. Als vrouw en als vriendin.  

Dan zou ik me de pleuris schrikken. Dan zou ik bang zijn niet genoeg gedaan te hebben. Dan zou ik bang zijn de verkeerde keuzes gemaakt te hebben. Dan zou ik twijfelen aan mezelf.  

En tegelijkertijd zou ik in berusting zakken. Gerustgesteld. Dat het goed is zo. Er is namelijk geen ‘anders’. Geen ‘meer’. Geen ‘had ik maar’. Want dit is alles. Dit is alles dat er is. Dit is alles wat ik heb. Dit is alles dat ik ben. Dan is er plaats voor dankbaarheid. Ruimte voor rust. Dan ontstaat een nieuwe dimensie in mijn Leven. Een dimensie van overvloed. Want er is genoeg. Meer dan genoeg. Er is namelijk niks meer of niks anders. Dit is alles.  

Het klinkt misschien filosofisch en vaag. Maar in the end it is what it is.  

Dit ís alles wat is. Je hebt niets anders dan dit moment.  

Als mens zijn we vaak alleen maar bezig met wat anders kan. Wat beter moet. Waarin we kunnen groeien. Wat er te helen is.  

Maar wat als jij gewoon zou Weten dat het goed is zo. Dat je niet vanuit een misplaatst streven hoeft te handelen. Dat je tevreden kunt zijn met wie je bent en wat je doet.  

Hoe zou het voor je voelen als je trots bent op jezelf? Trots op wat je bereikt hebt. JeZelf ziet voor wie je bent?  

Hoe zou het voor je zijn als je vanuit dankbaarheid kijkt naar alles om je heen? Als je voelt dat waar jij je mee omringt jou toebehoort. JeZelf ziet voor wie je bent.  

Hoe zou het voor je zijn als je stopt met streven naar iets anders/ iets meer uit angst niet goed genoeg te zijn?  

Hoe zou het zijn als dit alles is.  

Stel je eens voor. Wat zou je doen? Wat zou je voelen? Wat wil jij dan ervaren? Wat wil jij doorgeven? 

Leef, Levensliefhebber, Leef! 

 

Vind jij dit soort dingen ook interessant, Leven vanuit Liefde, onvoorwaardelijke Liefde, of heb je andere soortgelijke interesses waar je een keer met me over wilt sparren? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

“Ik kijk terug op heel fijne healings bij Lanne. Echt bijzonder wat er in de energie en relaties kan veranderen door op deze manier samen aan de slag te gaan.”

Anoniem

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

11 + 10 =

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Rouw en een punt zetten

Twee intentie kaartjes naast me. M’n tweede koffie al op. Een glas water en op mijn rug de zon. Zo zit ik er op dit moment bij. In mijn praktijk met mijn laptop voor me. Ik zucht even diep. Mijn lichaam voelt nog beurs van de massage van gisteravond. Spanning voelde...

De echte reden om te delen wat ik deelde

Nou.. Ik deelde dus laatst de reden van mijn paniekaanvallen, die ik in december 2022 ervaarde. Dat voelde spannend. Allerlei overtuigingen en patronen staken de kop op met betrekking tot afgewezen worden, raar gevonden worden, niet begrepen worden, veroordeeld...

De reden van mijn paniekaanvallen

Ik had een plan. En toen stelde ik uit. Ik at nog een cracker. Ik gooide mijn online winkelmand vol met 19 stuks en kocht uiteindelijk niks. Ik verdwaalde op insta en ververste mijn mailbrowser 30x in 10 minuten zonder een nieuwe email te ontvangen…. Vanochtend onder...

How to handle doemscenario’s

Doemscenario’s.Ze zijn mij niet vreemd.Ooit botste ik tegen een andere auto aan, in een langzaam rijdende file. De persoon uit de andere auto reageerde nergens op en reed gewoon verder.Ondanks dat, schoot ik volledig in de paniek en doemscenario’s als (en beloof me,...