Gisteren had ik een Nieuwe Kijk-sessie, een heel leuke!
Vol herkenning! Alles wat ze zei, herkende ik. Heel veel van wat zij zei, heb ik letterlijk gezegd. Ergens een tijdje geleden. En sommige dingen zeg ik nog steeds weleens hoor!

“Ohh my god…. Soms heb ik gewoon compleet geen overzicht meer! Geen idee meer wat ik moet doen, dus doe ik niets..”

Dat was één van de uitspraken. Maar ook:

“Soms heb ik gewoon het idee dat hier nooit meer een eind aan komt, dat ik niet meer weet hoe ik deze vermoeidheid op moet lossen, hoe ik weer terug kom bij hoe het hiervoor was!”

Huilend op mijn werk. Gefrustreerd op de loopband met mijn fysio. Onaardig tegen mij Allerliefste lief.
Precies zoals ik het NIET wilde. Maar geen idee hoe dan anders..!

Zo herkenbaar en zo rot dat gevoel. Maar tegelijkertijd ook zo vet dat mensen die zich zo voelen mij weten te vinden. Omdat ik geloof dat die herkenning heel veel waard is, dat dat is wat je verder kan helpen.
Voor mij helpt het iedere keer weer mijn eigen focus en balans te bewaren, en dat is chill! Maar het geeft mij ook zoveel energie om dan juist in zo’n korte tijd die ander handvatten en tips te kunnen geven voor een andere mindset.

Want dat is wat mij super heeft geholpen. Mijn mindset veranderen. In plaats van steeds maar bezig zijn met wat er moest veranderen en alleen maar denken aan hoe het ooit was, waarvan ik sowieso ook weer geloof dat je dat altijd mooier maakt dan het werkelijk was, maar dat terzijde…, bracht de focus op wat ik wél kon en belangrijker: op waar ik naartoe wilde me veel meer.

Want focus op wat je veranderen wil en focus op het verleden legt je vaak lam. Terwijl focus op waar je heen wilt, vanuit een positieve mindset, actie juist logisch maakt!
Zo tof.., dat dat dingen zijn die ik nu met zoveel mogelijk mensen kan delen. Want als ik weer even terug ga naar waar mijn blogs mee begonnen, is dat het inspireren en motiveren van anderen tot het doen wat hen blij maakt. En daar ben ik lekker mee bezig op dit moment 😉 #schouderklopjevoormezelf 😉

#tipvoorjou –> Focus je op waar je naartoe wilt, los van het verleden, maar kijk naar wat jou blij maakt, onderzoek dat en zie wat er mag ontstaan!

Durf het oude los te laten en Leef!

En wil je hier meer over weten? Dan heb ik superveel zin het daar met je over te hebben tijdens een Nieuwe Kijk-sessie aan. Gewoon omdat het kan en ik weet dat jij daarna toffe stappen gaat zetten en daar ben ik graag getuige van ;-). Niet langer twijfelen, dan spreek ik je binnenkort tijdens die gratis sessie (t.w.v. €197,-). 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

 

Vertrouwen op het onzichtbare