Dé reis voor megatransformaties en persoonlijke groei!

Transformatiereis, Levensliefhebbers, Lanneleeft, Doenwatjeblijmaakt, intentiekaarten

Geloof jij ook dat alles energie is?

En weet jij ook dat jouw geluk van jou is? Net zoals dat jouw shit van jou is?

Om die shit (die we allemaal bewust en onbewust bij ons dragen) op diep onbewust en energetisch niveau te helen en transformeren en jouw geluk te claimen ben je bij mij aan het juiste adres.
Door de pijn en shit die je bij je draagt te helen ontstaat nog meer gemak om helemaal jezelf te zijn. Om écht de Levensliefhebber in jou naar boven te halen.

Middels energetische transformatie sessies die compleet door mijn intuïtie geleid worden help ik jou oude pijn te erkennen en los te laten. Ik help je (onbewuste) niet helpende patronen te doorbreken, waardoor jij loskomt van wie je denkt te moeten zijn en écht jeZelf en jouw Leven lief gaat hebben.

Door samen een energetische transformatie reis aan te gaan merk je dat je lichter gaat Leven. En tegelijkertijd alle energetische tools en het vertrouwen in jeZelf ervaart om ook de donkere stukken in jezelf en het Leven aan te gaan. Voel je dat je ein-de-lijk(!) écht durft te kiezen voor en Leven vanuit jeZelf. Helemaal zoals je bedacht had toen je hier op aarde kwam. Jouw Zielsbestaan.

Niet langer voldoen aan verwachtingen, doen wat je denkt dat hoort en de strijd met jezelf aan gaan. Echt Levensliefhebben!

Een energetische transformatie reis kan grootse veranderingen teweeg brengen. Van het opzeggen van je baan tot verhuizen en het achter je laten van onverklaarbare chronische klachten en alles dat daar tussenin zit.

Lef moet je hebben dus. Lef om te Leven. Lef om jezelf te zijn. Lef om te helen.

Ik neem je graag mee op de reis. De reis naar jeZelf, naar de Levensliefhebber in jou.
Door samen 4 maanden te connecten, je ontvangt energetische transformatie sessies zoveel jij nodig hebt. Je ontvangt whatsapp support, krijgt toegang tot tientallen geleide meditaties, podcasts en meer.

Geen standaard traject, maar een reis helemaal afgestemd op jou. Op jouw struggle, op jouw Zijn. Op jouw Ziel en jouw energie.

Ik kijk er naar uit met jou als Levens-Lef-hebber deze reis aan te gaan.
Om zeker te weten dat we een klik voelen en dit de juiste stap is voor jou nu, bel ik graag even met je. Zo maken we kennis en voelen we samen of deze energetische transformatie reis inderdaad voor jou is.

Jouw bijdrage is €2222 euro voor de volledige 4 maanden durende reis.

“Met Lanne ging ik op zoek naar manieren waarop ik meer rust kan nemen. Lanne begrijpt dat tot rust komen niet voor iedereen hetzelfde werkt en geen kwestie is van op de bank gaan zitten. Zij gaf mij handvatten om deze verandering stapje voor stapje in te bouwen in mijn dagelijks leven.”

Lees hier meer ervaringen.

Allysia

“Ik zat muurvast; ik was ongelukkig in mijn werk, maar ik durfde de vastigheid niet lost te laten. Uit angst om stappen te zetten, bleef ik zitten op een plek die me ongelukkig maakte. Met Lanne ging ik op zoek naar manieren om deze angst te doorbreken zodat ik weer vooruit durfde.”

Lees hier meer ervaringen

Jennifer

“Had ik deze training niet gedaan, dan was een en ander heus wel ‘vanzelf opgelost’.., maar niet die negativiteit en die hoge verwachtingen van mezelf die me tot nu toe steeds zo tegenhielden in mijn dagelijks leven! Ik voel me nu zoveel lichter en vrijer! Dat was nooit zo snel en fijn weggegaan als na deze training met Lanne!”

Lees hier meer ervaringen

Elsemieke

Wat houdt deze reis in?

  • 4 maanden lang 1-op-1 mentoring, energetische healing en coaching door mij;
  • 30 minuten telefonisch startgesprek;
  • energetische transformatiesessies zoveel als ‘nodig’;
  • volledige whatsapp support, stel me al je vragen en ik reageer altijd binnen 48 uur;
  • toegang tot tientallen geleide meditaties, podcasts, coachingvideo’s en meer
  • 30 minuten follow-up na afronden van de 4 maanden;
  • supertoffe goodybag;
  • je ontvangt de coaching, begeleiding en heling die jou helpt écht te zijn wie jij bent.

Als jij grootse verandering aan durft te gaan, is dit wat jou die Levensliefhebber maakt!

Enthousiast en wil je meer info of beschikbaarheid checken?

Mail me via het formulier hieronder en ik beantwoord je mail binnen 24 uur! Wat je ook kunt doen: Stuur me een PB via Instagram (@LanneLeeft), daar reageer ik superrrrsnel op! Stuur me een bericht en Leef!

Stuur me een berichtje als je wat wilt weten!

15 + 4 =

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in de privacy verklaring.

Lanne van Delft 0641503367 info@yournewtoday.nl