Dé reis voor megatransformaties en persoonlijke groei!

Transformatiereis, Levensliefhebbers, Lanneleeft, Doenwatjeblijmaakt, intentiekaarten

Geloof jij ook dat alles energie is?

En weet jij ook dat jouw geluk van jou is? Net zoals dat jouw shit van jou is?

Om die shit (die we allemaal bewust en onbewust bij ons dragen) op diep onbewust en energetisch niveau te helen en transformeren en jouw geluk te claimen, ben je bij mij aan het juiste adres.
Door de pijn en shit die je bij je draagt te helen ontstaat nog meer gemak om helemaal jezelf te zijn. Om écht de Levensliefhebber in jou naar boven te halen.

Middels energetische transformatie sessies, die compleet door mijn intuïtie geleid worden, help ik jou:
– oude pijn te erkennen en los te laten;
– (onbewuste) niet helpende patronen te doorbreken;
– ontdekken wat jou jou maakt en waarom dat zo mooi is;
waardoor jij loskomt van wie je denkt te moeten zijn en écht jeZelf en jouw Leven lief gaat hebben.

Door samen een energetische transformatie reis aan te gaan merk je dat je lichter gaat Leven. En tegelijkertijd alle energetische tools en het vertrouwen in jeZelf ervaart om ook de donkere stukken in jezelf en het Leven aan te gaan. Voel je dat je ein-de-lijk(!) écht durft te kiezen voor en Leven vanuit jeZelf. Helemaal zoals je bedacht had toen je hier op aarde kwam. Jouw Zielsbestaan.

Niet langer voldoen aan verwachtingen, doen wat je denkt dat hoort en de strijd met jezelf aan gaan. Echt Levensliefhebben!

Een energetische transformatie reis kan grootse veranderingen teweeg brengen. Van het opzeggen van je baan tot verhuizen en het achter je laten van onverklaarbare chronische klachten en alles dat daar tussenin zit.

Lef moet je hebben dus. Lef om te Leven. Lef om jezelf te zijn. Lef om te helen.

Ik neem je graag mee op de reis. De reis naar jeZelf, naar de Levensliefhebber in jou.
Door samen 4 maanden te connecten, je ontvangt energetische transformatie sessies zoveel jij nodig hebt. Je ontvangt whatsapp support, krijgt toegang tot tientallen geleide meditaties, podcasts en meer.

Geen standaard traject, maar een reis helemaal afgestemd op jou. Op jouw struggle, jouw verlangen, op jouw Zijn. Op jouw Ziel en jouw energie.

Ik kijk er naar uit met jou als Levens-Lef-hebber deze reis aan te gaan.
Om zeker te weten dat we een klik voelen en dit de juiste stap is voor jou nu, bel ik graag even met je. Zo maken we kennis en voelen we samen of deze energetische transformatie reis inderdaad voor jou is.

Jouw bijdrage is €2297 euro voor de volledige 3 maanden durende reis. Dit bedrag kan als je wilt in termijnen betaald worden.

“Wow wow wow. Heel spontaan en zonder verwachting stapte ik in de reis met Lanne. Wat heeft dit me veel gebracht. Onverwachts veel. Ik kijk echt anders naar mezelf. Dit heeft een positief effect op mijzelf, mijn gezin en mijn hele Leven! Dankbaar voor- en trots op deze keuze!”

Lees hier meer ervaringen.

Loes

“Wat ik samen met Lanne gedaan heb is helend voor mijn Leven, voor dat van mijn kinderen, mijn relatie. Alles! Ik voelde al heel lang tegen een soort plafond te zitten, een rem, waardoor ik niet verder kwam. Lanne combineert het spirituele, intuïtieve met ‘down to earth’. Ze zegt waar het op staat, dat werkt heel verhelderend. Ik sta meer in mijn kracht en laat me minder van mijn stuk brengen.”

Lees hier meer ervaringen

Paulien

“Mijn vraag aan Lanne was niet zo concreet. Ik wilde meer genieten van het Leven. Ik deed wel leuke dingen, maar genoot er niet optimaal van. Hier zijn we samen mee aan de slag gegaan. Met praktsiche oefeningen, coachsessies en healings. Het heeft me geholpen! De inzichten die Lanne me gaf waren superbruikbaar en bleken hun werk te doen. Ik ging meer doen waar ik echt blij van wordt en vooral meer genieten! Lanne is authentiek, leuk en een interessant mens. Je hebt me geinspireerd een grotere Levensliefhebber te worden en zijn. Dankjewel voor je hulp!”

Lees hier meer ervaringen

Suzan

Wat houdt deze reis in?

  • 4 maanden lang 1-op-1 mentoring, energetische healing en coaching door mij;
  • 30 minuten telefonisch startgesprek;
  • energetische transformatiesessies zoveel als ‘nodig’;
  • volledige whatsapp support, stel me al je vragen en ik reageer altijd binnen 48 uur;
  • toegang tot tientallen geleide podcasts, geleide meditaties, en opdrachten die jij kunt inzetten wanneer jij wilt;
  • minimaal één live event met gastdocent als cadeau;
  • 30 minuten follow-up na afronden van de 4 maanden;
  • supertoffe goody bag;
  • je ontvangt de coaching, begeleiding en heling die jou helpt écht te zijn wie jij bent, een Levensveranderende ervaring!

Als jij grootse verandering aan durft te gaan, is dit wat jou die Levensliefhebber maakt!

Enthousiast en wil je meer info of beschikbaarheid checken?

Mail me via het formulier hieronder en ik beantwoord je mail binnen 24 uur! Wat je ook kunt doen: Stuur me een PB via Instagram (@LanneLeeft), daar reageer ik superrrrsnel op! Stuur me een bericht en Leef!

Stuur me een berichtje als je wat wilt weten!

12 + 5 =

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in de privacy verklaring.

Lanne van Delft 0641503367 info@yournewtoday.nl