Al 7 jaar heb ik fibromyalgie en ik kreeg een burn-out. Ik voel veel druk om te presteren. Ik had onwijs veel ideeën maar kreeg het niet voor elkaar ermee aan de slag te gaan.

Ik voel de motivatie en energie weer om datgene te doen wat mij blij maakt, zodat ik eindelijk al die ideeën ook uit kan gaan werken.

De training YNT in 1 dag was heel gezellig, soms confronterend maar vooral heel leerzaam. De opdrachten zijn leuk om te doen en geven veel inzicht.

Nathalie

Het volgen van deze training heeft mij onwijs veel nieuwe inzichten gebracht. Het heeft me laten beseffen dat ik trots mag zijn op alles wat ik al bereikt heb. Het geeft me meer rust om op deze manier naar mezelf te kijken, wat ik doe vind ik leuker en het geeft me energie.
Als ik deze training niet gevolgd had zou ik blijven twijfelen, denken en uitstellen.
Nu weet ik wat ik leuk vind en hoe ik mezelf kan motiveren om datgene te doen wat mij gelukkig maakt.

Ik had het gevoel dat Lanne me wat zou kunnen leren. Mijn gevoel klopte! Lanne is een hele lieve, gezellige vrouw en de gesprekken zijn open en eerlijk.
Ze laat je op je gemak voelen en speelt in op datgene wat jij nodig hebt. Precies waar ik naar zocht.

Het is misschien even een investering, maar achteraf is dat meer dan waard. Je krijgt er namelijk bijzonder veel voor terug; een nieuwe, frisse kijk op jouw leven.

 

Als jij écht wat anders wilt, maak dan zeker een afspraak met Lanne!