Nou.. Ik wil bloggen, ik moet bloggen. Tjah.. moeten, van wie? Geen idee. 
Ik wil energie hebben, ik moet blij zijn, ik moet het leuk vinden en ik moet weten wat ik wil en dan vooral DOEN wat ik wil. 

Zo weer even een kijkje in mijn hoofd. Mijn hoofd dat soms helemaal niet doet wat ik wil. Wat ik vind dat het zou moeten doen. 
Moeten. 
Jup, ik heb een paar dagen achter de rug, waarin ik veel van mezelf moest. Moest doen, moest willen, moest weten, moest af hebben, moest maken.. Benieuwd naar het gevolg?

Weinig gedaan krijgen en weinig gezelligheid.

Beetje jammer, want daar baal ik dan van en dat kost vervolgens nog meer energie, waardoor er minder overblijft om dat te doen wat ik eigenlijk echt wil doen.
Totdat ik dus besefte dat ik altijd een keuze heb. Een keuze om oke te zijn met even een minder blij gevoel, minder zin of minder inspiratie.
Gevolg?

Zin om te schrijven, zin om te bedenken en te doen en vooral: Minder strijd met mezelf.

Dus.. Nu vind ik het niet ergdat er vanochtend geen blog online is gekomen. Ik ben oke met het feit dat ik even een paar dagen heb gehad waarin ik mezelf meer gek maakte dan stimuleerde. Ik leg me neer bij het feit dat dingen soms gewoon anders lopen dan verwacht en bedacht. Ik ben blij met maar een korte blog deze keer.
Fijn he?! Zijn jullie ook eens snel klaar met lezen 😉
Maar weet ook, bijkomend gevolg: Ik zit weer vol inspiratie voor nog veel meer!

Leef! van dag tot dag en ga!

Vraag nu een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij ook wel wat minder bezig wilt zijn met forceren of druk van verwachtingen! Of heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-).

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in