Vanochtend zat ik in de auto en hoorde een liedje van Guus Meeuwis. Ik hoorde iets van: “Ik heb nog wat tijd gekregen”. Mooie zin.
Tijd, tijd om te leven, leeftijd. Leeftijd.., letterlijk zo’n mooi woord, maar vanaf een bepaalde leeftijd voor velen zo’n negatieve lading.
Sinds een klein jaar schrijf ik iedere avond drie of vier dingen op waarvoor ik dankbaar ben, iets van die dag.
Mooi om te doen, het vergt wat discipline dit vol te houden, maar als dat lukt.. Mij brengt het veel. Bewuster kijken naar de Leef Tijd die ik krijg.
Vanochtend in de auto werd ik weer even herinnerd aan het feit dat mijn Leef Tijd zomaar opeens voorbij kan zijn. En ik voelde me dankbaar voor de tijd die ik krijg.

Het is een regenachtige meivakantie dit jaar, maar precies toen ik me realiseerde wat leven voor mij is, de tijd benutten die ik krijg, scheen de zon vanuit een donkere wolk en kleurde de bomen feloranje, groen en de witte bloesem stak fel af tegen de donkere achtergrond. Het zag er zo mooi uit, en liet mij maar weer zien dat de bril waardoor ik kijk bepalend is voor hoe ik mijn Leef Tijd benut en ervaar.
Dankbaar voor het besef van al het moois om mij heen. Ik schrijf het alvast op in mijn schriftje.., vanavond vul ik ‘m aan.

Vraag nu een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij ook meer vanuit je hart wilt Leven!.
Heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-). 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in