Vertrouw op je intuïtie voor een Leuker en Lichter Leven!

Levensliefhebbers vertrouwen op hun intuïtie

Soms zit je even vast. Dan wil je helderheid. Stiekem ‘voel’ je van alles vanbinnen, maar er naar luisteren is een tweede. 

Inmiddels is mijn intuïtie één van mijn belangrijkste ‘tools’ in mijn Leven als Levensliefebber en coach. Een heel toffe manier om hier anderen mee te helpen is door coaching te doen middels een kaartlegging. Ik stem me af op jouw energie en vraag en trek een aantal kaarten voor je. Hierbij komt allerlei info door die jou helpt helderheid, nieuwe focus en inzichten te krijgen, zodat jij precies weet wat jouw volgende stap mag zijn. 
Voor €66 coach ik jou (op afstand) middels een kaartlegging en ontvang jij per mail duidelijke foto’s van de kaarten, een uitgebreide persoonlijke spraakboodschap met uitleg, tips en bijv. affirmaties per kaart én kunnen we de week erna even 30 min. bellen voor extra uitleg/ vragen.

“Dankzij deze coaching zie ik in dat ik veel meer plezier mag hebben. Lanne is een bijzondere vrouw die anderen zo goed kan helpen door zich open te stellen. Dank je wel!”

Niki

“Deze kaartlegging met persoonlijke boodschap geeft me rust, helderheid en bevestiging. Fijne aanvulling op de andere coaching die ik van Lanne krijg.”

Karin

What to expect?

Toeval bestaat niet. Energie is overal. 2 Cliché’s misschien, maar voor mij 100% waar. 
Voor ‘Kaarten & Coaching’ kies ik op gevoel een kaartenset (orakelkaarten of tarotkaarten), kies een bepaalde legging uit op basis van jouw vraag en ga vanuit huis (binnen 7 dagen na jouw aanvraag) aan de slag. 

Jij hoeft niets te doen. Jouw nieuwsgierigheid en vertrouwen is genoeg om samen verder te komen. Je ontvangt van mij per mail een uitgebreide toelichting over hoe je deze coaching voor jezelf kunt gebruiken, duidelijke foto’s en een uitgebreide spraakboodschap waarin ik de informatie die ik heb doorgekregen uitleg. Vaak ontvang je hierbij handige tips/ eenvoudige opdrachten of bijvoorbeeld affirmaties die jou kunnen helpen de legging concreter en ‘sprekender’ te maken voor jezelf. 

Na ontvangst van alle info mag je me altijd bellen voor wat extra toelichting of vragen. Superleuk om je dan te spreken over hoe jij de coaching ervaren hebt!

Vraag jouw coaching aan

Vragen?

Heb je een vraag, wil je wat van me weten? Stuur me gewoon een mailtje via het formulier hieronder of stuur me een PB via Instagram @LanneLeeft (werkt heel goed en ik reageer heel snel daar! ;-)) Lijkt me leuk meer over je te weten te komen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Stuur me een bericht en Leef!

Liefs!