Praten met vreemden

Ik hou van spontane ontmoetingen. Supergaaf om onbekenden met wie ik een klik voel, beter te leren kennen. Soms weet ik hun naam echt, andere keren niet eens, maar delen we wel heel bijzondere inzichten of ervaringen. Zo bijzonder.

Zeker tijdens het reizen ontstaan dit soort ontmoetingen vaak. Zo ook met ‘de eigenaar van Heaven’. Geen idee hoe hij heet. Maar het gesprek was gaaf en we volgen en inspireren elkaar verder via Instagram! #nieuwewereld ?

As it is in heaven

Ik schreef al eerder over deze ontmoeting. Het toffe was dat we echt een klik hadden. Een beetje eenzelfde missie ook. Om zijn koffiebekers zit een kartonnen label. Supersimpel. Gewoon wit met zwarte letters. In eerste instantie trok het niet eens echt mijn aandacht. Maar inmiddels wel. Het label zit in mijn laptoptas. Niet voor niets. De tekst is supertof.

Want zijn missie is ook meer liefde de wereld in helpen. Meer mensen gelukkig maken. Gelijkheid. Het gevoel van “We are all one” aanwakkeren en versterken. Zo mooi!

De eerste regel is:

“Things to remember on earth as it is in heaven…”

Cliché dingen, heel mooie dingen en dingen die ik niet ‘voel’ omdat ik niet echt godsdienstig ben. Maar dat doet er voor mij niet toe. Het feit dat iemand met zo’n mooie, liefdevolle intentie iets laat maken en dit deelt met wie het ‘horen’ wil, dat vind ik echt supertof!!

Liefde voor het Leven

You are born in love, by love and for love. Dat is de eerste. Ik hou er van. Wat zou het vet zijn als we allemaal wat vaker beseffen dat het Leven Liefde is. Dat wij Liefde Zijn. En dat Liefde alles is dat uiteindelijk telt.
Idealistisch? Tjah.. misschien wel. Noem mij dan maar een moderne hippie.
Maar ik geloof in vrede. En ik geloof in Liefde. En Harry Ekkers herinnerde mij er afgelopen week bij ‘De wereld draait door’ weer aan, dat dat allemaal bij onszelf begint. Bij houden van onszelf. Liefde voor onszelf.
Dus ik beging: Ik hou van mij! Want vanuit daar kan ik nog meer liefde geven aan de mensen om mij heen!

Wat doe jij om meer Liefde te voelen, Zijn en delen?

Heb lief en Leef!

Denk jij: Gaat me misschien wat ver, maar toch maakt het me nieuwsgierig..! Dan neem ik je daarin graag mee tijdens een gratis Nieuwe Kijk-sessie (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over via Skype of bellen en geef ik je meteen wat tips! Want ik heb daar gelukkig heel veel manieren voor die ik graag met je deel ?!

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in. Of download nu gratis mijn eBook als je dat nog niet gedaan hebt!