Soms heb je opeens een goed idee. Ik merk dat ik ze steeds vaker heb. Nou ja.., vaker. Ik merk ze meer op. Sta er de laatste tijd meer open voor.

YNT Citycoaching is daar een voorbeeld van. Ik was een boek aan het lezen, dat trouwens ergens héél anders over ging. En opeens voelde ik dat dit het moment was om iemand naar Stockholm te laten komen. Zodat ik de stad kan laten zien die mij zo blij maakt én zodat ik live coachingssessies kan geven. Want ook dat maakt mij superblij!

Vorig jaar zei een coach dat al tegen me. Dat ik dat moest doen. Dat dat een goed idee was. Maar ik voelde het niet. Het klopte nog niet en ik had geen idee hoe, wat en vroeg me heeeel erg af of iemand dát ooit zou doen…!!


Vertrouwen op enthousiasme

Opeens dacht ik:

“Yes! Daar heb ik zin in! Dat lijkt me gaaf!”

Ik liet het weten op Instagram en kreeg meteen superveel enthousiaste reacties. Geen aanmeldingen. Maar dat maakte me niet onzeker. Ik dacht.. Let’s see! Komt er niemand, ook goed, maar ik wist eigenlijk zeker dat ik zo’n weekend ging doen op korte termijn!

Aangezien ik steeds meer bezig ben met synchroniciteit, dacht ik:

“Laat ik eens wat uitproberen! Ik vraag het Universum om een teken ter bevestiging. Of ik op de goede weg zit.”

Ja.. Ik geloof daar in. ‘Normaal’ is mijn teken een hartje, maar nu dacht ik: “Let’s go wild. Ik vraag om een beer!”. Geen idee waarom, maar ik dacht, eens kijken of het werkt.

Vertrouwen op het Universum

In het begin ging ik ‘hard op zoek’ naar die beer. Precies hetgeen ik niet moest doen. Om een teken vragen is namelijk te vergelijken met een online bestelling. Bijvoorbeeld bij bol.com. Als je daar een bestelling doet ga je ook niet als een dolle je best doen dat pakketje zo snel mogelijk te vinden. Nee. Dan betaal je. Ontvang je de bevestiging van je bestelling en wacht je af. Tot de deurbel gaat, er een briefje ligt of je een mail krijgt waar je het pakketje op kunt halen. Geen stress. Niet hard je best doen. Alle vertrouwen in Bol.com. Ik wel in ieder geval.

Zo werkt dat ook met het Universum. Je vraagt om een teken en wacht af tot het komt. Komt het niet, zit je misschien niet op de goede weg. Komt ’t wel… Dan ga je los van enthousiasme en is het één groot feest. Bij mij wel in ieder geval ?.

Dus ik liet het na een dag ‘zoeken’ los en vertrouwde er op dat als dit inderdaad een goed idee was, het teken mij wel zou vinden.

Een week ging voorbij en buiten de enthousiaste reacties en een paar mensen die aangaven heel graag te willen, maar (nog) niet te durven, had ik nog geen aanmeldingen én nog geen beer gezien.

Ik besloot het nog een keer te delen, want als mensen niet weten dat ik het aanbied, kan het ook niet gevonden worden.

Inmiddels staat het aanbod ook op mijn website, maar dat was toen nog niet het geval. Dus ik postte het opnieuw op Instagram. Op een bankje, aan het water. Na een fijne wandeling met een meditatie van Gabby Bernstein in m’n oren.

Nog terwijl ik het deelde kwamen er weer heel wat enthousiaste reacties binnen. Zelfs twee reserveringen voor een weekend.

“Whaaaaa!!! Hoe vet!!! … Maar nog steeds geen beer.. Dus is dit wel een goed plan?”

Alert zijn

Dan ontvang ik een berichtje: Een definitieve reservering van het eerste weekend in augustus. “Whaaaa nóg vetter!! Nu is het écht!!”.

Factuur verstuurd, alles geregeld. En opeens valt het kwartje.

Ik verstuurde zojuist de factuur aan Miranda. Miranda van Media BEAR.

“Whaaaaaaa!!! Kan het duidelijker?!”

Achteraf kan ik zeggen dat het sowieso een goed idee was om YNT Citycoaching op te zetten. Want man.. Wat was het een vet weekend! De stappen die Miranda en ik zette, de mooie dingen die ik van de stad heb mogen laten zien en het feit dat dit weer allemaal ‘klopte’… Ik vind het vet!

Vraag jij weleens om een teken? Ga je het proberen? Wil je er meer over weten, let me know!

En… Wil je ook zo’n supertof weekend?? In september is er nog één weekend vrij, check HIER alle in’s & out’s! 

Probeer het eens uit en Leef!

Vind jij dit soort dingen ook interessant, Leven vanuit Liefde, vertrouwen en ontdekken wat je allemaal kunt doen in samenwerking met het Universum, of heb je andere soortgelijke interesses waar je een keer met me over wilt sparren? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Een weekendje weg in je eentje niets voor jou? Gelukkig is er meer 😀

Een weekendje Stockholm kan nog steeds, maar ik begrijp ook dat dat niet voor iedereen wat is. Misschien is de Masterclass voor Levensliefhebbers dan wél wat voor jou!! Op 12 september in Tilburg gaan we met een kleine groep leuke vrouwen aan de slag met Leven vanuit vertrouwen, je intuïtie en ontdekken wat jou nou eigenlijk écht blij maakt en wat jou nu tegenhoudt.
Suuuuperleuk!! Be there!

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

11 + 4 =

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Rouw en een punt zetten

Twee intentie kaartjes naast me. M’n tweede koffie al op. Een glas water en op mijn rug de zon. Zo zit ik er op dit moment bij. In mijn praktijk met mijn laptop voor me. Ik zucht even diep. Mijn lichaam voelt nog beurs van de massage van gisteravond. Spanning voelde...

De echte reden om te delen wat ik deelde

Nou.. Ik deelde dus laatst de reden van mijn paniekaanvallen, die ik in december 2022 ervaarde. Dat voelde spannend. Allerlei overtuigingen en patronen staken de kop op met betrekking tot afgewezen worden, raar gevonden worden, niet begrepen worden, veroordeeld...

De reden van mijn paniekaanvallen

Ik had een plan. En toen stelde ik uit. Ik at nog een cracker. Ik gooide mijn online winkelmand vol met 19 stuks en kocht uiteindelijk niks. Ik verdwaalde op insta en ververste mijn mailbrowser 30x in 10 minuten zonder een nieuwe email te ontvangen…. Vanochtend onder...

How to handle doemscenario’s

Doemscenario’s.Ze zijn mij niet vreemd.Ooit botste ik tegen een andere auto aan, in een langzaam rijdende file. De persoon uit de andere auto reageerde nergens op en reed gewoon verder.Ondanks dat, schoot ik volledig in de paniek en doemscenario’s als (en beloof me,...