Herkenbaar die uitspraken hierboven?!

Believe me, je bent niet de enige!
Ik herken ook veel van deze uitspraken,
liep tegen dezelfde dingen aan als jij!
Dat werd zelfs zo erg dat ik niets meer kon.
Ik herkende mezelf niet meer!
Doodvermoeid, gefrustreerd en superongeduldig!

 

Gelukkig ligt die tijd nu ver achter me en weet ik
veel meer over wie ik ben en wat ik zélf echt wil
in mijn Leven!

 

Hoe gaaf zou het zijn als jij je ook veel sterker en
fijner voelt in jouw Leven!?

 

Hoe zou je je voelen als je eindelijk
weet wat jij wilt en daarnaar handelt?!
Als je je leven zo inricht dat het écht goed voelt?!

 

Eigenlijk.. dat je gewoon veel meer voelt
dat je uit het Leven haalt wat er in zit!?

 

Hoe vet is dat? Weten hoe?!
Klik op de link hieronder!

Dat kan anders! Écht!

Denk je nu: "Ja maar, hoe dan?!"

Dat snap ik! Been there, Done that!
Ik heb een heel toffe online training ontwikkelt met alles wat ik de afgelopen jaren ontdekt en geleerd hebt om jou ook mee te nemen naar een (nóg) leuker Leven! Waarin jij wél weet wat je wilt en de focus voelt daar ook mee aan de slag te gaan!

Dank je wel voor je inspiratie Lanne! Je bent echt een voorbeeld voor mij als ondernemer! Heerlijk oprecht, authentiek en vol ontwikkelingen! Ik volg je graag via Instagram!

Lees HIER meer ervaringen.

Marcella

"Had ik deze training niet gedaan, dan was een en ander heus wel 'vanzelf opgelost'.., maar niet die negativiteit en die hoge verwachtingen van mezelf die me tot nu toe steeds zo tegenhielden in mijn dagelijks leven! Ik voel me nu zoveel lichter en vrijer! Dat was nooit zo snel en fijn weggegaan als na deze training met Lanne!"

Lees hier meer ervaringen

Elsemieke

Denk je nu: "Ja maar, hoe dan?!"

Dat snap ik! Been there, Done that!
Ik heb een heel toffe online training ontwikkelt met alles wat ik de afgelopen jaren ontdekt en geleerd hebt om jou ook mee te nemen naar een (nóg) leuker Leven! Waarin jij wél weet wat je wilt en de focus voelt daar ook mee aan de slag te gaan!

Herkenbaar die uitspraken hierboven?!

Believe me, je bent niet de enige!
Ik herken ook veel van deze
uitspraken,liep tegen dezelfde
dingen aan als jij!

Dat werd zelfs zo erg
dat ik niets meer kon.
Ik herkende mezelf niet meer!
Doodvermoeid, gefrustreerd
en superongeduldig!

Gelukkig ligt die tijd nu
ver achter me en weet ik veel
meer over wie ik ben
en wat ik zélf echt wil
in mijn Leven!

Hoe gaaf zou het zijn
als jij je ook veel sterker
en fijner voelt
in jouw Leven!?

Hoe zou je je voelen
als je eindelijk
weet wat jij wilt
en daarnaar handelt?!

Als je je Leven zo inricht
dat het écht goed voelt?!

Eigenlijk..
dat je gewoon veel meer voelt
dat je uit het Leven haalt
wat er in zit!?

Hoe vet is dat? Weten hoe?!
Klik op de link hieronder!

Vragen? Mail me!

 

Vragen? Mail me!

 

Tamara

"Ik kan weer wat liever zijn voor mezelf"

Lees hier Tamara's hele ervaring

 

Jennifer

"Dat gevoel van vertrouwen in de toekomst is heel lekker!"

Lees hier Jennifer's hele ervaring

 

YNT in één dag

Voel jij al een tijdje dat je ‘iets anders wilt’, maar weet je eigenlijk totaal niet wat dan? Of weet je wel wat je wilt, maar ontbreekt het je aan doorzettingsvermogen of weet je gewoon niet waar te beginnen?

Geloof me, je bent geen geboren faler! Grote kans dat jouw focus gewoon niet ‘goed zit’! En het mooie is, daar kunnen wij aan werken!In één dag ontdekken wij samen wat jij nodig hebt om weten wat jij wilt!

Op basis van een persoonlijke actielijst ga jij hier zelf mee aan de slag en creëer jij Jouw Nieuwe Vandaag!

YNT City Coaching

Alleen op reis gaan.. Superspannend, maar ook zo ongelooflijk gaaf! Ik weet dat veel meiden/ jonge vrouwen dat willen, maar doen.. Want man “Hoe dan?!”!

Ik bedacht dé oplossing voor jou! Laagdrempeliger en tóch een vet avontuur!

Een weekend het mooie Stockholm ontdekken, maar belangrijker: Ontdek meer over jezelf! Misschien wel jouw eerste solo-reis, een weekend me-time en naar huis met nieuwe inzichten, concrete tools en leuke opdrachten die jou écht verder helpen!

YNT in 9 weken

Een online training met heel veel persoonlijk contact! Meer dan 9 weken werken we intensief samen tijdens het coachingstraject ‘Doen wat je blij maakt!’. Zelf aan de slag én samen dus!

Niet meer ‘gewoon doorgaan’ op de automatische piloot omdat je niet weet waar te beginnen. Ontdekken, ervaren en vooral DOEN!

Velen zijn jou al voor gegaan en creërden hun Nieuwe Vandaag!

Christianne

"De training YNT in één dag was een cadeau aan mezelf!" 

 

Lees hier Christianne's hele ervaring

 

Charlotte

"In mijn zoektocht naar talent, focus, balans en passie ging ik aan de slag met Lanne!"

Lees hier Charlotte's hele ervaring

 

Gratis Nieuwe Kijk-sessie 

Soms heb je even het gevoel dat je vast zit. Niet dat je een stom leven hebt, je hebt alleen wel het gevoel dat je iets mist. Het gevoel dat je meer kunt dan je nu doet. En je vraagt je af of je op deze manier nog al die jaren verder wilt gaan.

Voldoen aan het plaatje, en het doen zoals het hoort voelt eigenlijk helemaal niet zo goed. Maar wat dan wel??

Herkenbaar?? Dan is dit het moment om een gratis Nieuwe kijk sessie aan te vragen (t.w.v. €197)! Ontdekken waar je staat, welke richting je op wilt en een nieuwe kijk op ‘jouw situatie’.

Give it a try! Vertel me wat jij het liefst uit deze sessie wilt halen, dan plannen we binnenkort onze eerste sessie in!

YNT in 45 minuten 

Soms heb je even het gevoel dat je vast zit. Niet dat je een stom leven hebt, je hebt alleen wel het gevoel dat je iets mist. Het gevoel dat je meer kunt dan je nu doet.

En je vraagt je af of je op deze manier nog al die jaren verder wilt gaan. Voldoen aan het plaatje, en het doen zoals het hoort voelt eigenlijk helemaal niet zo goed. Maar wat dan wel??

Herkenbaar??

Dan is dit het moment om een gratis Nieuwe kijk sessie aan te vragen (t.w.v. €197)!

Ontdekken waar je staat, welke richting je op wilt en een nieuwe kijk op ‘jouw situatie’. Give it a try! Vertel me wat jij het liefst uit deze sessie wilt halen, dan plannen we binnenkort onze eerste sessie in! Kost je niets! Alleen jouw inzet en lef om meer te gaan Leven!

Lees hier mijn blogs!

Rouw en een punt zetten

Twee intentie kaartjes naast me. M’n tweede koffie al op. Een glas water en op mijn rug de zon. Zo zit ik er op dit moment bij. In mijn praktijk met mijn laptop voor me. Ik zucht even diep. Mijn lichaam voelt nog beurs van de massage van gisteravond. Spanning voelde...

Lees meer

De echte reden om te delen wat ik deelde

Nou.. Ik deelde dus laatst de reden van mijn paniekaanvallen, die ik in december 2022 ervaarde. Dat voelde spannend. Allerlei overtuigingen en patronen staken de kop op met betrekking tot afgewezen worden, raar gevonden worden, niet begrepen worden, veroordeeld...

Lees meer

Karin

"Lanne is energiek, luistert echt en vraagt respectvol en duidelijk door als ze meer wil weten."

Lees hier Karin's hele ervaring

 

Allysia

"Ik leerde rust te nemen en positief naar mezelf te kijken!"

Lees hier Allysia's hele ervaring