Ik zit volop in de training ‘Doen wat je blij maakt’ met 5 heel toffe leuke meiden.
Week 6 is nu net begonnen en we hebben hierna nog 3 weken te gaan.
Iedere week krijgen de deelnemers toegang tot een nieuwe les met nieuwe video’s, opdachten, oefeningen en werkbladen.
De stappen die zij zetten zijn echt zo mooi! Twijfel, angst en onzekerheid is steeds minder een ding voor hen. En ik merk.. ik ga tegelijk met hen weer door alle lessen en processen heen. Van opnieuw ontdekken wat ik nou eigenlijk wil, tot daarin investeren (nee.. dat is niet alleen iets voor bedrijven of je pensioen ;-)) en nóg meer mensen willen bereiken om hen te kunnen inspireren om (nóg) meer te gaan doen wat hen blij maakt!


Waarom zij maar niet écht startte

Eén van de meiden liep 3 weken achter, wat opzich niet echt erg is, want ze heeft nog meer dan genoeg tijd om alles te bekijken, maar toch is het jammer.. Uitstellen.
Want van uitstel komt afstel. Ze durfde er niet aan te beginnen, omdat ze niet goed wist of ze het aan kon allemaal en ze vond het niet goed genoeg om op een avond één video te kijken in plaats van allemaal, dus deed ze maar niets.

“Kan ik mezelf in ieder geval ook niet teleurstellen”

En zo had ze nog wel meer excuses om vooral niet écht aan de slag te gaan met de leuke lessen, terwijl ze wel verlangt naar een leuker, fijner Leven met meer rust en enthousiasme!

Mijn tip

Ik belde even met haar en ik heb haar op weg geholpen de angst om te falen los te laten en te stoppen met redenen bedenken waarom ze iets vooral NIET moest doen/ zou kunnen.

Mijn tip: Focus je op wat je wél wilt, maak dat helder voor jezelf en maak keuzes die daarbij passen. Investeer daarin!

Stop met excuses bedenken!

Hou jezelf niet tegen. Blokkeer jezelf niet, maar kies voor groei en ontwikkeling. Want ik weet zeker.. Dat is wat jij wilt..!

Investeer tijd, energie, geld, en aandacht
in dat wat jou blij maakt!

Die 4 dingen.. dát dé ingrediënten om verschil te maken! En jouw leven te veranderen. In actie komen vanuit vertrouwen, investeren in- én waarderen wat jou blij maakt!

Onderneem, ontdek en probeer uit! Stop met twijfelen en denken. Ga doen!

Zeg ja tegen groei en Leef!

 

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar de training? Je kunt nu de introvideo HIER gratis downloaden en kijken of dit wat is dat jou aanspreekt of kijk op www.doenwatjeblijmaakt.nl
In mei starten we namellijk weer met een leuke groep meiden/ jonge vrouwen die wel klaar zijn met leven vanuit twijfel, niet goed weten wat ze nou willen en commitment durven geven om écht het verschil te maken!

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

“Voorheen verbloemde ik mijn angsten met het excuus dat ik nergens tijd voor had. Ik leefde in chaos en miste het overzicht. Zodra ik me opgaf voor de training voelde ik een rust over me heen komen; ik ging nu echt aan de slag met de problemen waar ik al veel te lang tegenaan liep.”

Lees HIER meer ervaringen

Tamara

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.