Focus

How’s life?? 2018 is al weer even bezig! De week voordat wij naar Nederland vertrokken, in december, ben ik aan de slag gegaan met mijn focus voor 2018. Superleuk om mee bezig te zijn!

Ik ben begonnen om gewoon alles op te schrijven wat in me opkwam. Op een groot wit vel staat in het midden 2018 en daar omheen staan heel wat woorden. Eigenlijk als vanzelf werden het bepaalde categorieën. Er kwam wat te staan over persoonlijke dingen die ik wil doen/ zien, iets over m’n werk, over belangrijke personen, plaatsten waar ik heen wil, dingen die ik wil doen, diensten die ik wil opzetten en producten die ik wil verkopen.

Onbewust vs Bewust

Superbijzonder eigenlijk dat er dingen opkwamen te staan waarvan ik ‘bewust’ helemaal niet echt wist dat die belangrijk voor me waren. Dingen waarvan ik niet persé wist dat ik die nu wél echt door wil zetten. Ik ben namelijk vanaf juni 2017 al bezig met het uitwerken van een online training. Een online cursus, waarin ik al mijn kennis, ervaring en oefeningen deel met betrekking tot doen wat je blij maakt en perfectionisme en verwachtingen (van jezelf en/of anderen) loslaten. Zodat nóg meer mensen daar zelf mee aan de slag kunnen gaan.

 

Wat wil jij?

Yes juni 2017. En toch is ‘ie er nog niet zoals ik ‘m hebben wil. Toeval bestaat niet. Dat weet ik zeker. En het ‘toeval’ wilde opeens dat Sanne, van Sannewel, op mijn pad kwam. Via facebook kwam ik haar tegen, bekeek haar site en dacht: “Die moet ik hebben!”. Diezelfde dag nog geskypt en vervolgens in Nederland samen geluncht als startpunt voor onze samenwerking. Dus nog voor 2018 écht begonnen was, waren de eerste stappen al gezet!

Als we maar duidelijk voor ons zien wat we willen, komen de juiste mensen en kansen vanzelf op ons pad! Er komen mooie dingen aan, want binnenkort gaan Sanne en ik écht actief aan de slag! Ik heb er zin in!

 

Blijf ontdekken wat jij eigenlijk écht wilt en Leef!

Als jij nou eigenlijk helemaal niet goed weet wat je wilt, stuur je vraag/ verhaal aan me toe per mail of  vraag een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197). Ik reageer altijd, stuur je meteen info waarmee jij verder kunt en wie weet spreken wij elkaar dan al binnenkort!

En weet je wat je sowieso kunt doen?!
Meld je aan voor de challenge “Meer jezelf” die 19 februari start. Klik HIER om je aan te melden, dan ontvang je vanaf 19 februari 5 dagen lang iedere ochtend een mail met een uitdaging! Meer jezelf zijn, perfectionisme loslaten, meer doen van wat jou blij maakt en stoppen met uitstellen! Ik heb er zin in!

Af en toe stuur ik een mail. Niet vaak. Niet met een bepaalde regelmaat. Wel met eerlijke verhalen, struggels en natuurlijk m’n nieuwe diensten/producten die er aan komen. Niets missen!? Laat dan hier je mailadres achter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.