Spannend. Doodeng. Supervet. 
Nieuwe dingen doen, nieuwe dingen maken, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe talenten ontwikkelen, nieuwe kanten van mezelf ontdekken. 
Spannend. Doodeng. Supervet!!!!

Mij geeft dit het gevoel te Leven! Ik hou van leven, dus spanning en angst hoort er soms bij. Maar vooral die Supervette kant, dat toffe, die kick, dat enthousiaste gevoel, dat voert de boventoon in mijn Leven!
Er worden al zoveel beslissingen gebaseerd op angst, laat mij dan maar degene zijn die vanuit Liefde en nieuwsgierigheid keuzes maakt.
Want vanuit Liefde en vertrouwen ontstaan de mooiste dingen.
Dat voel ik. Dat weet ik. Dat ben ik.

En toch blijft het spannend, want ergens is er dan ook een stemmetje dat zegt: “Jaa.. maar jij vindt zo vaak iets even heel leuk, en dan ga je weer wat anders doen”
En ja, dat is zeker waar. Maar hoe vet is het als ik nu iets maak/doe wat ik altijd op mijn manier kan doen, mét die spanning en die angst die ik op zijn tijd fijn vindt om me wat verder over de streep te helpen, waardoor iets Supervet blijft!? Dat is gaaf toch!

En let’s be honest. Soms moeten we veranderingen misschien ook niet te zwaar nemen. Iets dat je eerst altijd leuk vond, hoeft niet te betekenen dat je het altijd leuk moet blijven vinden. Alles is veranderlijk. Soms is het gewoon tijd voor ‘afscheid’. Dat hoeft geen big deal te zijn.
Keuzes maken vanuit Liefde voor jezelf en het Leven!, dan kan er weinig mis gaan en daar hoort verandering ‘gewoon’ bij. Alles is veranderlijk, hè!
Durf los te laten, sta open voor verandering en durf te kiezen voor waar je van houdt!

Zien Leven doet Leven!
Leef!