Zoveel plannen en toch ook weer niet..!

 

Houden dit soort vragen jou ook bezig?!

“Wat wil ik nou echt?”

 

“Maak ik wel de juiste keuzes?”

 

“Waarom hak ik niet gewoon knopen door?!”

 

“Waarom ben ik nog steeds zoveel bezig met wat anderen (misschien) van me denken of verwachten?”

Die eeuwige teleurstelling in jezelf en dat chronische uitstellen van al je leuke ideeën kun je écht aanpakken!

Dit eBook schreef ik omdat ik die vragen ook herken en ik jou mee wil nemen in hoe dat anders kan!

Dit eBook maakte me weer bewust van het feit dat ik af en toe stil moet staan en mag dromen. Ik MOET zoveel van mezelf én anderen.. Dromen is dan even fijn. Het lezen van Lanne haar persoonlijke verhaal (waarin ik mezelf heel erg herkende!) en haar oefening maakt dat ik er weer eens bewust mee bezig ben en zet het je toe om even te denken “O ja, het mag! En er is nog veel meer mogelijk!”. 

Nicole

Wat heb jij aan dit boek?

– Je leest mijn verhaal over dromen;

– je weet wat ik met dromen bedoel en waarom dít is wat jij nu nodig hebt;

– ga meteen aan de slag met deze makkelijk toepasbare oefening;

– je weet welke stappen je nu moet nemen om Jouw Nieuwe Vandaag te creëren!;

– door een recensie op Facebook achter te laten maak je kans op een Gratis Droomsessie van 30 minuten (t.w.v €97,-!