Trots!

Trots! Trots op mezelf! Ja, eigenlijk best wel ja! Hoe vet dat van een spontaan idee, iets heel impulsiefs eigenlijk, iets heel moois is gekomen.
Daar hou ik van! Dat maakt mij blij! Ik heb het over de workshop die ik 18 juli organiseerde in Den Bosch.
Ik ging voor langere tijd naar Nederland en dacht: “Dit is mijn kans om klanten en volgers te ontmoeten en live te inspireren!”.
Voordat ik dit de digitale wereld ingooide, had ik eigenlijk nog niet echt een idee van wat ik van plan was, hoe ik het ging doen, waar en wat dan precies. Ik wist niets eigenlijk.
Ik wist wel dat dit iets vetst zou worden en dat ik het gewoon ging DOEN!

3 fasen

Voor wie mijn mails ontvangt (ontvang jij deze nog niet, meld je dan hier aan), heeft er al iets over gelezen.
ik herken steeds vaker 3 fasen bij mezelf.

Helemaal in de flow, energiek en enthousiast. Zo voel ik me als ik een nieuw idee heb. Dan stuiter ik door het huis, krijg mijn glimlach niet van mijn gezicht en verlies het overzicht.

Gestrest, gespannen en moe. Zo voel ik me vaak even daarna. Als ik dat enthousiaste idee heb laten overspoelen door alle negatieve en twijfelende gedachten die meteen in mij op komen na dat leuke nieuwe idee (Herkenbaar? Meld je dan ook aan voor de challenge Outside perfection vs Inside Honesty, waar we het perfecte plaatje los gaan laten en meer doen van wat jou blij maakt!)

Blij, opgelucht en trots. Zo voel ik me als ik doorzet, volhoud en vertrouwen heb. Dan heb ik weer overzicht, lijkt alles als vanzelf op zijn plek te vallen en komt alles goed.

Jup, dat zijn ze. Herkenbaar?

Geruststelling

Ik herken dit gelukkig steeds vaker én sneller bij mezelf. Dat geeft ruimte. Want door ervaring weet ik dat deze fasen vanzelf komen, maar gelukkig ook vanzelf weer gaan. Soms heeft het even iets meer energie nodig om over te gaan van de ene naar de andere fase, maar over het algemeen gaat dat ‘gewoon’.
En dan herhalen die fasen zich gewoon weer daarna. Geruststellend en frustrerend tegelijk ;-).
Natuurlijk vond ik het spannend, ja zeker, ik was onzeker toen ik nog maar één aanmelding had. Maar zeker niet, dat ik het niet door ging laten gaan! Ik vertrouwde er op dat het goed zou komen en dat het altijd de moeite waard zou zijn. Ik ben dus superblij dat ik het, ondanks de twijfels en de spanning die af en toe toesloeg, heb gedaan en dat ik gewoon ben gegaan! Van een impulsief idee een vette avond heb gemaakt. 🙂

Misschien heb je er wat aan. Alles komt en gaat. Alles is veranderlijk.
Niets doen brengt je over het algemeen sowieso niet heel veel verder…

Doe, Ga en Leef!

Vraag nu een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij merkt dat je die fasen helemaal niet zo ‘vanzelf’ doorloopt, maar wel toe bent aan verandering!
Heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-). 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in