Ik was erg zoekende. Zoekende naar balans, naar wat ik wilde en naar focus.

Ik had niet meer helder of ik de dingen deed omdat ik ze zelf wilde of omdat (ik dacht dat) het van me verwacht werd. Ik snakte naar balans en rust, zodat ik meer kon genieten van de dingen die ik doe en meer het gevoel zou krijgen dat ik ook echt wat met m’n leven doe.

Werken met Lanne voelde als contact met een vriendin. Dat zorgde voor een heel open sessie. De verschillende vraagstellingen en oefeningen die Lanne me aanreikte, zorgden voor een hoop nieuwe inzichten en helderheid.

Charlotte

De handvatten en focuspunten vanuit de training YNT in 1 dag én de follow up kon ik direct toepassen om meer balans en focus te creëren. Focussen op wat ik wél wil (en weten HOE), is het belangrijkste dat ik meeneem, omdat dit aanzet tot actie.

Zo creëer ik een fijne omgeving voor mezelf. Ik ben minder onrustig en als ik dat wel ben, pak ik nog regelmatig mijn aantekeningen van de training erbij om te kijken wat ik kan doen.

Ik zou Lanne omschrijven als spontaan, groot inlevingsvermogen, positief en motiverend. Daarnaast is ze goed in het creëren van een laagdrempelige sfeer, waardoor het fijn is om met elkaar te werken.

 

Het was de investering absoluut waard!