Yes! I’m back again!
Na een paar weekjes vrij genomen te hebben, heb ik weer inspiratie en energie om te schrijven! 
Heerlijke weken overigens! Kerst in Nederland met familie en vrienden. Daarna de Oud & Nieuw hier in Stockholm en tussendoor heb ik vooral veel tijd doorgebracht met mezelf en nog meer leuke mensen ;-). 
De eerste paar dagen van 2017 waren overigens eerlijk gezegd net ff wat minder chill. Griep. Dat was ff lastig. Niet alleen omdat het gewoon rot is om ziek te zijn. Maar nog meer omdat ik, ondanks alles wat ik weet, lees én schrijf, ik toch even in strijd was met mezelf. 
Ik wilde niet ziek zijn. Ik wilde niet moe zijn. Ik wilde niet niet yoga-en. Ik wilde niet binnen blijven zitten. Ik wilde niet rusten. 
Ik wilde vooral heel veel schrijven, nog meer lezen. Heel veel uitwerken en alles eigenlijk nu al klaar hebben. Tjah.. Dat ging dus even niet. Althans.. Dat werkte niet. De eerste dag verzette ik me met best wat succes. Ik deed toch het een en ander, ging vooral niet slapen en zat met vijf dubbele lagen en een dekentje aan tafel te werken. Tot ik om 16:00 uur op was. Ik moest toch echt ff slapen!
De tweede dag ging liet ik het verzet iets meer los. Ik kan van alles willen, maar als het er gewoon ff niet inzit, zit het er niet in. Dus: ik stond mezelf toe een ontzettende feel-good-film te kijken, zonder oordelen over mezelf. Whoop whoop, dat alleen al maakte dat ik minder last had van mijn snothoofd!
Douchen, aankleden, make-up, zo! “Als ik mezelf zo in de spiegel bekijk valt het allemaal best mee, ik kan weer!”.  Tijd om ff te stofzuigen dus. Klein appartement, dus zo gefixt.
Uhu.. tuurlijk.. Toen mijn Allerliefste lief die dag thuis kwam keek ‘ie me lief, maar ook een beetje cynisch aan en zei dat ik er echt stralend uit zag.. Haha. Oke, nou, mijn zelfbeeld was positief, maar misschien niet helemaal reëel. De make-up bleek toch niet helemaal haar belofte na te zijn gekomen.
Chill avondje gehad met mijn Allerliefste lief en de volgende dag zou ik weer helemaal fit zijn!
Nja.. dat liep natuurlijk iets anders, want ook dit is niet te plannen. Zeker, ik voelde me wel iets beter, maar al gauw zat ik weer met mijn fleece deken om me heen gewikkeld. Dus.. Netflixen en Facetimen it was! Toch een lekker dagje gehad, ondanks dat ik niet kon doen wat ik ‘bedacht’ had te doen. Of ‘moest’ doen van mezelf.
Want boodschappen had ik niet gedaan (gek hè, met die sneeuw en kou!?). Ik had geen blog geschreven (gewoon geen fut om achter die laptop te zitten). Ik had de wc niet schoongemaakt (bleh.., sowieso een klote klus!).

En dus..! Rust als het nodig is, is het enige medicijn tegen ziek zijn. Niet vechten, niet moeten en niet forceren.
Online boodschappen gefixt, die zojuist binnen werd gebracht, kan het beter?! Ik ben blij!
Vanavond ff eten in de stad en een drankje doen, want morgen in mijn Allerliefste lief vrij. Lang weekend voor de boeg met leuke dingen!

Dus: Rust is ook Leven! En toen ik me dat besefte moest ik toch echt even denken aan het kaartje dat ik op mijn eerste dag ziek zijn trok. Het duurde ff voordat ik doorhad wat dat kaartje me zei ;-).

Leef! Rust en Geniet daar dan maar gewoon van!

Vraag nu een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij ook wat meer in het Nu wil zijn, maar je nog niet zo goed weet wat dat eigenlijk voor jou inhoudt. Heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-). 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in