Verandering komt niet als je het anders wilt. Verandering komt als je bewust kiest het anders te DOEN!

Ontpop jij jezelf ook tot ware Levensliefhebber?

Eigenlijk hou je veel van het Leven, maar het komt er ff niet uit de laatste tijd.

Jouw gedachten helpen je lang niet altijd verder. Tegen zelfs…

Heb je 100.000 ideeen, maar komt er maar weinig van?

Is keuzestress en of twijfelen jou ook niet vreemd?

Als je er klaar voor bent, gaan we dat samen nu écht aanpakken!

Dan is 9 Lessen in Levensliefhebben sowieso wat voor jou!

Dit het hét on- en offline coachingstraject waardoor jij gaat ontdekken en doen wat jou blij maakt!

Kortom: Je wordt weer de Levensliefhebber die jij bent!

Word Levensliefhebber!

Omdat ik weet dat zoveel jonge vrouwen klaar zijn met doen wat ze denken dat van hen verwacht wordt.

Omdat zoveel jonge vrouwen klaar zijn met steeds weer twijfelen aan dezelfde soort dingen.

Omdat leven op de automatische piloot gewoon niet jouw ding is.

Omdat je weet dat met al die verwachtingen en verplichtingen die je jezelf op laat leggen/op legt je niet gelukkig wordt.

Omdat je nu eindelijk eens echt keuzes wilt maken die bij jou passen en wilt stoppen met twijfelen aan jezelf.

Het is tijd om nu écht te gaan voor wat JOU blij maakt.

Ik weet hoe lastig dat kan zijn. Want dat betekent dat je echt zult moeten inzien waar jij nu staat. Dat je eerlijk moet zijn naar jezelf. Dat je keuzes moet maken. Dat het spannend kan worden. Maar belangrijker nog. Dat het fucking vet kan gaan worden!

Want verandering komt niet als je het anders wilt.

Verandering komt als je bewust kiest het anders te DOEN!

En hell yes! I feel you!

En hell yes! Ik heb superveel zin om met jou samen écht de tijd te nemen om megagrote stappen te gaan zetten! Ik deel al mijn kennis en ervaring met je in 9 verschillende lessen! Zodat jij steeds meer ontdekt wat jouw volgende stap is, op basis van inspiratie en vertrouwen!

Want dat is jouw Leven waarin jij bewust kiest voor dat wat jou blij maakt! Jouw Leven waarin jij volle bak jezelf durft te zijn en jezelf in het midden van jouw Leven zet!

En daarmee zorg jij meteen voor een positieve shift in jouw omgeving! Want als jij straalt, straalt de rest vanzelf mee!

Vraag meteen een call aan!

Durf jij het aan? Meer dan 3 maanden met mij aan de slag, zodat jij nu (eindelijk) echt aan de bak gaat met al je plannen. Zodat twijfel je niet langer leidt en zodat je weer verder kunt. Vanuit vertrouwen, plezier en rust (zonder dat het saai wordt.., wat dat past niet bij jou ;-))!

Laten we snel even bellen/Skypen om te checken of dit inderdaad wat voor jou is! In oktober starten we namelijk weer met een nieuwe groep! Jij kunt er bij zijn!

"Dat gevoel van 'ik moet het allemaal al voor elkaar hebben', dat frustreert me. Ik heb het namelijk niet allemaal voor elkaar..!"

"Heel lang dacht ik dat ik 'gek' was, te gevoelig, te snel geraakt.., ik weet nu dat dit gewoon bij mij hoort en ik wil daar meer mee!"

"Ik merk steeds vaker dat ik bewuster wil leven, meer kiezen voor mijn geluk en meer uit mezelf wil halen in plaats van 'maar gewoon doen'."

"Stuck in life.. Dat gevoel heb ik regelmatig, ik ben er klaar mee! Ik wil door met m'n leven, maar hoe!?"

“Ik wist.. met de angsten die ik voelde houd ik mezelf klein. Daar had ik genoeg van en ik vond het tijd om het anders te doen!
Ik kwam er tijdens het coachingstraject bijvoorbeeld achter dat ik heel vaak denk: ‘.. dat komt door..’. Nu neem ik het heft in eigen handen en kies veel bewuster voor wat mij blij maakt!”

Lees hier meer ervaringen

Lydia

“Tijdens de persoonlijke coachingssessies ‘vielen de kwartjes’. Lanne is erg goed in het herkennen van mijn eigen blinde vlekken en kan hier op een zeer prettige manier op in gaan. Direct maar met veel respect. Verfrissende manier van eerlijk zijn op een liefdevolle manier.”

Lees HIER meer ervaringen.

Evelien

What to expect!?

Een supertof coachingstraject waarbij jij zelf én wij samen aan de slag gaan met ontdekken wat jij wilt, welke keuzes jij daarvoor kunt maken en hoe jij jezelf en het Leven meer kunt Liefhebben!

9 weken lang krijg je toegang tot nieuwe lessen, waarin ik jou stap voor stap meeneem in de kunst van het Levensliefhebben. Ik deel al mijn kennis en ervaring op dit gebied met je. Daar gebruik ik video’s, audio’s, creatieve opdrachten en persoonlijke anekdotes voor (en meer!!) om jou (weer) in beweging te krijgen zodat dat je gevoel van vastzitten, besluiteloosheid en twijfelen steeds mer achter je kunt laten!

Jij weet zelf nu al of dit het is voor jou of niet. Volg je gevoel, that’s all I have to say! Mail me meteen HIER om een eerste gratis call in te plannen, zodat je in oktober nog kunt starten!

Je wordt (weer) die Levensliefhebber die je écht bent!

Wat houdt dit coachingstraject in?

 • Startgesprek van 30 minuten via Skype;
  • Waar sta jij nu?
  • Waar wil je heen?
  • Waar richt je je op de eerste weken?
 • 9 online lessen: iedere week toegang tot een nieuwe les met video’s met uitleg, tips en opdrachten, audio’s met visualisaties en meditaties en werkbladen met opdrachten en oefeningen;
 • 2x een persoonlijk coachingssessie van 1,5 uur om al het geleerde nóg meer op jezelf te kunnen toepassen! (in real life of via Skype);
 • NIEUW: keuze voor persoonlijke reiki behandelingen in mijn praktijk (of op afstand) of een extra coachingsessie middels een persoonlijke kaartlegging voor meer balans en focus;
 • toegang tot een besloten Facebook-groep met  extra tips/opdrachten;
 • om de week een Q&A in de besloten Facebook-groep om al jouw vragen te stellen en tot nieuwe inzichten te komen;
 • je voelt de positieve energie, inspiratie en het Leven! door je lichaam stromen;
 • mogelijkheid om de training te volgen vanuit heel de wereld en in jouw eigen tempo (superhandig en je kunt nooit achterlopen, alles op zijn tijd! én je houdt nog ruim 6 maanden toegang tot alle lessen!);
 • 30 minuten follow-up via Skype na afloop van het traject;
 • volledige e-mail support tot aan de follow-up voor al je vragen;
 • support en extra tips op de lange termijn;
 • korting op eventuele vervolgtrainingen.

Jouw investering in jezelf voor dit supervette coachingstraject: €1414 (bij eenmalige betaling).

 

Zie jij ook regelmatig dubbele getallen? Wist je dat 1414 ook een heel mooie betekenis heeft?! Namelijk: 1414 heeft alles te maken met een uitnodiging om een positieve mindset te ontwikkelen, stappen in de richting van jouw ‘purpose’ zetten en het is tijd voor verandering en helen van oude angsten een gedachten die je niet meer dienen. Laat dat ook precies zijn wat wij samen kunnen gaan doen!! It’s on!! 

Wat levert het je op?!

 • Je haalt weer voldoening uit de dingen die je doet;
 • wekelijks nieuwe inzichten en handvatten voor groei;
 • je voelt meer rust, helderheid, focus en vertrouwen;
 • uitstellen is geen optie meer;
 • je gaat vol vertrouwen en enthousiasme jouw toekomst aan;
 • je weet dat je niet alles om hoeft te gooien op gelukkig te zijn;
 • je straalt en weet en doet wat jou blij maakt!

Je weet het zelf nu al. Feit dat je dit leest zegt genoeg! Volg je gevoel, kies voor jezelf en heb jouw Leven lief! Mail me meteen HIER om een eerste gratis call in te plannen, zodat je in oktober nog kunt starten!

Je wordt (weer) die Levensliefhebber die je écht bent!

Vraag meteen een call aan!

Durf jij het aan? Meer dan 3 maanden met mij aan de slag, zodat jij nu (eindelijk) echt aan de bak gaat met al je plannen. Zodat twijfel je niet langer leidt en zodat je weer verder kunt. Vanuit vertrouwen, plezier en rust (zonder dat het saai wordt.., wat dat past niet bij jou ;-))!

Laten we snel even bellen/Skypen om te checken of dit inderdaad wat voor jou is! In oktober starten we namelijk weer met een nieuwe groep! Jij kunt er bij zijn!

Vragen?

Heb je een vraag, wil je wat van me weten? Stuur me gewoon een mailtje via het formulier hieronder of stuur me een PB via Instagram @LanneLeeft (werkt heel goed en ik reageer heel snel daar! ;-)) Lijkt me leuk meer over je te weten te komen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Stuur me een bericht en Leef!

Liefs!