Don’t let your mind stop you from having a good time.

Een quote die ik een paar jaar geleden supergroot in mijn notitieblokje schreef! Ik schreef er ook al eens een blog over. Ik kwam ‘m nu weer tegen en hij was raak! Want hoe vaak laat je je mind, je gedachten, bepalen wat je doet. Hoe vaak brengen jouw gedachten je op ‘andere gedachten’ ? als je iets leuks wilt gaan doen?

 

Misschien valt het bij jou wel mee. Bij mij vaak ook. Maar niet altijd. Echt niet. Want soms komen de doemscenario’s omhoog.


Angst om te falen. Niet meer durven. Bang want iemand anders er van vindt. En soms is het eerst nog het ‘moeten’ dat voorbij komt. Moet je eerst nog van alles. En eigenlijk.. Waarom verwisselen we die ‘t’ niet veel vaker voor een ‘d’.

Laten we allemaal wat vaker moed hebben, in plaats van zoveel moeten.

Want moed helpt je verder. Moet niet.

Moed kun je kweken.

Moeten kun je laten afnemen.

 

Daar is wel moed voor nodig. En bewuste keuzes.

Wat herken jij meer bij jezelf op dit moment? De laatste dagen? Waar houd jij je meer mee bezig?

Met moet of moed?

Waarmee zou je je meer bezig willen houden? Moet of moed?

Ik weet het antwoord al zonder het van je te horen. Die ‘t’ kan de deur uit. Tijd voor moeD!

 

Een kleine oefening om mee te beginnen!
Neem nu, ja NU!, 5 minuten denk tijd. Zet je timer even aan op 5 of 10 minuten. Schrijf op, met pen en papier of gewoon in je notities van je telefoon, want die heb je nu toch in je hand,

Welke stap kan ik zetten om dichterbij te komen bij wie jij wilt zijn, bij wat jou gelukkig maakt?

En zeg nou niet meteen: “Jaa… Dat is precies wat ik niet weet.. heeft dus toch geen zin!”
Nee, ga ervoor. Laat jezelf verrassen door de dingen die in je opkomen. Door de mogelijkheden die je ziet, die je eerder misschien niet zag. Zet je pen op papier en wees eerlijk naar jezelf.

Schrijf minimaal 3 dingen op. Alles wat in je opkomt. Geen oordeel, niet al stress krijgen over het HOE DAN, gewoon alleen stappen op schrijven.

Als je timer afgaat stop je. Laat je het even voor wat het is. Zodat je later vandaag dat lijstje nog eens kunt bekijken. Met iets meer afstand.
Kies dan de stap uit die je het meest aanspreekt. Vanuit het diepste van jezelf. Je voelen. Je weten. Zonder angst, maar met moeD.

Vanuit waar je nu staat. Maak die stap klein, zodat je mini-stapjes kunt gaan maken.

Zo… off you go! Tijd voor de MOED en gaan!

Ben moedig en Leef!

Wil jij hier meer mee, maar vind je het lastig dit in je eentje te doen of wil je gewoon meer verdieping? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Let's get together!

Dit is zo vet. Hiermee aan de slag gaan. Ontdekken waar je heen wilt. Moed tonen en keuzes maken die je wél verder helpen. Of het nou gaat om meer jezelf zijn, meer zelfvertrouwen, weten wat je wilt, je eigen weg kiezen of eindelijk af van die eeuwige twijfels.. I’m your girl ;-).
I feel you, namelijk.. Ik was daar ook. Niet al te lang geleden. Maar man.., wat heb ik veel geleerd en ontdekt! En dat wil ik delen. Met jou! Want dat is gaaf! Doen wat je blij maakt, maakt jou een leuker mens namelijk. En wie wil dat nou niet?!
Binnenkort starten we weer met een toffe groep jonge vrouwen. Ben jij er bij?!

“Lanne is echt een enorm fijn persoon, heerlijk sociaal en haar video’s van het coachingstraject zijn super levendig. Heb altijd met veel plezier gekeken. Ook de privésessies waren een echte eye-opener, ze weet precies wat ze moet zeggen om je aan het denken te zetten en je de goede kant op te ‘sturen’.”

Lees HIER meer ervaringen.

Claudia

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

15 + 11 =

0 reacties

Trust your intuition

Ik dacht net tijdens het voeden van ons meisje aan mijn kraamtijd terug. De eerste paar dagen verbleven we in het ziekenhuis na de spoedkeizersnede. Een heel verwarrende en dubbele tijd was dat. Enerzijds omdat ik de bevalling totaaaaal anders had gehoopt, anderzijds...

Ben jij een Levens-Lef-hebber?

Voor Leven is Lef nodig. Om voluit te Leven, moet je durven. Durven los te laten. Verwachtingen, hoe het hoort, patronen, oordelen (van jezelf en anderen). Durven kiezen. Kiezen voor jezelf, voor wat jij nodig hebt, voor wat jou blij maakt. Durven voelen. Voelen wat...

Onze kinderen: They teach us how to Live

Zoveel ruimte als ik Fenne geef, zo streng ben ik voor mezelf. Waar ik steeds meer ontdek dat ik Fenne nóg meer ruimte mag geven, hou ik mezelf, ondanks alle stappen die ik al zette en alle healings die ik al deed, nog steeds aan ‘regels’. Over hoe het moet, hoe het...

Ik vond mezelf STOM

“Jij lijkt altijd zo zen!” Dat stuurde iemand me laatst via Instagram in een persoonlijk bericht (PB). Fijn dat hoe ik me vaak voel, ook zo overkomt. Want ja, ik bén vaak zen. Vaak. Niet altijd. Van de week bijvoorbeeld, toen niet alles liep zoals ik wilde. Of...