Hi leuke jij, Levensliefhebber die je bent! 😉

Althans, ik neem aan dat jij dat bent, omdat je je weg naar m’n blog gevonden hebt. 😉

Ken je dat gevoel van : “Yes, dat wil ik!”. Ik had dat gisteren toen ik een koffietje dronk hier om de hoek en zat te schrijven. Opeens wilde ik heel graag op zoek naar een specifieke winkel. Google is m’n best friend in zo’n geval, samen met de Translate versie, want m’n Zweeds gaat niet vooruit kan ik gerust zeggen.

Maar opeens voelde ik, “Daar wil ik heen!”. Dus ik dronk m’n koffie op en ik liep naar de winkel. Eenmaal daar dacht ik: “Wat jammer dat ik hier nog nooit eerder geweest ben.” Maar meteen dacht ik ook, dat is waarschijnlijk niet voor niets. Doe ‘voelde’ ik echt dat ik er heen wilde. En zo kocht ik ook puur op gevoel een kaartendeck. Net zoiets als m’n intentiekaartjes, maar dan niet door mij gemaakt en met heel toffe afbeeldingen o.b.v tattoo-art. Supervet!


Luisteren is key

Wat ik er precies mee wil doen, weet ik nog niet. Waarom ik zo sterk voelde dat ik daarheen wilde weet ik ook niet. Maar het bracht me wel een toffe middag en een supervet cadeau aan mezelf.

Ken jij dat gevoel? Op je intuïtie vertrouwen? Ingaan op de dingen die je enthousiast maken? Tijd maken om te voelen wat je echt wilt?

Ik was hier absoluut lang niet altijd even goed in.
Toen ik ziek was een paar jaar geleden ‘voelde’ ik niks.
Althans.. pijn en vermoeidheid, maar tegen alles wat mijn intuïtie zei schopte ik aan.
Was het er niet mee eens en vond er niks van waar. Onzin.
Rust?! Ik? Heus niet hoor. Gaat wel over. Gewoon doorgaan. Punt.  

En nog steeds is het de ene keer gemakkelijker dan de andere. Maar het gaat me wel steeds gemakkelijker af. Mijn lichaam hoeft niet meer te schreeuwen omdat ik bereid ben te luisteren naar het fluisteren. Mijn gevoel/ intuïtie is niet meer iets om me voor te schamen of hardhandig uit de weg te gaan. Het maakt me namelijk alleen maar leuker. Het maakt het Leven alleen maar leuker. En dat maakt me weer meer de Levensliefhebber die ik echt ben! 

Mocht je je hier in herkennen, neem dan alsjeblieft (en nee, niet voor mij, maar echt voor jou) even de tijd om te kijken op https://yournewtoday.nl/masterclass-voor-levensliefhebbers/. Voel even wat jouw lichaam zegt, luister naar jouw gevoel/ intuïtie. En als jij daar meer gebruik van wilt maken om nu écht te gaan ontdekken en doen wat jou blij maakt.. Be there! Aanstaande woensdagavond in Tilburg. Een supertoffeMasterclass voor Levensliefhebbers!

Ik heb nog maar 3 plekjes vrij. Feel free to join en neem je leukste vriendin/ collega/ zus mee die ook super van het Leven houdt en nóg meer uit zichzelf en haar gevoel wil halen, krijg je meteen een 10tje korting!

In DEZE video vertel ik je er ook nog wat meer over. Ik heb je er supergraag bij! Maar alleen als jij ook voelt: “Levensliefhebbers?! Hell yeah, daar wil ik bij zijn!”. Want die energie is superaanstekelijk en maakt de avond nóg vetter!!

Thanks voor het lezen en ik zie je graag als we binnenkort het Leven samen vieren!

 

Maak de wereld een beetje mooier en Leef!

Vind jij dit soort dingen ook interessant, Leven vanuit Liefde, onvoorwaardelijke Liefde, of heb je andere soortgelijke interesses waar je een keer met me over wilt sparren? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Een weekendje weg in je eentje niets voor jou? Gelukkig is er meer 😀

Een weekendje Stockholm kan nog steeds, maar ik begrijp ook dat dat niet voor iedereen wat is. Misschien is de Masterclass voor Levensliefhebbers dan wél wat voor jou!! Op 12 september in Tilburg gaan we met een kleine groep leuke vrouwen aan de slag met Leven vanuit vertrouwen, je intuïtie en ontdekken wat jou nou eigenlijk écht blij maakt en wat jou nu tegenhoudt.
Suuuuperleuk!! Be there!

Dank je wel voor je inspiratie Lanne! Je bent echt een voorbeeld voor mij als ondernemer! Heerlijk oprecht, authentiek en vol ontwikkelingen! Ik volg je graag via Instagram!

Lees HIER meer ervaringen.

Marcella

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

15 + 9 =

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik vond mezelf STOM

“Jij lijkt altijd zo zen!” Dat stuurde iemand me laatst via Instagram in een persoonlijk bericht (PB). Fijn dat hoe ik me vaak voel, ook zo overkomt. Want ja, ik bén vaak zen. Vaak. Niet altijd. Van de week bijvoorbeeld, toen niet alles liep zoals ik wilde. Of...

Oude patronen doorbreken

Weet je dat je in het NU vaak reageert vanuit TOEN?Dat betekent dat je vandaag op iets reageert met een reactie uit/ gebaseerd op het verleden.  “Oke.. Misschien reageerde ik wel een beetje overdreven ja.."Zo ben ik nou eenmaal opgevoed."Of loop jij al tijden steeds...

Er zit beweging in stilstand

“Er zit beweging in stil staan” Het briefje met bovenstaande tekst hangt al maanden aan mijn computerbeeldscherm. Een reminder aan mezelf. En aan jou. Want dat deze blog nu voor je ligt, zal niet voor niets zijn. Een paar weken geleden schreef ik dit op nadat ik een...

Als je maar je best doet

“Als je maar je best doet…” Hoe vaak heb jij dat gehoord? Of hoe vaak hoor jij dat nu nog? Misschien zeggen anderen het tegen je, of prent je het jezelf vaak in. Niets mis met je best doen natuurlijk. Toch werkte het niet helemaal zo voor mij. Want heel lang dacht ik...