So.. heel wat blogs achter elkaar over synchroniciteit, tekens en het Universum verder.

You still with me??

Ik hou d’r van en ik vind het nu zonde dat ik er niet eerder zo open over geweest ben, want de blogs vliegen m’n vinger uit en ik kan niet wachten ze online te zetten. Gewoon omdat ik het zo leuk vind. Dus ik deel er nog veel meer over. Gewoon omdat het kan!

Een paar maanden geleden vertelde ik het verhaal over het ontdekken van ‘mijn teken’ in Kopenhagen aan een vriendin. Niet met een specifieke reden, maar we kregen het over het Universum, over dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’ en waarom wij dat allebei dachten.

Ik vertelde er vol enthousiasme over en  merkte dat ik weer alerter mocht worden op tekens van het Universum. Want net zoals je wel op moet letten of de deurbel gaat als je een pakketje besteld hebt, zo moet je ook alert blijven en om je heen kijken als het gaat om dit soort ‘bestellingen’.


Het leuke was dat ik meteen toen al heel veel hartjes voorbij zag komen. Opeens ‘zag’ ik het getekende hartje op een paal verderop vanaf het bankje in het park waar we zaten te kletsen.

Op de hoek van de straat stonden kinderen geld in te zamelen voor iets (?!) met een kraampje met rotzooi.

 

‘Toevallig’ kwam er een meisje langs op een roze step met hartjes. Een paar minuten later een ander meisje met achter op haar laarzen twee grote rode stickers van een hart.

 

Tuurlijk.. op zo’n moment word ik ook altijd een beetje lacherig en zenuwachtig en vraag ik me af of ik dit nou all

emaal zelf bedenk of niet. En ja. Ik ben me ervan bewust dat er mensen zullen zijn die zeggen: “Ja je ziet gewoon wat je wilt zien.”.  Dat is oke. Ik zie inderdaad wat ik wil zien en jij wat jij ziet. Ieder geeft daar zijn eigen betekenis aan. Of geen. Ook dat is oke. Ieder z’n ding zeg maar.

 

Maar ff verder met waar ik gebleven was. We vonden weer een ander onderwerp en gingen nog opzoek naar iets om mijn foute outfit, voor een feestje dat weekend, compleet je maken.

Ik kocht er een bril. Een roze veel te grote bril, die m’n outfit met tijgerprint en zebraprint wel lekker afmaakte. Helemaal blij mee!

 

Thuis zette ik ‘m op om de nieuwe aanwinst aan m’n Allerliefste lief te laten zien. Ik keek in de spiegel en werd me er opeens bewust van wat ik zojuist gekocht had. Een hartjes bril.

 

Sta open voor meer en Leef!

Vind jij dit soort dingen ook interessant, Leven vanuit Liefde, het Universum, vertrouwen op je intuïtie of heb je andere soortgelijke interesses waar je een keer met me over wilt sparren? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Een weekendje weg in je eentje niets voor jou? Gelukkig is er meer 😀

Een weekendje Stockholm kan nog steeds, maar ik begrijp ook dat dat niet voor iedereen wat is. Misschien is de Masterclass voor Levensliefhebbers dan wél wat voor jou!! Op 12 september in Tilburg gaan we met een kleine groep leuke vrouwen aan de slag met Leven vanuit vertrouwen, je intuïtie en ontdekken wat jou nou eigenlijk écht blij maakt en wat jou nu tegenhoudt.
Suuuuperleuk!! Be there!

Evelien

Ik durf nu veel meer mezelf te zijn. Ook die kant van mezelf die ik altijd een beetje verstopte omdat ik bang was om raar gevonden te worden. Dat geeft me echt een gevoel van vrijheid!”

Lees hier meer hele ervaring

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

14 + 8 =

0 reacties

Ik vond mezelf STOM

“Jij lijkt altijd zo zen!” Dat stuurde iemand me laatst via Instagram in een persoonlijk bericht (PB). Fijn dat hoe ik me vaak voel, ook zo overkomt. Want ja, ik bén vaak zen. Vaak. Niet altijd. Van de week bijvoorbeeld, toen niet alles liep zoals ik wilde. Of...

Oude patronen doorbreken

Weet je dat je in het NU vaak reageert vanuit TOEN?Dat betekent dat je vandaag op iets reageert met een reactie uit/ gebaseerd op het verleden.  “Oke.. Misschien reageerde ik wel een beetje overdreven ja.."Zo ben ik nou eenmaal opgevoed."Of loop jij al tijden steeds...

Er zit beweging in stilstand

“Er zit beweging in stil staan” Het briefje met bovenstaande tekst hangt al maanden aan mijn computerbeeldscherm. Een reminder aan mezelf. En aan jou. Want dat deze blog nu voor je ligt, zal niet voor niets zijn. Een paar weken geleden schreef ik dit op nadat ik een...

Als je maar je best doet

“Als je maar je best doet…” Hoe vaak heb jij dat gehoord? Of hoe vaak hoor jij dat nu nog? Misschien zeggen anderen het tegen je, of prent je het jezelf vaak in. Niets mis met je best doen natuurlijk. Toch werkte het niet helemaal zo voor mij. Want heel lang dacht ik...