So.. heel wat blogs achter elkaar over synchroniciteit, tekens en het Universum verder.

You still with me??

Ik hou d’r van en ik vind het nu zonde dat ik er niet eerder zo open over geweest ben, want de blogs vliegen m’n vinger uit en ik kan niet wachten ze online te zetten. Gewoon omdat ik het zo leuk vind. Dus ik deel er nog veel meer over. Gewoon omdat het kan!

Een paar maanden geleden vertelde ik het verhaal over het ontdekken van ‘mijn teken’ in Kopenhagen aan een vriendin. Niet met een specifieke reden, maar we kregen het over het Universum, over dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’ en waarom wij dat allebei dachten.

Ik vertelde er vol enthousiasme over en  merkte dat ik weer alerter mocht worden op tekens van het Universum. Want net zoals je wel op moet letten of de deurbel gaat als je een pakketje besteld hebt, zo moet je ook alert blijven en om je heen kijken als het gaat om dit soort ‘bestellingen’.


Het leuke was dat ik meteen toen al heel veel hartjes voorbij zag komen. Opeens ‘zag’ ik het getekende hartje op een paal verderop vanaf het bankje in het park waar we zaten te kletsen.

Op de hoek van de straat stonden kinderen geld in te zamelen voor iets (?!) met een kraampje met rotzooi.

 

‘Toevallig’ kwam er een meisje langs op een roze step met hartjes. Een paar minuten later een ander meisje met achter op haar laarzen twee grote rode stickers van een hart.

 

Tuurlijk.. op zo’n moment word ik ook altijd een beetje lacherig en zenuwachtig en vraag ik me af of ik dit nou all

emaal zelf bedenk of niet. En ja. Ik ben me ervan bewust dat er mensen zullen zijn die zeggen: “Ja je ziet gewoon wat je wilt zien.”.  Dat is oke. Ik zie inderdaad wat ik wil zien en jij wat jij ziet. Ieder geeft daar zijn eigen betekenis aan. Of geen. Ook dat is oke. Ieder z’n ding zeg maar.

 

Maar ff verder met waar ik gebleven was. We vonden weer een ander onderwerp en gingen nog opzoek naar iets om mijn foute outfit, voor een feestje dat weekend, compleet je maken.

Ik kocht er een bril. Een roze veel te grote bril, die m’n outfit met tijgerprint en zebraprint wel lekker afmaakte. Helemaal blij mee!

 

Thuis zette ik ‘m op om de nieuwe aanwinst aan m’n Allerliefste lief te laten zien. Ik keek in de spiegel en werd me er opeens bewust van wat ik zojuist gekocht had. Een hartjes bril.

 

Sta open voor meer en Leef!

Vind jij dit soort dingen ook interessant, Leven vanuit Liefde, het Universum, vertrouwen op je intuïtie of heb je andere soortgelijke interesses waar je een keer met me over wilt sparren? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Superleuk om elkaar zo te leren kennen én we bekijken meteen of ik verder nog wat voor je kan doen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Een weekendje weg in je eentje niets voor jou? Gelukkig is er meer 😀

Een weekendje Stockholm kan nog steeds, maar ik begrijp ook dat dat niet voor iedereen wat is. Misschien is de Masterclass voor Levensliefhebbers dan wél wat voor jou!! Op 12 september in Tilburg gaan we met een kleine groep leuke vrouwen aan de slag met Leven vanuit vertrouwen, je intuïtie en ontdekken wat jou nou eigenlijk écht blij maakt en wat jou nu tegenhoudt.
Suuuuperleuk!! Be there!

Evelien

Ik durf nu veel meer mezelf te zijn. Ook die kant van mezelf die ik altijd een beetje verstopte omdat ik bang was om raar gevonden te worden. Dat geeft me echt een gevoel van vrijheid!”

Lees hier meer hele ervaring

Of mail me persoonlijk met jouw vraag of reactie!

12 + 1 =

0 reacties

Rouw en een punt zetten

Twee intentie kaartjes naast me. M’n tweede koffie al op. Een glas water en op mijn rug de zon. Zo zit ik er op dit moment bij. In mijn praktijk met mijn laptop voor me. Ik zucht even diep. Mijn lichaam voelt nog beurs van de massage van gisteravond. Spanning voelde...

De echte reden om te delen wat ik deelde

Nou.. Ik deelde dus laatst de reden van mijn paniekaanvallen, die ik in december 2022 ervaarde. Dat voelde spannend. Allerlei overtuigingen en patronen staken de kop op met betrekking tot afgewezen worden, raar gevonden worden, niet begrepen worden, veroordeeld...

De reden van mijn paniekaanvallen

Ik had een plan. En toen stelde ik uit. Ik at nog een cracker. Ik gooide mijn online winkelmand vol met 19 stuks en kocht uiteindelijk niks. Ik verdwaalde op insta en ververste mijn mailbrowser 30x in 10 minuten zonder een nieuwe email te ontvangen…. Vanochtend onder...

How to handle doemscenario’s

Doemscenario’s.Ze zijn mij niet vreemd.Ooit botste ik tegen een andere auto aan, in een langzaam rijdende file. De persoon uit de andere auto reageerde nergens op en reed gewoon verder.Ondanks dat, schoot ik volledig in de paniek en doemscenario’s als (en beloof me,...