Ik hou hier dus van! Alles volgt elkaar op. Alles sluit op elkaar aan. Van een Q&A in de besloten Facebookgroep tot een gesprek met een gestreste eigenaar van een koffietentje. Als dat soort dingen gebeuren, weet ik: Dit komt goed. Ik ben op de goede weg.

Nou heb ik dat vertrouwen over het algemeen meestal wel, maar dit soort momenten versterken dat. Geeft me het gevoel dat ik op het juiste moment op de juiste plek ben. De juiste dingen doe om  weer verder te komen.

Dat heb ik ook bij getallen. Haha jaa.. echt daar geloof ik in. ?
Als ik meedere keren, of op een specifiek moment op de klok kijk en ik zie dubbele getallen, ‘geloof ik daarin’. Waarin? Weet ik niet eigenlijk. Ik zie het als een teken. Bevestiging.


 

Als ik me ergens onzeker over voel of twijfel en ik zie zoiets, weet ik dat ik ‘gewoon’ op mijn gevoel mag vertrouwen. Haha. Als ik dat zo typ kan ik me voorstellen dat dat voor sommigen heel raar klinkt. Als je je hier nooit mee bezig hebt gehouden kun je denken: “En dáár basseer jij keuzes op?”.
Uh ja.. Doe ik.

 

En ook op basis van dit soort ‘toevalligheden’ als een bepaald onderwerp dat een paar keer achter elkaar omhoog komt. Dan is dat iets dat belangrijk is. Iets waar ik iets mee mag doen. Zeker als het me enthousiast maakt, weet ik: “Dit is het!”.

Dan vertrouw ik op dat enthousiasme en die nieuwsgierigheid. Nu voel ik dat dus ook. Ik heb weer zoveel ideeën, leuke plannen en vooral écht zin om er mee aan de slag te gaan.

En ik ken mezelf. En jij mij misschien ook wel.

Dat enthousiasme en die spontaniteit, daardoor kan ik soms opeens iets loslaten en niet meer doen en me volle bak in het andere storten. Daar heb ik heel lang wat van gevonden. Want ‘waar je aan begint moet je afmaken’, dacht ik. Maar ik merk dat dat voor mij lang niet altijd zo werkt. Niet op een leuke manier in ieder geval.

Dus ik vertrouw er op. Die getallen, die gesprekken en die onderwerpen die op mijn pad komen.

Fuck hoe het hoort. Geloof gewoon in jezelf. Dan komt alles vanzelf goed.

Geloof, voel, vertrouw en Leef!

 

Spreekt dit jou wel aan, maar heb je zelf geen idee hoe je dit zelf ook zou kunnen doen? Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Ik neem je graag mee meer op je eigen gevoel te vertrouwen, écht je eigen weg te kiezen en te geloven in jezelf. Want dat kun jij! 🙂 Het feit dat je dit leest is namelijk al de eerste stap. Jouw interesse, nieuwsgierigheid… Zet die volgende stap ook gewoon en vraag die sessie aan!

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Kijk ook eens op www.doenwatjeblijmaakt.nl

Want hier vind je alles over het coachingstraject waarmee we binnenkort samen aan de slag kunnen gaan en waarin ik je meeneem in het ontdekken én doen wat jou écht blij maakt! Los van verwachtingen, hoe het hoort en los van wat anderen misschien denken.
Jouw Leven, Jouw Kansen! Go for it!

Ik vond ons gesprek superfijn! Wat we bespraken was zo'n eye opener, dat heeft me echt geraakt! Dankjewel! Jouw persoonlijke boodschap voor mij blijft me ook echt bij! Ik mag de ruimte nemen en dat mag ik doen zonder schuldgevoel. Er valt daardoor echt een last van mijn schouders. Chill, ik kan ademen! Dat geeft me ruimte om mijn werk op mijn eigen manier te doen!

Martine

0 reacties