Ik legde laatst aan iemand uit wat ik nou eigenlijk deed en wie mijn doelgroep is. Toen kwam ik spontaan op:

“Meiden die meer van zichzelf vragen dan ze uit het Leven halen!”

Die bekt lekker en beschrijft wat mij betreft ook precies hoe het is. Zoveel meiden en jonge vrouwen verwachten superveel van zichzelf, zijn altijd bezig met het allemaal zo goed mogelijk doen en zijn vette doorzetters die altijd wel iets weten te maken van dat wat ze aanpakken. Alleskunners.

Totdat ze er, net als ik een tijd geleden, er achter komen dat dat ‘alles allemaal zo goed mogelijk doen’ en jezelf overal helemaal voor geven toch niet het beoogde resultaat geeft.


 

Want gedachten als:

“Als ik dit of dat heb gedaan dan ben ik gelukkig.”

“Als ik hier of daar ben, dán weet ik zeker dat alles oke is en ben ik blij met mezelf.”

“Als ik dit heb behaald, dán wordt alles anders en kan komt alles goed.”

.. Die gedachten kunnen je lekker op je plek houden. Lekker veilig alles doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. Overal mee door blijven gaan, ookal staat het je misschien tegen, omdat je niemand teleur wilt stellen.

Of het dan gaat om een sportles waar je al weken totaal geen zin meer in hebt, een energieslurpende vriendin of een collega die maar om jouw hulp blijft vragen..

Vooral maar alles doen, blijven doen en altijd het beste (en nog meer) van jezelf verwachten.

Lekker doen. Superveel van jezelf vragen, omdat je denkt dat je daarmee alles uit het leven haalt..

En dan.. als het puntje bij paaltje komt merk je dat het averechts werkt. Dat je juist minder uit het leven haalt. Dat je meer bezig bent met keihard werken en je best doen, dan met ‘gewoon’ leuke dingen doen, plezier halen uit de kleine dingen.

Dat moment dat je merkt dat je misschien teveel, te hard, te snel wilt. Dat je ejzelf juist tekort doet in plaats van jezelf geeft waar je behoefte aan hebt.

 

Als je dat herkent.. Laat me je zeggen da t je niet de enige bent. Ik deed hetzelfde en dat doen nog veel meer mensen. Weet dat jij kunt kiezen. Blijf je zo doorgaan of ga je ontdekken wat jij nodig hebt en wat jij kunt doen om wél alles uit het Leven te halen. Zonder jezelf te overvragen…

 

Want niet áls dit of dat… nee nu. Weet jij dat je stiekem ook meer van jezelf vraagt dan je écht uit het Leven haalt..? Ben jij bereid andere keuzes te maken en op een leuke manier meer Jouw Leven Leven zoals jij dat wilt?

 

Go for it! Het belangrijkste is dat jij die keuze maakt!

 

Gun jezelf het allermooiste en Leef!

 

Denk jij: “Ja, ik snap wat je zegt.., maar ‘HOE DAN?!’ Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over, geef ik je meteen wat tips en kijken we meteen of er een klik is en ik jou verder kan helpen met één van mijn trainingen. 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

Jij wilt toch ook niet langer maar gewoon doen wat je doet, zonder echt uit het Leven te halen wat JIJ wilt?!

Weet je.. je realiseren dat je wat anders wilt is de eerste stap! Daarna is het aan jou! Jij bent namelijk de enige die het verschil kan maken en Jouw Leven, meer van jou kan maken!

En yes.. ik weet het. Dat is lastig. Want waarschijnlijk heb je dat heus al weleens eerder geprobeerd. Voel je niet verplicht.. maar ik ben er van overtuigd dat ik je kan helpen het nu écht anders te gaan doen! Kijk eens op www.doenwatjeblijmaakt.nl  of mail me HIER meteen met waar jij op dit moment het meest tegenaan loopt, als jij ten minste bereid bent te investeren in jezelf. En bereid bent andere keuzes te maken dan je tot nu toe deed..!

"Ik wist.. met de angsten die ik voelde hield ik mezelf klein. Ik kwam er tijdens de training achter dat ik heel vaak denk: '.. dat komt door..'. Nu neem ik het heft in eigen handen en kies veel bewuster voor wat mij blij maakt!" Lees hier meer ervaringen

Lydia

0 reacties