Terwijl ik de titel van deze post type hoor ik een liedje in m’n achterhoofd… Die Britney.. helemaal verkeerd begrepen..

Instagram is superleuk! Dat vind ik écht! Haal er heel veel inspiratie uit, nieuwe klanten en ook nieuwe vriendinnen. Mijn Insta-vriendinnen noem ik ze :-). Klinkt een beetje gek, maar door elkaar een tijdje te volgen, te chatten en soms zelfs met ze te Skypen leren we elkaar echt een beetje kennen. Superleuk!

Nu ik dit typ doet het me denken aan van die chatvriendinnen van vroeger. Kon zomaar een oude man achter zitten toen. Weet nu wel zeker dat dat niet zo is gelukkig ;-).

Instagram is soms ook niet leuk. Althans, de invloed die dingen op instagram soms op mij heeft is niet altijd leuk. Doe ik zelf, dat weet ik. Heeft niets te maken met wat die ander post of deelt in een story. Heeft alles te maken met mij!

Ik zag een leuke chick iets posten over doelen voor 2018 bedenken. Ze ging daarover brainstormen. Daarvoor ging ze naar een nieuw koffietentje.

Want: nieuw = uit je comfortzone = is nieuwe dingen ontdekken = 

inspiratie = goede doelen voor 2018

Dat is wat werkt voor haar.

Wat ik leerde over mezelf:

Dat ik het soms moeilijk vind ‘een goed idee’ te onderscheiden van een ‘voorwaarde’

Ik betrapte mezelf er namelijk op dat ik niet wist waar ik buiten de deur wilde gaan werken. Ik was, again, krampachtig naar een nieuw koffietentje aan het zoeken om dit keer briljante blogs te kunnen schrijven. Hoeft niets mee mis te zijn op zich. maar als ik heel eerlijk ben voelde het alsof ik wel ergens anders moest gaan zitten, want ‘anders zou het toch niets worden’.

Tuurlijk.., ik weet ook wel dat dat nergens op slaat, maar hé… Denken we niet allemaal soms zoiets? Als je iets gehoord hebt van een ander, dat het dan even moeilijk te bepalen is, of het nu gaat om of je geïnspireerd bent ook zoiets dergelijks te doen (of juist niet), of dat het voelt als of het niet goed genoeg is als je dat niet ook zo doet?!

Of het nou van Instagram komt of niet.. het heeft alles te maken met manier waarop je jezelf laat beïnvloeden door anderen, maar belangrijker.. door je eigen gedachten.
Ze lijken zo écht, die gedachten, maar niets is minder waar 😉

“You drive me crazy…”

Ik hoor Britney nog steeds… maar misschien ben ik het gewoon zelf..

Geloof niet elke gedachte en Leef!

Heb jij heel veel van die gedachten waardoor jij je laat beïnvloeden of tegenhouden en wil je dat daar verandering in komt? Ik neem je daar graag in mee tijdens een gratis Nieuwe Kijk-sessie (t.w.v. €197)!
Dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Want ik heb daar gelukkig heel veel manieren voor die ik graag met je deel ?!

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

0 reacties