Writers block

Ik zit weer! Het is vrijdag nu ik dit schrijf. Vanochtend heb ik eerst even ontbeten en ik ben daarna een flink stuk gaan wandelen naar een koffietentje waar ik pas één keer eerder geweest ben. Het ziet er hier leuk uit. Mooi interieur, prima koffie en een hoop laptops ;-).

Klaar om te bloggen en heel veel dingen die ik de laatste dagen opmerkte vast te leggen. En dat zijn veel dingen. Toch heb ik al weer een paar dagen niet meer geblogd. Heel gek eigenlijk, maar ik wist net opeens waarom.

Iets blokkeerde mij. Ik dacht eerst dat ik gewoon geen inspiratie had, dat dat de reden was. Maar dat is niet zo. Ik heb hartstikke veel leuke dingen en inzichten waar ik over wil schrijven. Het is iets anders.

 

Willen vs Kunnen

Al een paar weken ben ik niet helemaal happy meer met mijn website. Het voelt niet meer als ‘mij’. Ik heb nieuwe ideeën en nieuwe plannen, maar ik kan dat niet allemaal zelf. Mijn Allerliefste lief helpt me met alle liefde, maar het is ook niet zo zijn ‘ding’.

Ik ben ongeduldig. Voor degenen die dat nog niet wisten. Dus als ik iets (anders) wil, wil ik het NU! Gaat niet. Niet in dit geval in ieder althans. Maar lang verhaal kort: M’n website werkt niet helemaal meer voor me. Op zich niet erg, ik weet dat dat goed komt.

 

Alles of niets

Maar bij een blog hoort een afbeelding. En dat is precies het probleem. Dat ik me door die afbeelding laat afleiden en niet schrijf. Want ik heb iets gehoord over ‘minder zware afbeeldingen’ en ik weet niet precies hoe ik dat fix. Dus, mijn reactie: dan maar skippen.

Je zou natuurlijk kunnen zeggen, prima, dan skip je de afbeelding en schrijf je toch gewoon blogs zonder afbeelding? Tja.. dat werkt dus niet zo in mijn hoofd. Ik deed het helemaal niet meer. Geen middenweg. Alles of niets.

En dat is nu klaar! Mooi inzicht, dat ik me door iets superkleins laat tegenhouden om te doen wat mij blij maakt! Blij dat ik de keuze heb gemaakt om gewoon te gaan zitten en dit te delen.

Die afbeeldingen komen later wel… Of niet 😉

Ga voor wat jou blij maakt en Leef!

Herken jij dat wel? Dat je je tegen laat houden door allerlei kleinigheden? En weet je ook dat het tijd is dat te doorbreken maar heb je geen idee hoe?! Vraag dan een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Want ik heb daar gelukkig heel veel manieren voor die ik graag met je deel ?!

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

0 reacties