Ik realiseerde me een tijdje geleden opeens dat ik helemaal niet zo’n zin had in maandag. Het was zondagavond en we waren net terug uit Zuid-Afrika. Toffe vakantie en nu ‘moest’ ik morgen weer gaan werken. Het was me eigenlijk nog niet vaker opgevallen dat het zo voelde en het voelde eigenlijk ook meteen als ‘falen’. Want:

“Wat nou als ik mijn bedrijf helemaal niet leuk (meer) vindt.. Wat moet ik dan?”

Mijn hoofd ging alle kanten op en ik was niet echt de gezelligste. Beetje jammer op de laatste dag van je vakantie, die we soort van gezellig probeerde af te sluiten samen.

Nou, ik kan je vertellen, dat voelde heel dramatisch! Alsof alles voor niets was geweest en mijn hele wereld in elkaar stortte. Dus zat ik voorzichtig huilend tegenover mijn Allerliefste Lief bij ‘onze buren’ onze favoriete koffie te drinken.
Ik wist niet waar ik moest beginnen, wat ik weer moest gaan doen, waar ik zin in had. Want bij alles wat ik bedacht vroeg ik me af of het wel het juiste was om te doen. Of het wel zin had, of het wel paste bij alle trainingen die ik gevolgd heb of niet.

Iets klopte er niet, maar ik wist niet wat. Gelukkig zat aan de overkant van de tafel mijn redder in nood. Best knap van ‘m dat ‘ie de hele dag al gewoon bij me was, eigenlijk 😉

Het was heel simpel:

“Vroeg je je een paar maanden geleden ook bij alles af of het nuttig was?”

“Nee, tuurlijk niet!”. Ik deed gewoon wat ik leuk vond en dat werkte bewonderenswaardig goed! Want daarmee inspireerde ik anderen, daarmee kwam ik in gesprek met nieuwe mensen, daarmee verkocht ik trainingen en daarmee maakte in anderen én mezelf blij!!

Klinkt misschien niet heftig als je dit leest.., maar dat was het voor mij wel. Ik had een soort van mijn eigen graf gegraven, door de hele tijd alles wat ik bedacht in twijfel te trekken en niet meer te vertrouwen op die dingen die mij blij maken, dat juist dát mij verder helpt!

Thanks Lief, dat je naar me luisterde, me observeerde, bij me bleef die dag en me de juiste vragen stelde.

 

Doe wat jou blij maakt en Leef!

Denk jij: Ja leuk bedacht, maar voor mij werkt dat niet.. Maar ben je stiekem tóch nieuwsgierig hoe dit voor jou kan uitpakken? Dan neem ik je daar supergraag in mee tijdens een gratis Nieuwe Kijk-sessie aan (t.w.v. €197), dan spreken we elkaar binnenkort hier even over en geef ik je meteen wat tips! Want ik heb daar gelukkig heel veel manieren voor die ik graag met je deel ?!

Los je het liever zelf op? Dan weet ik zeker dat het downloaden mijn eBook jouw eerst volgende, meest logische stap is! Downloaden die hap dus, klik HIER! Gratis en voor niets! 😉 

0 reacties