“Ik heb het idee dat wij nog heel veel gaan eten op kosten van de zaak”

Ik vind het leuk hoe het Universum je soms kan laten weten dat je op de goede weg bent. Ik geloof namelijk niet in toeval en merk al ruim twee jaar dat hoe beter ik me voel, hoe mooier dingen in elkaar lijken te vallen. Synchroniciteit, met een moeilijk woord.
Een tijdje terug was dat ook weer zo..:

Samen met mijn Allerliefste Lief zat ik te eten in een restaurant. Althans, dat was het idee. Want we hadden twee cocktails besteld, maar die waren er na 25 minuten nog niet.

De supervriendelijke ober kwam na iets langer alsnog met onze cocktails aan, vroeg wat we wilde bestellen en gaf ons als excuus alvast een voorafje van het huis.

Mooie meevaller en goede service!

We bestelden twee gerechten en zouden later de volgende rond bestellen.

We kregen twee gerechten, één daarvan niet besteld. De ober gaf dat al aan toen ’ie het neerzette. “Sorry, foutje, maar deze krijg je van het huis”.

Waarop mijn Allerliefste Lief zegt “Zo.. ik krijg opeens het gevoel dat we nog heel veel van het huis gaan krijgen”.
Zogezegd Zogediggiedaan!
Het derde gerecht komt er aan: opnieuw iets waar we het wel over gehad hebben, maar niet besteld.

We mochten het houden.

“Van het huis, al is het niet goed voor de zaak zo!” 😉 

Drie gerechten verder dus, en dan ook nog dat voorafje.., ontvangen we het tweede, door ons bestelde gerecht. Bij het neerzetten vraagt de ober: “Of zitten jullie inmiddels al vol?!”.

En heel eerlijk..  Bijna wel. Toch bestellen we nog één gerecht, want dat lijkt ons erg lekker. Dat was het ook by the way!

Een heel leuke avond, in een heel leuk restaurant met lekker eten en leuke bediening. Voor weinig geld. Want we kregen ook nog eens 30% korting, vanwege een speciale boeking.

En weet je dus.. Natuurlijk.. je kunt het gewoon geluk noemen. Toevalstreffer. Dat kan. Maar ik geloof oprecht dat dit een seintje is van het Universum. Om te laten zien dat, zolang wij oprecht en vanuit liefdevolle intenties handelen, we altijd gesteund worden.
We hadden namelijk net bericht gehad, van iets dat best wel eens wat stress op zou kunnen leveren, maar deze avond gaf mij het vertrouwen, dat wanneer wij doorgaan zoals we dat doen, positief en liefdevol omgaan met wat zich voordoet en dat combineren met een duidelijke wens/visie… Die uitwerking wel komt.

Draag liefdevol jouw visie uit en Leef!

Vraag meteen een Nieuwe Kijk-sessie aan als jij meer het gevoel wilt van écht Leven! en ook wat meer wilt ‘spelen’ met wat het Leven je brengt!
Heb jij al een tijdje het gevoel er meer uit te willen halen, omdat je voelt dat er meer in zit? Of voel jij dat het tijd is meer te gaan ‘doen wat jou écht blij maakt’, kom op en ga voor die gratis sessie (t.w.v. €197,-). 

En vind jij het leuk mijn mails te ontvangen net zoals honderden anderen? Schrijf je dan hier in

 

Van herkenning naar vrijheid